Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jn takže se to nedá redeemnout zatím ale hlavně minepřišli ještě ty 2hé hry kua. To je doba.

Jo ale tak ten DLC tím pádem propadne ne ? když tam mají : The download button will be active for a limited time,
    until Tuesday 23rd February 6pm GMT / 10am PST
  • Milý Kubíčku, pleteš se.
  • milý Franto,

mně přišly dva e-maily, v jednom plná hra, ve druhým dlc - vydrž, nikdo tě nenapálil, jen je tam asi zpoždění

(i když teda nechápu, proč se rozčiluješ, když je to zadarmo, měl bys bejt rád, že vůbec něco dostaneš :P
  • No právě, 5 let starou hru už si všichni kdo chtěli dávno v akcích koupili. Smyslem by spíš bylo dát hru zdarma lidem co by si ji nekoupili ani za dolar a pak z nich vytahat peníze právě na DLC. A vzhledem k shitstormu na Steamu co tam teď Sega schytává si myslela většina lidí, že jde o plnou hru, tak nechytrač ty mudrci.
  • Morraw
    Grandmaster edice DoW 2 se všemi datadisky a DLC je konstantně ve slevách za 15$. Navíc se DoW2 prodával právě v této akci a pak že by ho dali zadarmo ? Fail možná tak z tvé strany.
  • SEGA - Make War Not Love !

Haha kdo se ještě napálil a předčasně se radoval u té třetí vlny. Už mi přišel redeem mail a až teď jsem zjistil, že to není plná hra (Warhammer: Dawn of War 2), ale jen DLC! Mno 5 let starou hru si kvůli tomu opravdu kupovat nebudu. Dobrý fail.
  • SalemCZ
    TF2.
  • Jak zloděj zadarmo ke kořisti přišel
  • To by nebyl Bioware kdyby každý druhý nebyl nějaký deviant *1*
  • doufejme, že ne! Jinak by zbyly samé indie isometrické pitchoviny a nějaký F2P trash...
  • Muzete doporucit hru? Hledam nejakou fps pro singleplayer, pak bych taky hledal nejakou fps do multiplayeru, muze byt i f2p (vlastne bych tenhle model preferoval).
  • Kdyz my hrajeme jen to, co si koupime :-)
  • Jack1947
    Vím co hraju za hru respkt co jsem zkusil za hru, nicméně díky za osvětlení ted už vím že s HL2 to nemá nic společného (naštěstí?).
  • Veskoslav
    Ne Jacku. Ty jsi nepochopil. Toto navazuje na Half-Life: Opposing Force z 99. Ty kritizuješ prvky z HL2, které toto pokračování převzalo z 2. dílu a nenavazuje na starší techniky z HL. Toto není neoficiální fanouškovský prequel k 2. dílu, ale neoficiální fanouškovské pokračování Half-Life: Opposing Force. Víš vůbec co hraješ za hru?:)
  • Jack1947
    Jsem neveděl, že HL2 měl pokračovat takhle... *7*
  • Veskoslav
    Gratuluji Jacku, umíš hledat na wikipedii. Ale vysvětlím ti to jako malému dítěti. Toto není prequel, ale neoficiální pokračování.
  • Jack1947
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Prequel *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit