-
Bych mohl zesrat *1* Do kina jen na ty největší pecky, nebo když k tomu mám jiné důvody *5* -
Jn jn některý filmy taky maj 2013-14 i méně a do distribuce je uvedou třeba až ted.
Jináč, ty na to nedojdeš do kina ? no tedy. -
To byl kolega z e střediska zdravégo myšlení *1*
-
Není tak já počkám no mezitím budu hrát něco jiného co dál tam máš? *3*
-
Můžu zteda jet jen přes Uplay aniž bych musel mít zaplej Steam... podobně jako GTAV. jede bez Steamu. ?
-
Sem si říkal 2015, tak už to asi vyšlo...
-
Popravde potom co vyslo Project cars nemam o ostatni zavodni hry vubec zajem.
-
Stejně jedeš přes uPlay tak jako tak:)
-
Neoficiálně: Během pěti dnů se přes STEAM prodalo 430 tisíc kopií The Division.
chudák Uplay -
Bohužel ne. Moc těch informací není. Něco bylo na redditu, něco psal přímo Ubisoft.
-
8 April 2016 (USA) *7*
-
Vypadá to dobře. Nevíš, kde se to dá sehnat? Nikde to nemůžu najít :D
-
Video: První gameplay záběry z Forza Motorsport 6: Apex.
Beztak to zabijou tím svým Windows Storem, stejně jako Quantum Break.
Jsem opravdu zvědavej, za jak dlouho nebo zda vůbec povolí a půjdou s tím i na ostatní distribuční kanály jako retail, Steam atd -
no tak hraje na max ale tak při 30 FPS. Někdo má raději lepší kvalitu než FPS. Já to taky vždycky namaxuji na max, FPS stačí kolem 30....
-
Já nemám obyčejnou 280X! Pochopíš to už?
-
To zní zajímavě, máš k těm událostem něco bližšího?
-
To je jeho taktika, nenech se provokovat. :) Tvůj klikač mu nakliká pluska a LV nad tím pak pohoní... *3*
-
Mají být denní eventy, má se přidat pak možnost, že se budou vytvářet události na základě chování hráčů atd. To má přijít s prvním velkým patchem (DLC).
-
Nepsal jsi náhodou že máš verzi z WIndows Store? Tam totiž DX12 patch ještě nedorazil :-D
-
No jak už mu tam psali jiní lidé. Je to agent, ne žádný nagelovaný buzík, co se stará o módu. Já popravdě jedu jako medic, takže mám na sobě hadry jako medic:)