Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1117 her, to je hodně slušný. *4*
  • Jack1947
    Na to je to moc okatý jinak, u tebe jsem ani nepochyboval. Pak se holt nemůžem divit když hry jsou takové jaké jsou *3*
  • Czech_NoOb
    Geniální názor jako vždy...

Ano mám celou hru..Nejsem trochu zaprclý" (jak říkáš) pirát.:) Viz. http://steamcommunity.com/id/Czech_NoOb/

Jinak kdyby jsi alespoň otevřel ten google doc tak tohle nenapíšeš. A jo třeba je to k*avina, ale minimálně je to zajímavý.
  • Jack1947
    Jaká pak konspirace jsou trochu zaprclý, tak si udělali vlastní reklamu no.. . každý chce mít něco z něčeho. Hehe a koupil si celé i sešn špáááš ? *14* *5*
  • Czech_NoOb

Hitman + Ugu

Tak jsem dal pár hodin tomu Hitmanovi a musím říci, že je to neskuteščně zjednodušený absolution, ale přesto, se to hraješ skvěle. I když je nutnost vypnout trackery, jinak je to čistej tunel. Každopádně Paříž skvělá.

Nevšiml jsem si, že by se tu někdo zmínil o nálezu ve SkillZone, docela péěkná konspirace. Ač to jde mimo mne, video a diskuze pod ním, výživné. https://www.youtube.com/watch?v=9Ze-0xiDbW8

Dokument, kde je vše do detailu nafoceno.
    https://docs.google.com/document/d/1KI98qlO600GPDzN2MtGZa7daUk_Ee5eAF5x2-4yWyt0/edit
  • Jack1947
  • Spades
    Ono to svůj smysl má, ale chce to vychytat pár much.
    Jako ty AAA hry se tam asi moc neuchytí, ale když si chceš stáhnout appku na trackování seriálů, nebo FB, tak je to ideální. Hlavně proto, že ty aplikace jsou stejné na mobily, tablety a PC, takže se to nejen dobře programuje, ale navíc potom nemáš problém pracovat s Continuum.
  • Spades
    Release verze je už od srpna, dokonce už byly 2 velké feature updaty (Threshold 1 a 2) a na jaro se chystá 3. (Redstone 1).

A MS to rve zadara kvůli tomu, aby se neopakovala situace s WinXP, kdy lidi nepřecházeli na novější systém. Teď by lidi zůstávali u 7ček, tak je holt MS nakopl do 10tek.

Neboj, MS na tom fakt neprodělává. Stejnak má 90% výdělku z firem, takže to, že nějakých pár miliónů uživatelů si updatuje zdarma se jim nijak na výdajích nepodepíše. Spíš tím ještě nalákají potencionální zákazníky pro Windows Store, a bývalé majitelé nelegálních Windows, protože 10ky seženeš z blbých 700.
  • Meow
    Jack: Hoří to, chcu hrát s tebou :-D
  • Draken69CZ
    Win 10 Store je tragédie a nechápu jak s tím MS vůbec vylezla na světlo.
  • Jack1947
    Rls verze ale te ještě není ne ? jinak nevidím důvod proč by to šmejd jako mrkvák dal zadara bez nějekjch vedlejěích nekalejch praktik.

Meow: Musíš počkat, až budou prachy tak bude Division nebo si to hoří?
  • Jack1947
    To by lo před lety kdyý jsem se do pc tolik nevyznal tak mi to poradil jeden cápek co mi dával dohromady pc mám pocit. Je to volovina a zatěžuje to akorát HDD.
  • Spades
    Škoda, že na Windows Store ten update ještě nevyšel. Bych tak trochu čekal, že to MS dá primárně na tore, ale co už. Možná jsou tam větší delaye, než na Steamu?
  • Spades
    To máš rozdělené SSD? Je k tomu nějaký důvod, nebo sis to tak dal jen tak?
    Ja jedu na 128GB a nechal jsem to celé jako 1 oddíl, a při reinstallu si stejně všechny aplikace přeinstaluju.
  • Spades
    Jenže nikdo nikdy neobjevil žádné důkazy, že by něco takového Win10 dělal.
    Myslím, že kdyby mi jely disky i když je nepoužívám, a měl bych upload mých soubor;, tak bych si toho všiml. Hlavně kvůli tomu, že mám na koleji docela brutálně omezený upload, takže tam mám manažer, který mi veškerý upload ukáže, a těch pár kB měsíčně určitě nebudou moje soubory.

Celé to vzniklo tím, že to v Insider Preview odesílalo mraky dat o tom, jak systém využíváš, což si ale odsouhlasil v rámci testování systému. Takže pokud používáš Insider verzi pak ano, šmíruje to, ale ne aby to o tobě získalo data, ale posilá to use case a heat mapy, jak ten systém používáš, kde jsou bottlenecky v rychlosti atd. Prostě aby ten systém odladili.

Toto se ale u Release verze neděje.
  • Meow
    Jacku, už máš Division? *1*
  • Jack1947
    Navíc když máš systém jen na 50gb ještě rozděleném disku (z 250 gb na 50 a 200) takže jo asi budu dělat clean install hodím si zálohu na ten 3Tb disk at mám víc místa. 50Gb na systém je fakt minimum dneska.
  • Jack1947
    Přesně tak protože to dali do popředí jen ukázali jaký svinstvo to W10 je. Kdybyto MS skryl tak by to možná bylo lepší no kdoví, nevěřím že na Win7 tohle měli tak promyšlené, popřípadě je to lépe skryté ale pochybuji tohle šmírování tam není ne v takové míře, to že něco odesílá anonymní údaje o tvé swestavě nepovažuji za šmírování. Data jsou zneužitelná když to prohledává celej systém. Což Win10 dělá ne.
  • Spades
    By mě zajímalo jacku na čem teda hraješ, protože Win10 odesílají úplně to samé co Win8 a Win7, jen to dali víc do popředí, aby o tom lidi věděli :D

Myslím si, že kdyby tě fakt někdo chtěl šmírovat, tak to sakra hodně zakryje, že to nikdo neobjeví.
  • Spades
    Nebuď tady plané poplachy, to se může stát, že nejede driver, ale vůbec to není časté.
    Já upgradoval celé rodině, všichni moji kamarádi upgradovali (pravda, někteří lean install) a nikdo takové problémy neměl. Ani s driverama, ani s virtuální paměti.

Tak či tak po upgradu doporučuju clean install, protože se systém o dost zrychlí. Přece jen ten upgrade proces není dokonaly, trošku zasere disk a je to cele pak víc náročnější na rychlost disku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit