-
Jinak tahle hra by byla v bezpečí i kdyby tam klíč byl kompletní. -
Něco na tom bude protože pak nejvíce oplusovanej příspěvek visí na hlavní stránce... možná to zvyšuje nějak magicky návštěvnost kdo ví... a rozčilování není třeba.
-
V to jsem tak trosku doufal *1*
-
Ty bláho pro mě je opruz jen to kopírování keje natož hádat písmenko *11*
-
kdybych mel neco spatne nastaveny, tak mi to nejde ani doma
-
No mě to říkej. Buďto máš něco špatně nastavené a systém se ti prostě nepřihlásí nebo Strojový duch tvého pc je nemocný a je nutné povolat Technokněze.
-
Morningstar: Descent to Deadrock
Kdyby mel nekdo o klic na tuhle hru na Steam, tak tady je kod :
HCN8A-J608N-CQMZ?
Misto otazniku doplnte chybejici pismenko, tak to nema jeden konkretni clovek tak snadny :) -
aha, ty si chytrej...njn, ja se proste doma pripojit umim, ale jakmile jsem pryc tak vzdycky zapomenu jak se to dela....no, aspon si jeste pamatuju jak se propojit na ten battlenet, origin, uplay a samozrejme na STEAM v prohlizeci :) ale v programu to asi dokazou jenom takovy HC typci jako ty
-
Jsem v praci kde se ani videa na youtube nenactou jak jsou vsechny externi stranky omezeny, ale Steam bezi naprosto bez problemu. Takze problem bude klasickej PEBKAC nebo provider *3*
-
V životě jsem neměl problém s připojením na Steam kromě doby útoku na něj či výpadku servrů. A to jsem jel i přes mobilní net s rychlostí 256 kbit/s. Takže ano, myslím si, že problém bude mezi židlí a klávesnicí.
-
jasne, ja se neumim pripojit na steam, ale jakmile vzdycky dorazim domu, tak vse funguje jak ma :D :D
-
Zoufalec cca půl roku. A to buď rád, jeho operační radius je něco mezi -60 až -400. Redakce to neřeší, tak proč bych to měl řešit já. Dříve jsem se nad tím rozčiloval, že místní redakce s tím nic nedělá a ani nechce dělat, ale když jim to vyhovuje mít nefunkční prvek, tak ať to tak i zůstane.
-
A nebo jsi jednoduše mamlas, co se neumí připojit na Steam. Mimoto říká ti něco mobilní aplikace pro Steam? Zkus se tam připojit a pokud ani to nepůjde, tak pak řeš přes ticket, protože ta aplikace žere méně dat než všechny tebou zmíněné.
-
steam
Jsem ted na free netu mimo domov a steam me opet jenom prekvapuje. Origin se bez problemu pripoji a jsem online, uplay taky a to same battlenet. Ale steam? Samozrejme, ze nefunguje a pise to, ze se nelze pripojit k serverum. Pritom se na tomhle netu bez problemu nacitaji i videa na youtube ve 480p (a to je celkem co rict na to ze je to zdarma pro cely mesto)
Takze, kde udelal burtik chybu tentokrat, ze vsemi vychvalovany steam opet zaostava za vsema tema ostatnima "nenavidenyma" sluzbama? *4* -
Ty si ty mínusy dáváš sám, nebo tu nějakej zoufalec každej den sedí a čeká až napíšeš?
Já jen že vždycky když sem přijdu a vidím tvůj příspěvek tak je u něj -65(+ -)... -
ja teda bravicko nikdy necetl a smal jsem se tem co jo.... *4*
-
No tady člověk neví, na čem je. Navíc jsem si myslel, že jsi Drizzl a ten by to myslel vážně.
-
Skoda. Ten puvodni prispevek byl legracni o neco vic.
-
Doufám, že ironie
-
Prijemnej filmovej framerate. Ja tam zadnej rozdil proti 30 nebo 60 FPS nevidim.