-
Pokud si předobjednáte hru Mafia 3, získáte DLC Family Kick-Back obsahující tři bonusová vozidla a zbraně.
Achjo achjo... *7* -
ou pravda, čas jít spát.
-
ne. jde mu o pleonasmus...
-
Verze 6? Muzes mi kdyztak napsat na drasta@tiscali.cz ze bychom se kdyztak domluvili? DIky
-
Tales of Berseria bude zřejmě posledním dílem série, který vyjde na PS3. Příběh vystačí na 50 až 80+ hodin. Hlavní protagonistka neprojde cenzurou a v západní verzi si ponechá svůj původní outfit.
"Hlavní protagonistka" - po kolikáté už a kolikrát ještě na českých herních a filmových serverech? -
Graficky hroznej downgrade a hroznej leveldizajn. Nepratele nic nedelaj
-
za 2,5 ale jestli je to pro tebe dobrá cena netuším
-
Jedno z těch videií je údajně poslední level hry. Takže pokud to plánujete někdo hrát, tak si to zbytečně nespoilujte.
-
Nedokazes nahodou za dobrou cenu sehnat Lightrooma?
-
Tady se spíše jenom provalilo, že to na nás celou dobu hraje a ty věty takto včetně chyb formuluje schválně, jen tady u těchto docela komplikovanějších slov zapomněl :)
-
Ne.
-
Spíš až tu někdo za dlouhou dobu dá kód si chtěl napsat, ne?
-
Pár lidem jsem předělával PC na Win 10 jeden na poslední chvilku cuknul nějak se mu nezdálo že by za to měl zaplatit tak mi jeden zbyl, ale můžu sehnat i další celkem za slušnou cenu.
-
Zbyl ? tz. to si kupoval po několika kusech nebo prostě je Mrkváč stědrej nebývale a dává k jedné kopii ještě jeden klíč? just curious. *3*
-
LOL jj úplný návrat ke kořenům *15*
-
2:22 druhé video. Mapa, klasická mapa:-D To už jsem dlouho neviděl.
-
No nevím podle videí mě to moc nebere, MP trága podle bety tohle asi až na Vánoce ve slevě.
-
DOOM
Jsem koukal na ten livestream, ale tyhle dva gameplaye (2dny stare) mi nejak unikly:)
https://youtu.be/i92rgRDT0lI
https://youtu.be/lfEsZcGfTwY -
Windows 10
Zbyl mi tu jeden OEM klíč kdyby někdo měl zájem tak na hrynaps3@post.cz určitě se na ceně dohodneme :) -
Spekulace: Battlefield 5 dorazí s podtitulem Eastern Front a odehraje se v období druhé světové války.
Tahle bleskovka je špatně minimálně ze dvou důvodů, rád bych znal zdroj, ze kterého bleskař čerpal informace.
Za prvé: odkazované obrázky jsou měsíc staré, diskutovalo se o nich už koncem března. Žádná novinka.
Za druhé: v tom hrubém shrnutí na třetím obrázku, které přináší seznam plánovaných DLC, se zjevně mluví o fiktivním budoucím konfliktu, ne o druhé světové válce.