-
720p 25-30fps Np *5* -
JJ v 30 FPS a 900p, gratuluju :-D
EDIT: V tom pripade sou gratulace na miste *1* -
Ještě navíc máš až moc dlouhý vedení, já to dohrál minulej rok na X360 a nedávno -DLC Baba Yaga co tam ještě máš nemáš...
Hlavně že na to máš, tak si poskočíš nebo vyskočíš... tvoje oblíbená písnička ved? *2* *15* *14*
http://steamcommunity.com/id/920941 Kdo to ještě neví tak takhle vypadá náš Lukass zjevně *4* -
Ne, hraju ju podruhy a uz ted vim ze si ju zahraju i po treti, je to skvela hra a bavi me jako uz dlouho nic.
Navic ve hre sou uzivatelsky mise a mise na cas atd. takze hratelnost je prodlouzena.
Jinak Jacku ja na to mam, a hru tak muzu hrat treba po desaty, chapu ze te to stve pac ty utrels slinu a sel warezit neco jinyho. -
To tu hru hraješ po x té znova abys ses vycákal na těch DX12 efektech ? *1*
-
DirectX 12
Tak musim ric ze directX12 me neskutecne prekvapil, nova Lara ted beha jak po masle, vykon me vzrostl ve venkovnich lokacich o 12FPS jedu kolem 50-53FPS , v uzavrenech lokacich hrobkach atd. mam 60FPS a hra jede naprosto krasne plynule je radost to hrat.
Ted je hra optimalizovana naprosto perfektne a jedna se o nejlepsi optmalizaci na PC za nekolik poslednich let, skvela prace. -
Windows na mobil, to snad nemůžeš ani myslet vážně lol *7* *12*
-
Obyčejná alternate reality hra. Těch už tu bylo.
Neříkám, že nejsou sranda, ale jestli tomu fakt někdo věří, tak to mám pro něj špatné zprávy... -
ty už nemáš všechny hry z těch Bundlů?
-
Když myslíš *1*
Jenom by mohli 10tky konečně vydat i na telefony, protože ta beta je tam nehorázně zabugovaný shlt *16* -
Pššš to tu neventiluj pak přicházím o svou dlouho budovanou "pověst" *15*
-
Draken, který tu má status, beru vše co je zadarmo utřel nos a Dragonfall mám já.
Sám bych si ho nekoupil, ale jednou za měsíc na to čučím ve steam store, protože to vypadá velmi hratelně. Tedy děkuji. Taktéž něco večer nahodím. -
To asi ničemu nevadí, ale děkuji.:)
-
Pěkný profil, ve všech "statistikách" zaostávám *4*
-
Tak k tomu Applůu snad jen to že lidi jsou hrozně snadno vlivnitelný, ha takže jsem nebyl moc daleko. Kecy jak z PR ! To ti možná ostatní žerou ale já ne chlapečku *15*
Jinak, jsem napsal že ok, jen tomu moc nevěřím. Ne těch aktualizzací nakonec bude ještě mraky tedy za předpokladu že to chtějí mít jako dlouhodobě udržovatelné Win heheh těch blábolů ale bylo. Takže ani tomu bych zas tolik nevěřil. -
Klasika :-D
-
Může tě uklidnit, že makám u konkurence, takže žádné PR se nekoná *3*, ale otáčím se v tom prostředí, takže je mi to jasné.
Trial to není, fakt je to upgrade.
Ono takhle. Vem si to z finančního hlediska MS. Jim se víc vyplatí, aby všichni přešli na 1 OS a pak zrušili podporu těch starých natvrdo. To není žádný hodný strejda, to je těžký byznys.
Ostatní dělají to samé, vem si třeba RedHat. Prodávají OS za nehorázné miliony, a vždycky nabídnou přechod na novější verzi za nějaký menší poplatek (pro velké firmy jako ILM je to skoro zdarma). Proč? No protože pak nemusí řešit podporu pro ty starší verze. Je daleko levnější jim tam nainstalovat něco novějšího a vyřešit problémy se starým software na té novější verzi.
Apple zas na druhou stranu neprodává firmám, takže vydělává na tom, že uživatelé si řeknou: "To je drahé, to znamená, že to bude kvalitní, to zdarma od těch ostatních nechceme, to bude shit." *1* -
FFXV - vydání(spekulace)
http://gematsu.com/2016/03/rumor-final-fantasy-xv-launches-september-30 -
*3* *14*
-
Z Humble Jumbo Bundle 6:
Shadowrun: Dragonfall Director's Cut
Z6LFZ-BLD05-IAVVY
Magicka 2
B7NJ0-V0FY9-7P4FK