Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A v čem to byl trolling? Jen mne zajímalo co kdo hraje. Ale hlavne sis naklikal veskoslave.
  • Veskoslav
    takže zlodej ktery sem sice chodi diskutovat ale redakce z neho nema nic
  • Vogon
    Singularity, Brutal Doom, Resistance 3, Call of Juarez: Gunslinger
    Multiplayer - Depth, Rainbow Six Siege, Killing Floor 2(Early Access), Block n' Load
  • CS, Team fortress 2
  • Nedávno jsem si v retro stylu projel Iron storm. Postarší s nic moc grafikou, ale zatraceně promakaná a námětem originální fps/tps.

https://www.youtube.com/watch?v=71urm-T7ONY
  • není dokonalá, ale měla slušně temnou atmosféru, škoda že trojka a čtverka jsou takové CoD sraačky...
  • Veskoslav
    Vážně srovnáváš pouze SP/MP hru a pouze SP hru v případě Wolfa? Navíc i K2 má pár svých much, taky není dokonalá.
  • Problém je, že i s genialním Auto Healem jsou to sraččky, poslední dobrá FPS snad Killzone 2...
  • Veskoslav
    Za sebe doporučím Titanfall. Ať si každý říká, co chce. Pro mě osobně jedno z největších překvapení. A cena+zdarma Season Pass. Ale pouze v případě, že jsi na MP. Další hrou, co bych doporučil Killing Floor 2. Opět pouze MP záležitost. Wolfenstein+datadisk rozhodně stojí za to. Dying Light, zdali máš rád zombii apokalypsu, parkour a otevřený svět. Borderlands: The Pre-Sequel! nedosahuje kvality předchozích dílů, ale stále se jedná o dobrou hru. Opět musí sedět specifická grafika, humor atd.Lichdom: Battlemage opět specifický fantasy žánr, nejedná se tedy o typické FPS a opět musíš se podívat, jestli je to pro Tebe. Klidně doporučím i Fallout 4. Nedosáhl kvalitou na New Vegas, ale stejně mě to bavilo. Alien: Isolation pro milovníka tohoto univerza prakticky povinost:) Ale spíše vážně záleží, na jaký typ FPS jsi:)
  • Jack1947

PEGI rating odhaluje PS4 verzi MOBA titulu SMITE.

Only matter of time"

Xbone už jí má, tak následuje i PS4...takže nic překvapivého naopak, překvapivější by bylo kdyby neměl.
  • Veskoslav
    Neboj, pro tebe je tu stále ten geniální autoheal. Takový Division má taky tu ultra stupidní mechaniku.
  • Jack1947
    No jasně zloděj každým coulem *7* Mám adblock a reklamy zde mám (méně rušivé samozřejmně) nebudu podstupovat ještě vizuální a zvukové orgie. To máte jako s Metrem, před lety tam nebyla ani reklama dneska je to plné reklam minimálně titulní dvojstrana má reklamy přes obě 2strany.

Tam se to dá pochopit prostě už jim nestačí jen dobří lidé co to čtou to by jim, neumožnilo vydávat ok nezávislé nej noviny.

Nicméně všude jinde ne, není to chyba Games ale PR oddělení, že si to neumí ohlídat a navíc tím porušuje i naše práva tedy spotřebitelů. Kdo se trochu vyzná tak ví že skrytá reklama vložená, reklama co jinak omezuje je zakázaná. Reklama přece nesmí bejt agresivní, reklama je všude v rádiu v tv, na laviččce v parku je i na zemi a všude jinde s tím rozdílem že vás neomezuje. Reklama na hodně webech na internetu ano, netrhá mi žíly že PR oddělení si nekoupí další rohlík že jeho 50% návětěvníků webu má zaplý adblock který naštěstí nás chrání před zvukem a obrazem. BEz ADblocku ani ránu dneska a už pomalu bude nedostatečný.
  • ucho
    Podle mě to natropí více škody než užitku. Myslím, že už několik průzkumů ukázalo, že tento postup boje proti adblocku nenese ovoce, protože lidé spíše začnou proti tomu bojovat. To samé zdejší snaha o protlačení reklamy přes adblock.
  • Jack1947
    Nojo, co vrazi ale ti co se řídí starým "že fotky kradou duše" *8*

Dneska je to každej zloděj to je hroznej svět, nejhorší je si neuvědomovat že vlastně kradeš.
  • Soilwork
    Nemá někdo tip na nějakou FPS? z poslední doby jsem hrál asi jenom Far cry, Shadow warrior a Bioshock
  • Veskoslav
    Vypnuto. Jestli na mě něco vyskočí, tak tě najdu a budeš muset den strávit s Jackem na nákupech v potravinách, kde prodávají jenom chleba a ponožky!
  • Draken69CZ
    Ty tady dáváš dohromady dvě naprosto separátní věci prostě hloupost. Momentálně tu žádné nejsou můžeš tedy adblock vypnout.
  • Veskoslav
    A majitel Levelu při nízkém počtu prodaných kusů udělá asi co? Si myslíš, že zdejší reklamy pomůžou více? Nebuď naivní. To by idnes už dávno zkrachoval, protože tam má adblock tak 80% uživatelů. tady mám adblock, protože jsou zde agresivní reklamy. Nebudou agresivní reklamy, vypnu adblock. Naprosto jednoduchá rovnice, kterou by mohl pochopit i Jack.
  • A koho to žere, stejně jsou tam samý děcka. Jednou jsem omylem zapnul jejich letsplay na youtube a byl to šok.
  • Draken69CZ
    A k čemu to je když si pak Tiscali řekne že jim to nevydělává tak to zavřou, tím podporuješ majitele Levelu, ne redakci a už vůbec ne games.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit