Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Pokud si předobjednáte hru Mafia 3, získáte DLC Family Kick-Back obsahující tři bonusová vozidla a zbraně.

Achjo achjo... *7*
  • Draken69CZ
    ou pravda, čas jít spát.
  • ucho
    ne. jde mu o pleonasmus...
  • Verze 6? Muzes mi kdyztak napsat na drasta@tiscali.cz ze bychom se kdyztak domluvili? DIky
  • MickeyMutant

Tales of Berseria bude zřejmě posledním dílem série, který vyjde na PS3. Příběh vystačí na 50 až 80+ hodin. Hlavní protagonistka neprojde cenzurou a v západní verzi si ponechá svůj původní outfit.

"Hlavní protagonistka" - po kolikáté už a kolikrát ještě na českých herních a filmových serverech?
  • Graficky hroznej downgrade a hroznej leveldizajn. Nepratele nic nedelaj
  • Draken69CZ
    za 2,5 ale jestli je to pro tebe dobrá cena netuším
  • Ronox
    Jedno z těch videií je údajně poslední level hry. Takže pokud to plánujete někdo hrát, tak si to zbytečně nespoilujte.
  • Nedokazes nahodou za dobrou cenu sehnat Lightrooma?
  • Hanzales
    Tady se spíše jenom provalilo, že to na nás celou dobu hraje a ty věty takto včetně chyb formuluje schválně, jen tady u těchto docela komplikovanějších slov zapomněl :)
  • Draken69CZ
    Ne.
  • Meow
    Spíš až tu někdo za dlouhou dobu dá kód si chtěl napsat, ne?
  • Draken69CZ
    Pár lidem jsem předělával PC na Win 10 jeden na poslední chvilku cuknul nějak se mu nezdálo že by za to měl zaplatit tak mi jeden zbyl, ale můžu sehnat i další celkem za slušnou cenu.
  • Jack1947
    Zbyl ? tz. to si kupoval po několika kusech nebo prostě je Mrkváč stědrej nebývale a dává k jedné kopii ještě jeden klíč? just curious. *3*
  • Draken69CZ
    LOL jj úplný návrat ke kořenům *15*
  • Veskoslav
    2:22 druhé video. Mapa, klasická mapa:-D To už jsem dlouho neviděl.
  • Draken69CZ
    No nevím podle videí mě to moc nebere, MP trága podle bety tohle asi až na Vánoce ve slevě.
  • Hanzales

DOOM

Jsem koukal na ten livestream, ale tyhle dva gameplaye (2dny stare) mi nejak unikly:)
    https://youtu.be/i92rgRDT0lI
    https://youtu.be/lfEsZcGfTwY
  • Draken69CZ

Windows 10

Zbyl mi tu jeden OEM klíč kdyby někdo měl zájem tak na hrynaps3@post.cz určitě se na ceně dohodneme :)
  • MickeyMutant

Spekulace: Battlefield 5 dorazí s podtitulem Eastern Front a odehraje se v období druhé světové války.

Tahle bleskovka je špatně minimálně ze dvou důvodů, rád bych znal zdroj, ze kterého bleskař čerpal informace.

Za prvé: odkazované obrázky jsou měsíc staré, diskutovalo se o nich už koncem března. Žádná novinka.

Za druhé: v tom hrubém shrnutí na třetím obrázku, které přináší seznam plánovaných DLC, se zjevně mluví o fiktivním budoucím konfliktu, ne o druhé světové válce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit