-
Lool, zápasy QL jsou komentované naprosto běžně a stíhají to. Ona se taky nekomentuje každá blbost. "Právě vystřelil z raketomentu" tam fakt nikdo neříká
-
Čekám do DLC. I na první Incursion jsme se vybodli a pak se tam vrátíme až tam bude víc PvE obsahu zase. Ale těch prvních 90 hodin bylo fajn :)
-
Tak co, hrajete ještě někdo Division?
Pro mě je ta hra v současnym stavu mrtvá, snad se vydaj cestou Diabla a udělaj z toho časem dobrou produkt ale momentálně je tam tolik chyb, že chybí jakákoliv motivace pokračovat dál. -
Porad te trapi ze jsem se ti snazil vysvetlit ze pises nesmysly o hre kterou jsi nehral?
-
nežeru ty tvoje hlody tak akorát. Pokud si to udrží kvalitu Bloodborne či o něco horší Dark Souls 3, ať to sypou každý dva roky, je mi to fuk. Stejně mně většina her nebaví/nezajímá.
-
po hodině od vydání už to opravily.
-
Jn, něco jako ty BF takže si nemáte navzájem co vyčítat *3*
"Ty joo komentáře bez Veskoslava a 65+ lol. To je tedy twisted plot *8* *1* " -
No teda Dark Souls neni spatna hra ale myslim ze to moc zeres :D
-
Tak o tobě jsem neměl pochyb, jen mně překvapuje že nikdo njiný neviděl asi už všichni v tu dobu spali 0:0-01:00 Cmhrpff
-
Remástr není tak hrozný ještě, až bude 20 díl tak si teprve povíme *3*
-
Nevšiml jsem si, že CoD jsou umělecké hry s propracovaným level desingem, skvostnou hudbou a momenty, které si budeš pamatovat ještě dlouho(Lorian a Lothric např.)
-
Fallout 4 Creation Kit Beta
Bethesda dnes spustila beta verzi Creation Kitu pro čtvrtý Fallout.
Novinkou je, že módy se budou nahrávat přímo na servery Bethesdy, takže je můžete vybírat jak na webu tak přímo ve hře, ale hlavně budou k dispozici pro všechny platformy - PC / PS4 / XO.
Já osobně jsem zvědavej, jak to bude s cenzurou ze strany Bethesdy a tím nemyslím jen mody 18+ ale spíš licencovaný obsah (sázím na Nexus) popř. jak zabrání, aby si někdo na XO nestáhl 8k textury *1*
Ačkoli má hra jako taková pozitivní hodnocení, na mě stále působí dost nemastně neslaně, což by se mohlo s nadcházejícím Survival updatem a komunitou s profi nástroji možná dost brzy změnit. *4* -
https://www.twitch.tv/dreamhackcs/v/61143256?t=08h56m46s
-
Odpovím si sám nesledoval nikdo asi no *7*
-
Já nevím no ale příjde mi než se něco stane už se děje něcioo jiného... ( takové COD BO3 je rychlé nebo možná UT/Q tam by to snad nikdo dookomentovat fakt nestihl noo).
-
Pro všech 20 majitelů WiiU v Čr zajímavý Bundle
https://www.humblebundle.com/friends-of-nintendo-3ds-wiiu -
buď to spravili nebo se stala chyba jinde, protože mi to jede v pohodě
-
Hitman
Dle recenzí na Steamu je 2. epizoda nehratelná. No spíše si ji nezahrajete, protože nejde nainstalovat a to i když máte zakoupenou "celou" hru v rámci SP či co to je. Hra Vám bude hlásit: Stáhnutelný obsah není dostupný. Skvělý důvod naprosto vynechat tuhle pochybnou obchodní sra*ku tedy taktiku... -
No tak slava... uz to sekaj jak CoD.
-
aha, já si to automaticky spojil s tím, že původní Isaac na Nintendo nevyšel právě kvůli tomu. ale první půlka předchozího tvrzení je pořád platná