-
Neboj dabing nebude takže klíd *4* -
Zkorumpovaná policie. V depu vybírají výpalné.
-
Rad vidim, ze PicusTV zustala i v tomhle dile*4*
-
to jsem na ten remaster zvedavej, kdyz grafika novych CoD vypadata vicemene stejne... *12*
ale CoD 4 bych si dal rad znova v MP -
Cities Skylines
am vysokou kriminalitu v tramvajovym depu i kdyz jsem postavil hned vedle policejni stanici
kapcity mam v poho, tak co to je? Bug? *10* *10* -
Deus Ex: Mankind Divided - 101 Trailer
Trailer žádná bomba, trailerům a propagaci Human Revolution to nesahá ani po kotníky, snad hra samotná mile překvapí *4* -
Jediné COD co jsi nikdy neukradl?
-
Mafia III
Oficiální FB stránka Mafie postnula před chvílí tuhle fotku a za pár minut to zase smazali http://i.imgur.com/kBx0nlI.jpg
Že by nějaké pomrknutí na české hráče? Ale font zvolily hezký *15* -
V lepší grafice si to dám rád ( njn, snad jediné COD co jsem nedohrál tedy když nepočítám COD1).
I když o té grafice by se dalo celkem dost polemizovat nooo *7* -
Call of Duty 4: Modern Warfare remaster
Tak to vypadá, že se na populární vlně remasterů sveze i CoD4. -
Ukradne hru, na které je napsáno zlodějův konec. Mě by asi taky zamrazilo *1*
-
No asi ne moc daleko... pise nekde kolem nej takze bych to videl tak maximalne do dvou nebo tri kilometru.
-
V Anglii bylo z dodávky ukradeno několik kopií hry Uncharted 4.
Zlodej ukradl hru s podtitulem Thief's End, pobavilo *15* *1* *15* -
V jaké vzdálenosti od vesmíru by sis to tak představoval?
-
No ja si spis myslim ze z neho chteji udelat nesvepravnyho tzn. s islamem to nema nic spolecnyho a pachatel je blb co se zhlidl ve videohre.
-
Tak vidíš ( když se GTa dostane do křížku s idioty z bruselu je o "zábavu" postaráno) Nikdo není perfektní ani nejsem neomylný nicméně to souvisí i s tím že se budu přepisovat a nechám to tam viset!( jak již sem dříve psal).
-
Je pravda, že se nám chudák asi nikdy ničím nezavděčí, ale zrovna s těmi koupelemi jsem to ironicky nemyslela. Ty mě opravdu pobavily mnohem víc, než cokoliv v tom linku mělo být původně.
-
Tak už GHOStT to téma trochu nakousl, já pevně věřím že to bude ve vesmíru to by byla paráda nahánět Rusáky nebo čínani či jiné na oběžné dráze *14* *5*
-
Jestli se nové CoD bude odehrávat někde kolem vesmíru, tak na něj budu strašně zvědavej.
-
Teď sis to trochu pokazil. Ale jinak se určitě shodnem, hlavně co se GTA týče.