Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Mluvíme snad o PS4 ne?
  • To určitě *1* *1* Hlavně na PS3, že?
  • Spades
    PS+ platíš kvůli online MP, ta hra je bonus, čili zdarma
  • Spades

Vyšlo/Vyjde

Máte špatně data u některých her, třeba Deus Ex vychází až 23. srpna a Far Cry Primal 1. března
  • Coffin.Corner

Špatná zpráva pro fanoušky simulátorů

Nečekaně skončil server SimWorld.cz. Škoda... *9*
  • test
  • pohybuju se mezi překladatelama, takže jo :) je to pro nás druhej rodnej jazyk skoro
  • jak myslíš...
    A jak to máš třeba někde v baru ? Tam taky z ničehonic vyprskneš nějakou hovadinu anglicky ???
  • Tvl, co znamena "rozmerena muzika" ? :-D
  • právě, v češtině už to není ono, proto jsem to napsal anglicky, to snad chápeš :)

a já se nesnažím bejt vtipnej... já jsem vtipnej :)
  • kennyB
    "Předplatitelé PS+" - "hra zdarma". Ale možná jsem ten bl.ej a nechápu to jako ty...
  • Kozy

Předplatitelé PS Plus si v anketě Vote to Play vybrali hru, kterou v březnu obdrží zdarma - je jím Broforce.

Jo ták, zadarmo, a platim to každej měsic proč? Největší úspěch Sony- přesvědčit lidi, že jsou PS+ hry zadarmo. *5*
  • Děkuju za překlad, a taky za snahu být mermomocí vtipný,,, nejde ti to, ale snaha tam je.

ps. v češtině už to není ono, vid ? *3*
  • tak ještě pro honiče, který si udělal chvilku od honění, aby navštívil místní fóra, za což mu patří můj dík, doufejme jen, že si před psaním umyl ruce:

"opravdu? pak se hluboce stydím"
  • Sword Art Online + VR helma

A uz sa pracuje na Sword Art Online vo VR :)
    http://www.engadget.com/2016/02/23/ibm-watson-sword-art-online-vrmmo/
  • To co mělo být ? Česky by to nešlo ?
  • could it be? if so, I'm deadly embarrassed :(
  • Kozy
    Planetside 2
  • Majitelé PES 2016 obdrží 24. března zdarma aktualizaci se šampionátem UEFA EURO 2016, který vyjde 21. dubna na PS3 a PS4 i jako samostatná hra. Licencováno však bude pouze 15 z 24 týmů.

české republika tam je tak jsem rád. Doufám že se to projeví i na tom Ftp PES
  • Morraw
    Dík za kompliment, že umím číst a ostatní ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit