-
Chudáčku, to je mi tak líto. Zkus napsat mail do Novy, oni z toho udělají skandál a vyřeší to za tebe
-
Lidi se naučily slovo "hype" a aplikují to u všeho *1*
-
Mirrors edge Catylst Closed Beta
https://forums.mirrorsedge.com/discussion/50/bug-report-failure-at-launch-crashing/p7
Není nad to dostat klíč ( asi je dostali všichni co ? se přihlásily)
Pak nemoci hrát protože neumí s tím nic udělat. To jsem si kvůli tomu dokonce upgradoval Drivery na grafiku - měli by si dát facepalm- lol. Teda ne lol to fakt není směšný. -
neboj. ti budou hypovat každé prd. Sami prohlásili, že chtějí s Cyberpunkem zažít největší komerční úspěch herní historie.
-
Mno myslím, že třeba na International Dota2 budou mít narváno. Já bych tam klidně zašel, leč do Brna to mám zruky. *9*
-
Záleží na který turnaj a kam jdeš:) Jinak mi to přišlo jako na hokeji například.
-
Nebyl. Jaké to tam je?
-
A nebo to vydali proto, aby je nikdo neotravoval s tím, co už mají, aby to ukázali. E3 napoví více letos:)
-
Nechci být nějaký hnidopich, ale byl jsi někdy na nějakém turnaji a tím myslím něco, kde není 20 diváků? Rozhodně je naivní si myslet, že věkový průměr je 14-18;) Nevidím rozdíl v tom, když se partička čumí na Ligu mistrů nebo na zápas v Quake.
-
Když vezmu množinu lidí co sleduje e-sport a lidi co chtějí chodit mezi lidi kolik bude jejich průnik?
-
No tak trailerem lákali už před rokem , takže očekávání něčeho víc než jen předprodukce bylo na místě :/
-
Taky si myslím, že to trochu nedomysleli. Leda by zavedli nějaký vlezný, jako do klubu.
-
Neblázni změna názvu by stála majlant, tak se bůbec nevyplatí.
-
Před oficiálním začátkem vývoje Cyberpunk 2077 chce CD Projekt Red nejdříve vylepšit vývojářské nástroje.
Já myslel/doufal, že už na tom nějakou chvíli minimálně dělají, ale teď mi dochází, že i ta před-fáze asi něco zabere. Koncepty, návrhy, skicy, scénáře... Tak jako tak si asi ještě dost počkáme :/ Se na to hodně těším moc právě že :) -
No ale zase pozor. Kolik let už Rallye Dakar nejenže nemíří do Dakaru, je to dokonce úplně jinej kontinent.
-
Spekulace: Horizon Zero Dawn se bude odehrávat v Coloradu.
Spekulace: Pochod Praha-Prčice letos povede z Prahy do Prčic. Čekáme na potvrzení od Ministerstva sportu a České geografické společnosti. -
Tak rozhodně proto jsem to taky nechal ležet *3*
-
Nevadi, nekomu radost urcite udela *3*
-
Jakub Dvorský v DVTV
Rozhovor http://video.aktualne.cz/dvtv/delame-nejlepsi-logicke-hry-jsme-perfekcionisti-samorost-3-n/r~86c9a9b20ae311e6abd3002590604f2e/