Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Bože...Víš, co znamená SP vůbec? Připojení k netu nic neznamená. Je to systém protipirátské ochrany. Stejně jako to má Diablo či Starcraft II.
  • kennyB
    Abych pravdu řekl, chodím tam lootovat kvůli všemožnému vylepšování, protože to ve hrách dělám rád. Nebo ty si ve hrách vystačíš jen se základním vybavením a jedeš jen dějovou linku???
  • Tak dosavadni recenze FC Primal me zklamali na hru sem se celkem tesil ale ma cenu tak dvou stovek.
    Nejlepsi je recenze na konkurenci kde ma hra v minusech vlastne 3 nejdulezitejsi veci co se tyka samotne hratelnosti ale dostane 8/10, jako fakt nechapu. K tomu se da hra dohrat za 13 hodin co je na open world ostuda.
    Tohle uz je fakt spatny a pokud budou podibny hry dostavat zamky 6 a vic tak potes koste. Ta hra na PC snad dobre prodavat nebude, protoze tohle uz Ubisoft fakt prehani.
  • No v nove Lare tohle rozhodne nedelas.Ta hra dozrala v podstate k dokonalosti, ma celkem fajn pribeh, je filmova a cloveka to neotravuje, coz je samo sebou zazrak. A neni moc akcni skvele kombinuje akci a prozkoumavaci pasaze. Lara je proste bozi!!!
  • Jack1947
    Co tě nemá Lara se přeci nepočítá *7* + taky že nemá rád původní díly takže je to pro něj ne restart ale nová hra *4*
  • Jack1947
    A to je právě velký problém těhle RPG, dojedeeš max level a když není co dělat tak tu hru opustíš. Maximálně tam přidají nějaké nové Raids ale hrát pvp nemůžeš furt.
  • Jack1947
    Pokud podle tebe SP znamená že musíš být připojen k internetu takto pak žádné sp není...
    Maximálně tak náhrada za kampan nic víc nic mín.
  • Jack1947
    No to jsem myslel, u toho druhého mi přišel jen email s kodem.
  • Alespoň budeš mít pár her legálně.
  • Divné

Jaký potvrzovací mail *8* ... Přišla jen výzva k "subscribe" a přesměrování na stránku , kde potvrdili registraci emailu , ale nic dalšího mi nepřišlo ( natož potvrzení ...) :/
  • Veskoslav
    Máš tam zcela regulérní SP část...Jacku, proč si o tom něco nezjistíš?
  • on tu recenzi psal nějakej Emanuel, tak to je pak jasný...
  • Ronox
    Perky, talenty, craft, mody na výzbroj, challenge, eventy, raidy atd. Ta hra má obří potenciál a pokud neusnou stejně jako Bungie s Destiny (které po TKK bylo skvělé, ale už nějakou dobu tam nemají hráči, co dělat), tak to bude super.
  • ty kráso, recemze... já už fakt umřu :D
    (na obranu Jacka, je to tak vopravdu napsaný na tom webu :o)
  • Jack1947
    Tak jasný no, ještě si zapoměl poznamenat že tam chyběl systém perků/talentů a craftování. Což může bejt opět zajímavé osvěžit hratelnost.

Nicméně snad to opravdu nezabijí těmi DLC. To by byla škoda. Ta hra vypadá zajímavě, konečně RPG skoro pro každého, jenže ten kdo jí nezkusil bude nadávat i nadále protože Ubisoft. Když on na tom snad ani nedělal moc. Zatím bych to ohodnotil tak na 7/10 ale to proto že tam spousta věcí chybělo no. Pná se třeba vyšlape i na lepší hodnocení.
  • Jack1947

Far cry:Primal hrou roku ? Recemze asi to psali ve spěchu aby byli první nooo

http://bonusweb.idnes.cz/far-cry-primal-recenze-06u-/Recenze.aspx?c=A160222_111213_bw-ps4-recenze_oz
  • Ronox
    Ta hra si má ukrojit hlavně co největší koláč z hráčů Destiny a zároveň z těch, kteří chtějí přístupnější PvP alá DayZ atd. Já strávil v obou betách dohromady přes 50 hodin a v partě se u toho královksy bavil a to zejména nejvíce v DZ.

Tu hru bys podle mě měl primárně hrát s kamarády, případně lidmi, se kterými si sedneš. Jeden večer jsme lovili rogue agenty a druhý jsme zase zdrhali při manhuntu. Co se týká PvE, tak by hra po spuštění měla obsahovat ještě hromadu challengí a hlavně raidy, pro 8+ hráčů. Dále v DZ bude hromada eventů a to hlavně "kalendářně" tématických. Takže sváteční, jako je tomu v ostatních online hrách. Taky se nechali slyšet, že tam budou nějaké režimy pro PvP, takže časem asi přibudou i separátní arény atd, ale zatím nepotvrzeno, co přesně.

Co zde oproti plné verzi nebylo, tak world bossové v DZ, skupinky nepřátel, které se budou různě spawnovat a chodit, jak po PvE, tak po PvP zóně. A hromada dalšího. Podle mě to dostává hrozný hate, jenom protože vydavatel je Ubisoft, ale přitom ty tři studia, která na tom pracujou, tak skvěle komunikují a fakt se snaží. Nehledě na to, jak bleskově pro open-betu opravili hackování a za celý víkend jsem nezaznamenal žádné divné chování jiného hráče.
  • Jack1947
    Ted jsem to hrál než to vypli a přišel jsem na jednu věc, hrál jsem ve skupině většinou s dětma protože jinak si neumím vysvětlit že po chvíly začli po každém střílet, navíc to byly rusáci a děti už od pohledu nebo poslechu. Takže ne takhle ne potom jsem byl Rogue i já, to se mi fakt vůbec nelíbilo.

Dokonce se mi stalo že jsem omylem postřelil jiného hráče a pak jsem byl zas nežádoucí ale jo sranda zabijení rouge nebo když už jste rouge a přežijete to tak dostanete větší odměnu. Nicméně, se obávám toho aby to nebylo stále dokola protože ai se respawnuje, takže dá se říct nekonečný expení v DZ... možmná tak na chvíly na zahrání pár hodin za den.

Když tam bude dobrej příběh nebo aspon hodně misí v PVE proč ne ale takhle chápu beta spoustu toho tam nebylo a není, nicméně se bojím aby to PVE tam nedolepovali postupně pomocí DLC takže dejme tomu 10misí a zbytek DLC co by štěpilo komunitu.Zbytečně byl by to taky risk od Ubisoftu. Navíc jsou tam bugy třeba ta první mise nešla jednou dokončit protože se vrtulník někde bugnul nemohl jsem sebrat svůj upuštěný loot protože tam nebyl.

Ta hra má šanci určitě bezesporu, nicméně to chce nějakou pár hodinovou kampan, tohleto až na to PVP nabídne kdejaká F2P.

Jj já víj že DZ má lvl na rank a PVE na LVL. Proto taky se musí člověk pořádně vyexpit v DZ aby si vůbec mohl koupit u obchodníka DZ lepší zbran to se mi nepovedlo no.
  • braveman
    omlouvám se za chybu a díky za upozornění
  • braveman
    Jde o pátou epizodu, která celý příběh zakončí. Při té příležitosti vyjde i kompilace všech doposud vydaných kapitol v jednom balíčku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit