Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Já budu konzerva pojedu Knight a vedle něj SL1 rage quit zaručen *15*
  • Draken69CZ
    Dobrej badass *15*
  • Vogon
    Jako by existoval cleric co není vykleštěnec.
    http://cdn.akamai.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/avatars/5e/5e8ab3f0154220cba25a41677f9b06c95cc25ffc_full.jpg
  • Veskoslav
    Ohledně mluvení to mám taky. Stačí vypnout a zapnout hru.
  • FansLunacy
    Uznejme ... na to, že hra vyšla teď pár dní zpátky, tak to je slušná kvalita po všech stránkách. Jediný, co mi vadilo, byl jeden bug v misi, kdy jsem se přes jednu neviditelnou propast nemohl dostat do questový zóny a občas se mi stane, že slyším někoho jakoby začít mluvit, ale řekne asi tak první písmenko a pak už nic. Ale to se nestává moc často.

Chce to jen ladit mouchy a až vyjdou DLCčka, bude to v pohodě. Dark Zone je teď prázdná, protože se tam všichni chystají až na nejvyšším lvlu, je to podle mě jakýsi end game content, a nebudeme si nic nalhávat, pokud prcujeme a nemáme místo sedačky záchod, tak mít 30ku a nějaký pořádný gear bude ještě chvíli většině z nás trvat.

Za mě osobně je to paráda, když se domu těšim, že si zagamuju, je to dobré znamení. Zanechal jsem i čerstvě koupené ESO:TU na pozdější doby, kdyby jim náhodou padl server nebo by maintenance trval moc dlouho. Far Cry primal už mám dohraný se vším všudy a znovuhratelnost to nemá, na bugy ve Falloutu 4 nemám trpělivost a na Bloodborne nemám nervy ... vypadá to, že už budu věčný online gamer. Takové hry asi dnes nejdéle vydrží ... na Playstation Store byla nedávno pěkná sleva na Ghosts, ale FPSka nehraju.
  • Vogon
    Divný způsob jak napsat Deprived.

https://media.giphy.com/media/pMj21JOxBR4CQ/giphy.gif
  • Veskoslav
    Proč je vždycky cleric takový vykleštěnec.
  • kennyB
    Ty počáteční levely jsou dost vysoko. Já zase northern warrior.
  • Kozy

Dark Souls 3 classy + artworky

https://imgur.com/gallery/mA8y9o0

Tak herald je jasnej *14*
  • Jack1947
    Bez té narážky - která nebyla potřeba ok to mi stačilo. Dík za odpověd.

Jinak Origin chápu Uplay má hry i pnelogicky přes steam asi někteří hc honiči potřebují přečůrávat ostatní svými vysokýmy skore.
  • frag.ment

Minimální a doporučené systémové požadavky pro uzavřenou betaverzi hry DOOM odhaleny.

Jestli Games s diskuzemi něco neudělá, tak jim tu zanedlouho zůstanou asi jen 3 hlavní postavičky, které se budou bavit o tom, kolik jim která hra frčí FPS. A k bleskovce v nadpisu - mám štěstí, že systémové požadavky na betu Dooma splňuji, hraju totiž na PS4, takže mi to pojede na full a v DX14.
  • Draken69CZ

Rise of the Tomb Raider DX12

Umí TR pod DX12 takovej ten X-SLI nebo jak se to jmenuje, prostě AMD s nVidia GPU spolupráce?
  • MickeyMutant

Singleplayer Gears of War 4 poběží pří 30fps, multiplayer při 60fps.

Neztrácí taková zpráva status "bleskovky", když je z minulé středy?
  • druhý človek na svete co dohrál MMO. prvnímu se to povedlo chuckovi norrisovi ktery dohral world of warcraft
  • Morraw
    Retail hry od Ubi a EA jsou vždy jen přes jejich platformu. Jestli tedy vůbec víš, co retail znamená.
  • jakubc
    A teď si vezmi, že vydavatel/vývojář si může ve Steamu nechat vygenerovat klíče a prodat je jakkoliv jinak a Steam z toho má 0 Kč, i když to pak lidi přes Steam hrajou :-)
  • Jack1947
    Takže Retail je Steam only ? takto je škoda... *7*
  • Veskoslav

DEAD ECHOS - The Division Slow Motion Cinematic (Ultra 60 FPS)

https://www.youtube.com/watch?v=xV7zHCYyTkc

I když to není kvalita ala E3, tak to nemá konkurenci po grafické stránce.
  • Veskoslav
    No tak místo 59,99 mají cca 40:) Kdyby to prodávali jenom přes uPlay, tak polovina to nikdy nekoupí.
  • SalemCZ
    ale spíš jsem to myslel kvůli penězům, že vlastně lidi si to koupí přes Steama, daj prachy Valve a Ubi, ale kdyby si to lidi koupili jenom přes Uplay tak prachy má jenom Ubi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit