Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz ted zvykaji suchej chleba a pokazde kdyz pirat stahne neco z torrentu, tak jim trosicku okora. *13*
  • http://alturl.com/fzm2o
  • presne, s takovou by mohli za chvili zmlsany platici chtit, aby dostali hru za jednu cenu na vsechny platformy, pak uz nebudou mit vydavatele vubec co jist *6*
  • Jakou hru ted hrajete?
  • Hranim jedne kopie hry na dvou pocitacich okradas autory. Musis si tu hru spravne koupit dvakrat.
  • sda

Funguje to jako Steam, hra se váže na tvůj účet. Takže nas druhém PC jedině stáhnout origin, lognout se a následně stáhnout hru.
  • Sam s tim hraju a zadny rozdil nejde poznat
  • A když si to koupím a budu si to chtít nahrát na dva kompy, bude s tím problém ?
  • To chce klid chlapci. LV už byl zabanovanej na 10 jinejch forech. (pod nickem Predator, PC-hráč atd..) Teď prostě otravuje sovu arogancí tady, je třeba se s tím smířit do doby než bude opět vypuzen.
  • to je jak ty hry najdi 10 rozdílu *1*
  • Hanzales
    V tom případě allright. Vracím se k mlčenlivosti, nižšímu IQ a jdu ten svůj problém řešit, minimálně tak do rána. Snad to rozlousknu :D
    Edit (neb ty edit) "můj problém ohledně tebe" + oprava "All right" v pořádku, žádný problém, ať máš klid, no.
    Reakce už jen tady, aby jsi neměl obavy. Jak vidíš, ojediněle si tahle popovídám, ale dlouhodobě neřeším, přispívám zřídka, a podobných tobě jsem už nereagováním ignoroval nepočitatelně diskuzí (ono je to mnohdy stejně pořád dokola) ;o)
    PS: Ty jsi slušný editor, s tebou je pak o to těžší diskutovat :) Taky hezkou noc, pařane!
    Edit po tom tvém posledním... "já tady žádné mínuska neřeším" ... "klikač dorazil" ... *1*
    Že píšeš pod jinými nicky jsem nikdy nikde netvrdil (pro pořádek). Takz jeden z indikátorů toho, že čteš a reaguješ jen na to na co potřebuješ a ještě k tomu čteš špatně Cha!
  • Veskoslav
    Origin, ale cena je tam pěkná:)
  • Hanzales
    No... a když už na takové narazíš, nemohl by jsi jim podat sdělení trochu vstřícněji, vlídněji?
    Potřeboval by jsi chvíli práci na supportu. Tam si píšeš s lidmi, kteří neumí číst, někdy se ani pořádně podepsat, napsat svou adresu, nebo chtějí rovnou něco vyřešit, aniž by se alespoň podepsali, píšíc z jiného mailu atp. A musíš na ně pořád přátelsky, trpělivě a vlídně.
    Nebo.. proč ty časté útoky na konzole/konzolisty, AMD, TN LCD a co já vím co všechno? Někdy je diskuze úplně o něčem jiném a ty tam stejně dokážeš do toho příspěvku něco v tom smyslu plácnout.
    Dále, vědomosti se dají předávat různě. Ty i ty pravdivé předáváš strašně elitářsky.
    Snažím se vysvětlit, že nejde o to, jestli máš pravdu, ale o to, že se svezeš na tom jak jsi ty chytrý a tu věc víš a ostatní jsou blbí a nerozumí tomu, nebo dokonce hrají jen na konzoli v 30fps s pruhama atp. Přitom jde ten fakt sdělit a nechat už na druhých, jestli si radu vezmou k srdci, nebo se rozhodnou "dál žít v temnotě". Do uvozovek schválně, protože to je zase jen věc pohledu...
    PS: aby jsme se pochopili, reaguji obecně, Draken se stal jen součástí reakčního vlákna a reakčního mně :)
  • Fallout 4 nezachrání nic
  • Draken69CZ
    Jsem rád že jsi reagoval neútočně, věcně a hlavně dospělácky jak to máš ve zvyku.
  • Draken69CZ
    EA = Origin only
  • Hanzales

To LV

To nic nemění na tom že jsi bob, ale třeba si to jednou uvědomíš. Já třeba zcela vážně přiznávám, že na základce jsem byl strašný pakůň a ani se nedivím, že ze mně mělo pár starších docela prdel, protože ji mám ze sebe teď taky a i bych se zpětně párkrát propleskal.
    Ty tvé mínuska např. jsou jen legitimní reakce čtenářů diskuze, počítám převážně těch co sem chodí delší dobu a ví, že reagovat na tebe je mnohdy (ne nutně vždy) nesmysl :)
    Jinými slovy, jaký si to uděláš, takový to máš. Proč myslíš, že je třeba Věškoslav takovým terčem útoků, jistá část osazenstva si ho často dosazuje i tam kde zrovna není, nebo ho často vidí pod příspěvky někoho jiného (někdy oprávněně, což bych nepsal, kdybych toho nebyl také svědkem) a pak mu nějaký maniak nakliká stovku a Jackovi taky, ale obráceně :)
    No nic, ani proti němu ani proti tobě osobně nic nemám. Věř nebo ne, ale já většinou ani ty mínuska neklikám. To poznáš tak, že někdy takhle zareaguji a máš pořád nulu, ale když něco plácneš, nebo někomu, ideálně více lidem najednou začneš naznačovat, že jsou jejich názory, rozhodnutí hloupé, tak ty mínuska začnou lítat, tomu se nevyhneš :) (já jen že jsi je tady už párkrát řešil)
    Já třeba taky někdy něco plácnu, občas kravinu, což poznám podle reakcí a hodnocení, ale následně se alespoň snažím podobné chování uvědoměle vypustit.
    PS: Toto je jen můj názor a dojem, nejsem vůbec nikdo, abych mohl někoho hodnotit, analyzovat atp. Vlastně docela klidně můžu být svým způsobem taky pěkný mimoň :D Ale aspoň si to uvědomuju, když už mám třeba špatný den, což se taky v životě stává ;o)
  • ale nikde neni k sehnani... predpokladam ze krabicove na pc nevysel, takze steam ? ani ke zpirateni nikde neni... Denuvo ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit