Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ
    tak ono může být něco pro PS VR a pak se už může brát v úvahu že to bude dělat Sony
  • Vogon
    Bere to soubory pro nejrůznější programy na užívání nepodporovaných gamepadů jako hacky.
  • Jack1947
    Ted at si stěžují na bleskaře tady Pak zajdolu na gayjm jakej bordel maj tam.
  • solomon.short
    diky :) tato informace tam chybela :)
  • solomon.short
    o nic vcelku nejde, ale ted koukam ze je na ten nesmysl uz taky nekdo upozornil a porad to visi beze zmeny :)
  • ringmancz
    v květnu to akorát vyjde na steamu
  • solomon.short
    X360 exkluzivita Shadow Complex Remastered se objevila včera na Xbox One a jak se zdá, exkluzivní okénko skončilo a bude k dispozici také na PC a PS4. Třetího května na PS4 a někdy v květnu také na PC.
  • ringmancz
    do příštího roku má Acti práva na Spider-Mana a X-Meny, příští rok má vyjít Telltale hra a pak si ještě dělají vlastní Disney hry a licencují Lego a mobilní hry. letos mají ohlásit velký konzolový hry, tak uvidíme

a od TASM2 nic nevyšlo, protože se hra nepovedla a Beenox chtěli dělat něco jinýho. Deadpool zase stál spoustu peněz (licence), takže na sebe těžko vůbec vydělal
  • Jack1947
    Spíš PS4 ne ? jak moc jsou rozhořčený mít vše co nejdřív tak v afektu udělali chybu *7*
  • solomon.short

Bandai Namco zabanovala nepoctivé hráče PC verze Dark Souls III.

no, zrovna toto vlakno je s prispevky hracu co se banu dostalo ani nevi za co... :)
  • SalemCZ
    Já právě že nevim kdo je vlastně teď vydavatel her od Marvelu předtím by Activision, pak jim skončila smlouva tak stáhly hry ze Steamu, hry tam už jsou, ale od té doby nic nevydali pokud mě paměť neklame.
  • solomon.short
    mam vlci mlhu nebo na eurogaymeru zase perli? Shadow complex remastered se mi na disku vali uz asi tri mesice, tak jakepak ze se mozna v kvetnu dostane na PC?
  • ringmancz

Nepotvrzeno: Sony pracuje na doposud neoznámené Spiderman hře pro PS4.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/newscasticassets/images/dfe09618-526b-4df0-935c-2053dd0e6db0-spiderhyphenman.jpg

A nějak mi tam chybí Activision, takže fakt jen nepotvrzeno.
  • solomon.short
    rado se stalo :) ja dvojku nehraju protoze uz nemam psp, ale jednicka se mi vali na steamu :)
  • alladjex
    Koukal jsem, že v japonsku vyšel offitial strategy guide. Možná si ho zkusím sehnat. Líbí se mi jak mají ty guidy dělaný. Škoda, že anglicky jich moc nevychází.
  • alladjex
    Děkuju mockrát. To je přesně co jsem hledal ;]
  • Veskoslav

Battlefleet Gothic

Kampaň je venku:) Takže hurá za slávu mrtvého Císaře:)
  • Jack1947
    COD je docela kontroverzní série protože byt tam střílíš teroristy v různých dílech zase, jsou různé cutscény a to v jiné hře nanejdeš... ( Masakr na letišti, zabití dětí bombou, vůbuch budovy a všude střepy - koneckonců i to utrření končetin v BO3 není klasika - i když to už bylo v QIV a tehdy to byl navíc na to spojler.)
  • Jack1947
    Škoda že to je spíše jen virtuální střelnice, kdy postupně si odemykáte zabitíma další skilly a nějaké podpůrné prostředky jako jwe artilerie, supply drop - násilí tam je hezké nicméně... tam není příběh.

Jo na nějaké to zastřílení si, to je celkem sranda.
  • Chim
    Karel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit