-
Opravdu se musíš ptát? Pokud vím, je LEVEL a GAMES prakticky stejná redakce. Tudíž pokud jsou placeni v LEVELU za práci redaktorů, tak je nákupem nepřímo podpoříš v tom, že budou mít i dále práci, ne? Mnohem více než tím, že budeš mít vyskakovací reklamu na Komerční banku, co řve více než chlap, co mu třískli dvěma cihlama o koule. -
Interní ne, ale z oboru ano. Funguje to na bázi zhlédnutí, kliknutí na reklamu, nebo někdy i třeba uživatel musí udělat něco dalšího (typicky takzvané affiliate programy - třeba že se uživatel někam zaregistruje, něco si koupí,...).
-
Jo vlastne, kdyz otevru neci web a mam zaply adblock tak jsem taky zpusobil kradez. Budu si muset davat pozor, zrovna me pustili z vezeni kde jsem si odpykaval trest za kradez automobilu vyfocenim.
-
Jak Games podpoříš nákupem Levelu?
-
a taky se to pak stranka nacitala nekolik vterin, coz mi taky vadi
-
No tak jim docela solidně klesne návštěvnost. Některé reklamy, co tam byly, vyloženě zlo. A nebudu v antiviru zapínat povolené pro bannery....Drsnýsvět zavedl něco podobného. Do tří dnů to bylo pryč, protože většina se jim na to vysrala. A systém reklam na štětky byl podobně agresivní. Nemám nic proti reklamám, ale vyskakující a zvukové reklamy, adblock až do konce světa. Games raději podpořit přes Level než aby na mě skákaly ozvučené bestie.
-
lol, chápu, nejenom že kradeš hry, ale konzumuješ i články zdarma
prostě zloděj každým coulem *1* a ještě bude nadávat -
platí se za výkon, cpc nebo cpv
-
Já si myslím že tam to nefunguje že si někdo zaplatí 1000 shlédnutí, ale zaplatí si inzerci třeba na měsíc že oni mu "garantují" podle návštěvnosti i shlédnutí reklamy což jim lidi s adblockem trochu narušují a pak se to asi musí nějak (finančně, prodloužení zobrazování reklamy) řešit. Ale pokud máš nějaké interní informace tak je to asi jak píšeš.
-
Takovouhle svinárnu bych spíš čekal od Jdho ne od seriozního plátku jako je Hrej tak tím automaticky příjdou o hodně potencionálních uživatelů. Zlaté Games.
-
Jenže ta reklama měří, kolikrát byla zhlédnutá/kliknutá... člověk s adblockem=nic. Cena není za počet návštěvníků, ale za zobrazení reklamy.
-
S tím si dovolím nesouhlasit protože oni inzerentům předkládají dení/měsíční návštěvnost a podle toho mohou nasadit cenu.
-
Já mám adblock jenom kvůli youtubu, kde u reklam nejde snížit kvalitu a s mým pomalým internetem je to vážně peklo.
-
Zatím na co jsem tu narazil tak jsou videa bez zvuku nezakrývající obsah a až po najetí myší se spustí odpočítávání a pak začne hrát i zvuk celkem rozumné řešení, jinak něco jako ty děsivé řvoucí reklamy přes celou obrazovku s neviditelným X na zavření sem tu zatím neviděl, byli by blázni s něčím takovým zas přijít.
-
Co na to říct... člověk, který tam chodí s adblockem, jim stejně prachy negeneruje, tak je fuk, když se naoplátku nasere a nebude tam chodit - webu to může být +- jedno... A jestli má někdo právo blokovat reklamu, přičemž si neuvědomuje, že tím web žije, tak má web právo svůj obsah (kterej se fakt nevytvořil zadarmo) ukázat jen těm, co nejsou šílený ignoranti a vychcánci s Adblockem.
-
kdyz games prisli se zlutym pruhem, dal jsem jim sanci, ale netrvalo ani tejden a vyskocila na me reklama, co vsechno zakryla a jeste neco jecela, coz nenavidim
-
Já jsem na koncem roku 2015 adblock vypnul, ta vánoční atmosféra, od té doby jsem zkutečně přestal chodit na nějaké weby kde byla reklama přednější před obsahem (načítala se většinou pomalu a poměr ku obsahu byl neakceptovatelný) a třeba games a hrej k nim nepatří, na hrej v hpodu se zmiňovali že počet shlédnutí stránek je parádní ale zobrazení reklamy je mizivé. Tuhle strategii udělalo doupě a rychlo od toho upustili ono těch herních webů tu je na ČR/SK opravdu hodně.
-
Ja na to rikam, ze ve svojem browseru mam pravo blokovat co chci a jak chci. Kdyz me to kvuli tomu nezobrazi web, muzu jit cist o cemkoliv jinam. Dneska stejne pise kazdy kdo ma diru do zadku a pise o vsem. A vetsina recenzi cehokoliv na netu lze a upravuje fakta. Takze je to uplne jedno.
-
ja tam chodim jenom narazove, ale nikdy jsem tam zadnou reklamu nevidel *1*
jak to vypada, kdyz tam prijde clovek nepripraven? -
Blokace za blokaci na Hrej
Tak jako před časem na Games, probíhá teď na stránkách Hrej.cz adblocková revoluce. Na rozdíl od místní metody žlutého výstražného pruhu se v Burdě, majiteli domény, rozhodli kompletně skrýt obsah svých článků před uživateli AdBlocku nebo třeba lidmi se zapnutou blokací bannerů v antiviru. "Co na to říkáte Vy? Podělte se s námi o Váš názor!"