Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já to mám legálně. Ty ne. To je ten rozdíl...Jacku, nepoužívej cizí slova jako prequel atd. Protože prequel neznamená, že když začíná na písmeno P, že je to pokračování:) Toto je neoficiální fanouškovské pokračování, s kterým Valve nemá nic společné.
  • Jack1947
    Je pravda že jsem HL2 nehrál jen ty 2epizody a ně si moc už nepamatuji. Je to spíše prequel ne... já nevím bud to budu projíždět s cheaty nebo se na to vykašlu úplně. Hlavně že já si to podle tebe měl koupit když ti to máš nasdílené lol.
  • Veskoslav
    Všichni jsou kokosi jenom já jsem Jack. Tohle jsi myslel? Jinak pusinko, už to mám projeté, osobně bych si to nekoupil, ale když to mám nasdílené od kamaráda, proč ne. Je to mizerné "pokračování", ale rozhodně nepotřebuješ tolik k zabíjení, co jsi popsal. Nejspíš si pleteš hlavu a tělo. Mimochodem z tvého příspěvku vlastně vychází, že HL2 už není "cool", ale je to lehký nadprůměr, protože kritizuješ věci převzaté právě z HL2.
  • Jack1947
    Proměnlivé rpzlišení, kdy se propočítá co je lepší zrovna pro optimální herní zážitek kompromisy místo slibů bud 60fps nebo FHD. Za málo pěnez rozměřená muzika.
  • Jack1947
    Stejné jako Bombshell ale ne na games všechno všichni (veskoslav) ví nejlépe i když to nehráli. Takhle bych dal tak 60% a to jsem velkorysý.
  • Inquisitor
    Nečetl jsem o tom nic bližšího, ale je fakt, že to moc pozitivní ohlasy zatim nemá.
  • Bioware zjišťuje, zda byste měli zájem o tahovou taktickou strategii ve stylu Fire Emblem či XCOM v univerzu Dragon Age.

ne diky
  • Bioware zjišťuje, zda byste měli zájem o tahovou taktickou strategii ve stylu Fire Emblem či XCOM v univerzu Dragon Age.

a boli by tam homo takticke vztahy?
  • Veskoslav
    Jacku, ty jsi nepochopil, že většina ti dá mínus už jenom proto, jak píšeš, jak si klidně sednu a dám popcorn než přijde můj fanoušek. Kapiš to?
  • Draken69CZ
    Parádní věc.
  • dynamický rozlišení *15*
  • Jack1947
    To je tvůj metr ? možná jsem lama ale jestli nepřátelé vydrří půlku zásobníku do hlavy tak něco asi není v pořádku ne? to ani nemluvě o tom že to není skill a ne rambo styl nemusím. Tak hlavně sis naklikal -5 a je klid. Proboha vždyt jsem se bavil u WOlfa:NO a OB ale tady to mi nějak nesedí...
  • Veskoslav
    Jsi lama. Tím jsi měl začít i skončit. Ten zbytek omáčky okolo jenom ukazuje, že pro Tebe je ideální CoD rambo styl. A na 99,87% sis to opět nekoupil.
  • Jack1947
    Makewarnotlove si teda zmáknul jo ? Nebo ti to musí hodit tady kod až podnos aby ses vůbec obtěžoval *7*
  • Jack1947
    A to se vyplatí! *3* *5*
  • Jack1947

PROSPEKT

Já nevím ale asi nikdy těm Valve hrám asi nepříjdu na chut a to jsem měl rád Hl2 Deathmatch asi kvůli Gravitygununicméně tohle mi příjde takové mdlé jasně nejde o grafiku Source engine je starej ale nevypadá tak hrozně dit na upgradované verzi běžel Titanfall a ten vypadal celkem luxusně ne?

Jde taky o to že nepřátelé vydrží až zbytečně moc a je jedno kam je střílíte a to hraju prosím na normal jistě je to fanouškovská hra a nikdo nečekal zázraky ale tohle bylo možná před lety cool. Dneska je to jen slabší nadprůměr.Zbraně jsou tam podobné tedy stejně jak v HL2 a hádanky jsou asi tak nějak na stejné úrovni. Respkt "hádanky".

Ze začátku to je i celkem horor a bez baterky strašidelné víceméně nevím co na to více napsat, má to 9levelů a já jsem asi ve druhém -nedostatek munice zdraví...
  • Draken69CZ
    Občas jo stačí mít štěstí a taky na tebe něco zbude.
  • Jack1947
    *1* *15* *2*
  • Hele Draken, ono se tu někde rozdává něco zadarmo? *1*
  • Chim
    Přitom konsolový průmysl se zničí sám...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit