-
Blues & Bullets EP2
Pamět mám dobrou ale tak dlouhé vydávací cykly jsou fakt naprd. Pomalu jsem zapoměl o čem že to bylo minule nicméně tedka se to rozjelo pěkně. Jasně je to furt tupá neinteraktivní zábava (jak se to vezme) ale za tu hodinu -hodinu a půl to snad i stojí zahrát z nudy. Ano "hry" jako tohle hraju z nudy a pro relax.6/10. -
Kompletní první epizoda hry Hitman vyjde na fyzickém disku až v lednu 2017, studio IO Interactive již potvrdilo plány pro druhou sezónu.
Tohle je už fakt k smíchu, "Nezmákli jsme to letos tak jsme to rozkouskovali na několik měsíců, přičemý po vzoru tv sériálů to vydáme až za rok po odvysílání *15* "
Aby toho nebylo málo zdá se že se nám to zalíbilo tak chystáme druhou sezonu, Agh ugh... *7* *12*
Nicméně to vypadá že asi vydáme celou hru za několik let... takže sešn špás je vám beztak naprd. -
To určitě všechny hrozně moc zajimá, kolik natahanejch věcí mám. NE jedná se o soukromí časem se lidi dobrovolně vzdají vlastní bezpečnosti, na úkor toho že za ně počítač udělá všechno.
Viz interaktivní domácnost na skoro všechno už je aplikace v mobilu co dál. -
Vypnout se uplne neda stejne jako ve Win7 ale omezis to tak ze to je uplne stejny jako ve Win 7. Zadna krec, vetsina se vypnout da.
Jinak muj problem byl v ovladacich kdy 960 si nerozumi s Win 10 podobny problemy melo vic lidi, staci odnistalovat ovladace pomoci Display Driver Uninstaller a pak znovu drivery nainstalovat a vse slape jak ma. -
"Telemetrická data" *1*
Tak to jo no, on Win10 asi neposilá jen ty telemetrická data - je to komplet surveillance system a nedá se stále kompletně vypnout ? -
Star Citizen na týden zdarma
Pokud si zakládáte nový účet, upozorňuji, že se hra stále nachází v Alpha stádiu a vývoj stále pokračuje. Počítejte také s tím, že během instalace bude staženo cca 30 GB dat.
Pro založení nového účtu použijte něčí referal kód, obdržíte vstupní bonus ve formě herní měny. Majitel kódu je taktéž odměněn. Pokud takového kolegu nemáte, můj referal kód je STAR-J46J-2QTZ
Založit účet a stáhnout hru si můžete zde: https://robertsspaceindustries.com/enlist -
Star Citizen na týden zdarma
Star Citizen má týdenní akci Free Flight. Na týden si může kdokoliv zdarma vyzkoušet VŠECHNY lodě, včetně velkých multiposádkových Constellation a Retaliator nebo mimozemské Scythe. Přístup zdarma je k Alpha 2.2.1 s vesmírem kolem planety Crusader, k Arena Commanderu a Social modulu. -
Umíš jen papouškovat nebo máš i důkaz? Udělal sis vlastní analýzu odesílaných dat? Telemetrická data posílají i Win7 a Win8 btw. Pokud je to pro tebe šmírování, tak přeji hodně štěstí u her na linuxu.
Pokud si neumíš odesílaná data analyzovat sám, tak pro začátek pro laika doporučuju třeba:
http://www.root.cz/clanky/windows-10-analyza-probihajici-komunikace/ -
A nevadi ti, ze te smiruje?
-
No jak tě tak čtu, tak největší problém u Tebe bude někde mezi židlí a klávesnicí. Mám Windows 10 od začátku a není sebemenší problém.
-
No me opravdu mile ten upgrade prekvapil protoze ted kdyz otevru Steam overlay tak uz se mi nezasekava pocitac.
-
Ano joudo
-
Přesně takhle vznikají ty fámy a demagogie... příště víc mysli.
-
Jo nevsiml sem si ze mam problem s ovladacem GPU, uz se zda byt vsechno v pohode, moje chyba. Stydim se.
DirectX 12 je skvele v Rise of the Tomb Raider pridava neskutecne vykonu, a to mam stary CPU a hra jede uplne paradne :-) kobouk dolu i v nejnarocnejsich scenach v Geothermal Valley drzi 40 a vic FPS jinak vsude 60. Na DirectX 11 sem se ve venkovnich lokacich pres 45 nedostal, ted neni problem 55FPS a hra bezi daleko plynulejc, fakt super a tleskam -
Udelal jsem to vcera a vsechno funguje jak ma :D
-
*15* co máš za kalkulačku že ti to jede hůř než Win7? Jinak je ideální čistá instalace nebo po nainstalování Win 10 udělat návrat k továrnímu nastavení nebo jak se to jmenuje použij google. SSD asi nemáš co? Ovladače si přeinstaloval? Jinak se do 30 dní můžeš vrátit k Win 7.
-
Zvlastni, ted tady nejaky Jouda psal, ze kazdy kdo ma rozum uz upgradoval. *15*
-
Windows 10
Tak sem upgradnul a nikomu to nedoporucuju, je to hrozny. Nedivim se ze to davaji zadarmo, katastrofa!!!
System je pomale, ve hrach problikavaji textury a FPS zacnou po chvilce hrani padat nekam k 8 snimkum *8* fakt nekecam, kdyz se pak vratite na plochu rovna se rychlost systemu windows 95, neskutecna obludnost a su uplne zhnusene *16*
EDIT: problem byl v ovladcich, a jeste je potreba nastavit virtualni pamet rucne. Uz vse slape jak ma! -
Obrazem: Možnosti grafického nastavení a ovládání ve Forza Motorsport 6: Apex.
tolik Bluru nema snad ani Oder 88 -
Každej rozumnej hráč už má Win 10, protože ví, že v budoucnu si bez nich neškrtne. Navíc i stávající hry jedou díky lepší správě paměti líp. A ti co tu nejvíc křičí, že si je nikdy nenainstalují, tak učiní nejpozději v létě, až bude končit akce na upgrade zdarma, protože si uvědomí, že jsou ve slepé uličce. A pak zbývají piráti, ti je budou pomlouvat furt. *1*