-
Díky *3* Nicméně se zshodnem ne? *5* -
Jacku, víš, že jsi nejjednodušší, nejlevnější, nejatraktivnější i nejeefektivnější napsal suverénně bez chyby. To mě zaujalo víc než ten Brusel.
-
Mám spíš dojem, že advokát se chtěl jen svěřit, že ten ubožák je prostě blb. Bohužel pro něj ne "úředně uznaný blb", takže se do cvokhausu určitě neprotlačí. To GTA si tam pak přimotal, protože mu děti nechtějí na práva, ale radši paří GTA, což ho neskutečně krká. Nebo tak něco.
EDIT: A ohledně Abdeslamova náboženskýho fanatismu to asi taky nebude tak horký. Korán prý nečetl, jeho interpretaci si našel na internetu, což je typické, a jinak je k víře celkem chladný až lhostejný. Prostě jen další pologramotnej pičus, co hledal záminku zchladit si žáhu za svou ubohou tupost na nevinnejch lidech. -
Češi jsou smějící se bestie, musí si zřejmě bleskař často připomínat památná slova Reinharda Heydricha. Snad z těch bleskovejch reakcí nezhyne na celkovou otravu organizmu.
-
Jo ale aby jim šli hlavně do Bruselu takto nechtěj no. Žabaři ( myslel jsem tam kde má sídlo celá úžasná Éůůů roupa *6*
Sluníčkový až to bolí a všechny státy v evropě nutěj aby byli sluníčkový a s růžovejma brejlema taky. ( Když už jsme u té politiky noo).
Nejjednodušší a nejlevnější možná i nejatraktivnější a nejeefektivnější je mít obětního beránka u chudáků her Uch oh *11* *7* -
Neoficiálně: 3. května bude odhaleno nové Call of Duty, pravděpodobně dostane podtitul Infinite Warfare.
Tak to je pecka, začalo to Modern warfare, potom pokračovalo Advanced Warfare a ted už dokonce Infinite snad to bude aspon v tom vesmíru nebo někde kolem něj a budou se střílet emzáci ( jinak to bude zas naspeedovaná nuda nooo). *7* Ne fakt musí to bejt ve vesmíru vždyt Infinite na to nepřímo naráží infinite =nekonečný *5* -
A ty si myslis ze muze rict pravdu, ze ten clovek vi co dela, bojuje za svy presvedceni, a je ochotne povrazdit vsechny bezverce ve jmenu svyho nabozenstvi.
Misto toho z neho udelaji debila co se inspiroval v GTA, sebedestrkutivni politika papalasu EU, a multikulti fanatiku v praxi. A dalsi priklady budou pokracovat, priste to nebude GTA ale jina hra, pak si najdou neco jinyho, ale nikdy nepriznaji ze islam je destruktivni nabozenstvi a ze islam je puvodcem toho vseho zla ,misto toho z toho budou vinit hry. *16* *16* *16* -
Ale jo :D
-
Třeba ten náš Bleskař občas úmyslně dává do Bleskovek špatný link, aby si ověřil, zda na to vůbec ještě někdo kliká. Já se rovnou přiznám, že neklikám. Zrovna Larry Hřyb je sice nuda, ale kdyby tam dával víc soutěží s koupelovými povídkami, tak bych klikat začala, ty byly dobré.
-
To píšeš jako by už ta hra neměla co nabídnout, ale jo někdy si to zase zapařím ( jakmile v zoně nebudou jen kontaminované věci, více PVE obsahu a ne jen nějaká Inkurze kterou jsem ai nehrál - hrát 2 hodiny a pak zjistit že to je jen nudný stereotyp navíc nezapadající do takové hry.. Hmm...
-
Jeje GTA v hledáčku terorismu, co dál... *7* COD bude časem simulátorem války, no a FS X 2, je vlastně ( tedy bylo cvičení teroristůů.. uch oh hráči jsou tak hrozní násilníci.
-
Určitě bych koupil Mirrors edge Catalyst ( které by mi ani nejelo) vždyt jo počkejte já mám času dost *4*
-
"Jsem Drasťa , mám rád BF 3 a 3,5 , jsem fanboj a nebojím se to veřejně přiznat, KDo o mně pochybuje míním se s ním i prát" *4*
-
jj, díky. Ale generace GTA pobavila. Zdá se, že všichni v souvislosti s útoky brzo půjdem za katr. :D
-
Třeba tady.
-
Odkud si to vzal? :D
-
Abdeslam je náš člověk
"Abdeslam má inteligenci prázdného popelníku. Je dokonalým příkladem generace GTA, který si myslí, že žije ve videohře." - bývalý advokát o pařížském teroristovi
GTA se opět postupně dostává do špičky světových problémů. Zatím někam za IS, vir Zika a uprchlickou vlnu, ale není všem dnům konec, jestli za ní stojí celá generace tupců, jak praví advokát. Držím palce. -
Sony si zaregistrovala ochrannou známku "The Sentinel".
O Sony jsem se toho z odkazu moc nedověděl, zato jsem zjistil, že bleskař sleduje twitter Larryho Hřyba.
#guiltypleasure -
nauč se chápat text panebože, pak reaguj
-
20k hracu online na steamu na 15. miste prave ted