Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Lukass: Já jsem tam nelezl já tu hru vzdal po 15% hraní asi... takže ok-
  • Microsoft se obával, že Xbox Live Arcade "zkanibalizuje" maloobchodní prodej a tím zcela zničí konzolový průmysl.

Jo to znám, říká se tomu božský komplex...
  • Lukass
    Jacku pokud lezls na stozary ve FC 4 tak ses pakosta, vetsina normalnich lidi na ne litala gyrokopterou, vcetne me
  • Ronox
    Oh, boy :D
  • Draken69CZ
    Kdyby bleskař dostal korunu za každý debilní komentář tady...
  • Kdybych za každou chybu bleskaře dostal 10 Kč, tak jsem boháč ... :-D
  • ringmancz
    Halo 5 běželo v 60fps, sice v dynamickým rozlišení ale běželo
  • Vývojáři Gears of War 4 chtějí nabídnout 60fps v multiplayerovém módu.

Lol vždyť Xone sotva zvládne Witchera 3 na 900p při 30ti fps, tak jaké bude rozlišení zde? 480p? *1*
  • Lara je tunel ktery te vede za ručičku. To on má rád. V sandboxu je ztracenej *3*
  • Jack1947
    Bavíš se s někým kdo si užíval lezení na stožáry ve FC4... takže nechápu to rozhořčení nad tímhle parádním novým dílem který toho má ještě více.
  • kennyB
    O počet nejde, četl jsi tohle vlákno od začátku??? A to, co tebe otravuje může jiného bavit. Je to prostě součástí hry kterou buď hraješ takovou jaká je, nebo ne *7*
  • Lukass
    Par jelenu a vlku, jednu tu velkou kocku, a 2 medvedy. Jo a obcas zajice pro zabavu :-D
    A taky se v krajine vali par uz zabitech zvirat co muze vylutovat.
    Ale nijak te to neotravuje, neni na tom postavena celkova hratelnost, je to doplnek.
  • kennyB
    To přidej. Je tam spousta zvířat od vlků počínaje po levharty konče. Ve FC jich je víc, protože je tam svět otevřenější, tím to je. V TR je lokace, která střídá další lokaci.
  • Lukass
    Vsak taky pisu ze to tam neni nejak extra, jako rozhodne to te nejak neotravuje a neni to podstata hry jako ve Far Cry.Chapes?
    Kolik si zabil za hru zvirat? 10-15 max.
  • kennyB
    A když si chceš vylepšit luky/pistole/brokovnice a nemáš třeba kůže/paroží z jelena, co pak??? Nebo výroba různejch oblečků...
  • Lukass
    Protoze tam zadny extra zabijeni zvirat a trhani rostlin neni.
  • kennyB
    Proč pochybuješ???
  • Jack1947
    Nej je že hodně lidí tam nahrálo 20-50 hodin a už ani plnou nemusí co *5*
  • Jack1947
    Takže bez internetu sám můžeš hrát PVe? o tom dost pochybuji... nejdebilnější ochrana ze všech.
  • KennyB: Bavis se o Rise of The Tomb Raider? Dost pochybuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit