Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Majnkraft je proděti to se opravdu někomu z toho motá hlava? *8*
  • Taky jsem si na to téma nedávno vzpomněl. Doplňoval jsem si vzdělání a hrál Borderlands. Ta hra má hrozně nízký FOV. Ne, že by se mi z toho dělalo přímo blbě, ale bylo to nějaký divný.

No, zajímavý bylo, že když jsem si to zkusil na gamepadu, nebylo to tak hrozný - byl jsem dál od stolu = monitor zabíral menší část mého zorného pole (FOV). Stejný problém jsem měl s Minecraftem v původním nastavení, ale zvětšení FOV to vyřešilo...
  • MickeyMutant
    Ty Bethesda teď pro jistotu zažaluje, aby se to pak nepletlo s jejich HD verzema.
  • Vogon
    Hongkongské dolary.
  • Tak jedine co predelaji jsou textury a meshe, tak bych se na nejaky zmeny gameplaye nespolehal. Jinak samotny souboje (a vzasade vsechny schopnosti) jsou postaveny na pravidlech deskovek, kde na vsechno se hazi kostkou a souboje jsou na tahy. Mozna to neni nejaky uber cool "zmackni X pro pentakill" ale takova jsou proste pravidla hry a byla zabavna pred 10 lety uplne stejne jako jsou dnes.

Jinak souhlasim s dvojkou, taky me bavila vice.
  • Co to jsou za ceny ? To nebudou asi USD ?
  • No nevim, pokud je scenar hotovy, nebo treba mashe domalovane, tak se tihle lide vetsinou propousteji, nebo udrzuji na mizive vyplate, protoze pro ne neni prace. Takze proc neprejit jinam ?
  • ringmancz
    první dva díly Van Helsinga jsou teď v balíku

https://www.bundlestars.com/en/bundle/must-play-bundle
  • pripadny remake F3 bude urcite iba novinka do poctu na e3 podobne ako vlani dishonored
  • Jack1947
    Já už jsem ztratil víru, v nějakej sen o loajalitě vůči podniku dávno natož v herní společnosti jako takové... takhle je to snad ještě v japonsku jinak je to běžná součást. Dojedu svoji práci a odejdu na nějaké týmy se podobně jako ve fotbae dáávno nehraje.
  • Jen skoda ze HD verze Falloutu a TES udelali moderi uz pred nekolika lety *1*
  • MickeyMutant
    Taky to nechápu, tyhle přestupy. Tak sakra kopu za svůj tým a neskáču hned po lépe placenym fleku, když zrovna ve firmě nemám pár let do čeho píchnout, ne?
  • Jack1947
    Ale jo vždycky se něco najde, třeba DLC atak dále...
  • Kozy
    Spíš už pro něj neni práce, ne?
  • MickeyMutant

Spekulace: Bethesda pracuje na HD remaku hry Fallout 3 pro PS4 a Xbox One.

"Vše, co se dá vyvinout, už bylo vyvinuto, proto rušíme oddělení vývoje a pracovní síly převádíme do oddělení HD remaků našeho kompletního portfolia. Do roku 2018 jsou plánovány nové verze Skyrimu, Oblivionu, Morrowindu, Daggerfallu, Areny a Terminátora. S nástupem další hardwarové generace kolem roku 2018 nás čeká práce na remodernizované verzi hry Doom 2016 a opět Skyrim, Oblivion, Morrowind atd. Nová politika firmy tímto krokem odstraní největší výdaj, jímž se podle interního auditu ukázal být předimenzovaný vývoj, a zároveň přinese aktuální verze osvědčených klasik, za které se naši fanoušci nebudou muset stydět ani na nejnovějších generacích videoherního hardwaru."

Zdroj: tisková konference Bethesdy 2016 pořádaná na počest Charlese H. Duella
  • Jack1947

Chris Schlerf (hlavní scénárista Mass Effect Andromeda) přešel z Bioware do Bungie.

To je teda zrádce! *16* *16* *10*

Hádám že Mrkváč mu zaplatí víc...
  • no, daleko více se mí líbil přístup u první Dark Souls či Bloodborne, kde nebyly žádné season passy a nakonec to jsou dvě nejlepší DLC, co jsem kdy hrál. Tenhle díl mi zatím smrdí dvojkou, snad se pletu. Namco prostě dojí no...
  • Jack1947
    Není to jako u RE? prostě hezky od píky at si dnešní hráči vychutnají stejnou atmosf=ru ale v lepší grafice? (tedy stravitelnější na dnešní dobu) nechápu proč zrovna ten zabugfovanej neoptimilizovanej UE4 ale budiž.
  • Vogon

13:00 Zakoupením Dark Souls III získáte zpětně kompatibilní Xbox One verzi Dark Souls zdarma.

Pozor, toto platí jen pro digitalní verzi. A pokud máte Dark Souls pro X360, tak vám půjde na Xbonu po vydání Dark Souls 3 hrát zadarmo, i když si to nepředobjednáte.

Jinak už si lze na Steamu předobjednat Dark Souls 3, a pokud máte ve své steam knihovně jeden z předešlých dílů, dostanete 8% slevu na standartní veri hry a 6% na deluxe verzi, která obsahuje všechny DLC, které v budoucnu vyjdou.

Season Pass - Bude obsahovat 2 DLC, cena okolo 20 dolarů.

Screeny z Hong Kongského Xbox storu(anglicky) :
    http://i.imgur.com/umMttAV.png?1 , http://i.imgur.com/bigGRRw.png?1 , http://i.imgur.com/5k64F7T.png?1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit