-
si uPad ... uPlay je živoucí mrtvola . Spíš trpěná a braná na milost , než jako platforma , kde bych chtěl něco nakupovat .
-
Obrazem: Reklama na hru Hitman ve stylu krvavého fleku na dámských toaletách.
Vrchol absurdity -Koukám že Hitman chce zabodovat především všude jinde než u pravověrných hráčů .... -
uPlay
50-70% slevy na hry. Prodávají i speciální edice her jako FC4 či AC: Unity. -
pěkné.. jen tak hypoteticky, jak by asi vypadala finálka, kdyby hru dělal Ubisoft.. *6* *2*
-
Brány Skeldalu: 7 mágů na Steamu
7 mágů už je k dispozici na Steamu ve formě EA a to za příjemných 8,99€. -
Aha tak to zase nemám já ... moje rozhovory jsou v pohodě ... divný.
-
mazec ,dobra husina *14*
-
Sice to není úplně z videoher, ale Hamill a Conroy se střetnou v adaptaci nejlepšího Batman komiksu
http://www.comicbookresources.com/article/exclusive-kevin-conroy-mark-hamill-star-batman-killing-joke *14* -
Jsem v půlce, já chci, já chci na n-tou, kde se to dá předplatit, kam se strkaj peníze? :)
Tomu říkám remaster. Původní duch, architekura levelů, ale v moderním kabátě atmosféru umocnujícím :) Fakt to vypadá luxusně, já chci.... hned teď.... -
System Shock 1 Remastered Pre-Alpha Gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=okPLF9Ad9ns -
mám z té hry zatím hodně dobrý pocit. Jinak ten herald vypadá fakt dobře a to jsem si myslel, že nic jiného než Knight nepřipadá v úvahu...
-
Tak dík, no. Hitchcock hadr, jseš klasa. Jsem myslel, že dneska usnu brzo, ale po týhle informaci asi budu čumět do stropu a snažit se dostat z hlavy tísnivý myšlenky, že teď třeba někde někdo nemůže usnout, čumí do stropu a myslí na Jacka z internetu.
Měl bych si dojít na záchod před hodinou duchů. -
Hele, jen tak pro zajimavost, orientacne, tak 5 minut po tom (radsi 15 minut) co ti nabehne po restartu pc, kolik ti bezi procesu? (zobrazit procesy od vsech uzivatelu zaskrtly, nevim jak je to presne cesky ted)
Pripadne vytizeni cpu a ram v klidu (nespusteno nic, zadny prohlizec, prehravac, ani prd)...
Jen by me to tak zajimalo ;o) -
Uplne jen tak okolo, mimo, atd. v tuto chvili diky konstelaci her ktere hraju, mam u nainstalovaneho steamu jak origin, tak uplay a nezatezuje to krom neco malo mista na disku ani prd. Vseobecne vsechno zakazat a spoustet az to opravdu spoustis (tzn i u Steamu ho spustim az jdu hrat, coz se ten den taky nemusi stat) :)
Nekdy je treba vyprdnout z registru, nebo hodit proces na manual, ale kolikrat nechapu lidi, co se jim (ovzlaste na pomalych ntb) spousti uplne ale uplne vsechno, aby pak byli cely den na fb a vecer nahodou pustili neco z tech 15 veci co po startu nabihaji :)
Dokonce treba i proces na ps3 gamepad, ktery nepouzivam zrovna kazdy den si zastupcem spoustim a zastavuju rucne (cim min toho bezi, tim lip) ;o)
No a (idealne ignorovane) autoupdaty (idealne ve velkem mnozstvi) to uz je dalsi kapitola :) -
Tak to nemám. Já mám třeba to, že přestanou fungovat rozhovory, co se týče hlasu a nejdou titulky.
-
O tom se moc ještě neví, ale clerici nejsou jediní, kdo mají takovéhle krunýře na zádech, mají to i poutníci(viz. opening cinematic), kteří se vydali do Lothricu. Je to provizorní ochrana. A více ti řeknu jen lehký spoiler, typuji že to slouží proti nechtěnému dědictví lidstva.
-
Musim uznat, že Tě začínám obdivovat. Občas třeba jen tak ležím, v noci ... koukám do zdi nad sebou a říkám si "Jak to ten Jack dělá, že se všude chlubí tím, že si hry stahuje zadarmo někde přes torrenty nebo na warezu ... a přitom se za to vůbec nestydí". To neber jako nějakej hejt, sám se třeba přistihnu, jak se ve mě místo žaludku hne svědomí, protože místo zlosti přijde obdiv.
My konzolisti dáváme klasicky za nové hry kolem 2 - 3 tisíc za kus ... Je ti jasný, že když tu pak píšeš názory, že tu dost lidí musí tryhardit, aby se alespoň dokopali k tomu si tvůj příspěvek vůbec přečíst? ... Občas se bojím, co jsi si zase stáhnul.
Znovu říkám ... no hate, prostě jen ... takový nesmělý obdiv. -
Tak knězi ve Warhammeru moc kleštěnci nejsou:-D
-
K těm clericům, nevíš proč mají ten krunýř na zádech?
-
Kámo stane se mi to tak 2x - 3x za hru ... to asi nemá smysl restartovat.
Nevim, jestli jsi mě pochopil dobře. Myslím tím, že jdu, nikde nikdo a najednou slyšim tohle. To není tak že by se mi to stávalo u konkrétních NPCček na ulici. To je prostě jako takovej výkřik do tmy z ničeho nic.