-
ne, nevypadá to dobře a ne, ani se to dobře už nehraje. Hra dosti zastarala. Jinak nechápu, proč předělávají jedničku, to je jenom pohádka, dvojka je daleko lepší...
-
Zdá se, že ta skupina nadšenců není pro některý ještě dost nadšená.
-
a? dyt ta hra je prostě špatná... nevim teda jak ta jeji vylepšená verze
-
Tak sice to napsal dost blbe, ale ma pravdu. Vydzt to vypada porad docela dobre a funguje to i na poslednich windowsech celkem bez problemu, tak proc to predelavat ? Taky bych radsi novy dil, ale vzhledem k tomu, ze EA udelali MMO, tak dost pochybuju ze vydaj neco noveho.
-
proč jsi tak pořád negativně naladěn? *4*
-
Já tomu nerozumím mně se dělá jen občas špatně když hraju třeba nějsakou opakující se hru dokola (třeba MOBU) nebo se někde zaseknu a nemůžu se ve hře dostat dál... hrál si Turok 1? co bys dělal z toho jezdícího pohledu pozvracel celej monitor jak tak koukám. *12*
-
kotor nepotrebuje remaster natoz remake, nenech se zbytecne zlakat timto packovacim morem *6*
kdyz uz tak jedine novej dil -
KOTOR na Unreal 4
Skupina nadšenců pracuje na remaku prvního dílu Star Wars: Knights of the Old Republic, který poběží pod Unreal 4 enginem.
Screeny z pre-Alphy vypadají krásně, přál bych si aby to dopadlo, ale většinou tyhle fanouškovský projekty vyšumí do ztracena, navíc nevím jak se bude EA potažmo Disney líbit, že jim někdo fušuje do IP.
Kéž by se v EA chytli za nos a udělali reamaky Dark Force / Kotor na Forstbite 3 jako třetí Battlefront. -
portrait megapack mam, a ta kamera mi velky problem nerobila, ale mrknem sa na to :)
-
Než začneš hrát, tak nezapomeň na dvě věci.
Patchwork Mod (Free Camera Mod + Free Combat Camera Mod) což je o hodně volnější pohyb kamer.
http://www.nexusmods.com/wasteland2/mods/49/?
Portrait Megapack (Obrovský výběr portrétů) což je moje obří (700) kompilace portrétů.
http://www.nexusmods.com/wasteland2/mods/36/? -
Sry to nevím. Nehrál jsem to. Ale doporučím zdejší čtenářský gamesplay. A počítám s tím, že hra se v tomto ohledu bude stále ladit dokud nevydají ostrou verzi.
-
Jak dobre je Grim Dawn vyvazeny a odladeny co se predmetu a skillu tyce?
-
ani Victor Vran není úplně marný
-
Ahaaa diky, tak to je jina : )
-
Hra je od loňska obsahově kompletní. Ladí se už jen bugy.
-
Diky moc, Grim Dawn mam samozrejme v oku, ale s nakym predbeznym pristupem si muzou .. : )
-
Adventures of Van Helsing 1/2 a Torchlight 1/2
-
Van Helsing, Grim Dawn (tvůrci Titan Quest) a F2P Path of Exile.
-
řešení to je, ale není ultimátní - z vlastní zkušenosti: wolfenstein new order, i když mám uprostřed crosshair jako kráva, tak dokud nevypnu houpání zbraně a hlavy při chůzi, do 10 minut se mi zvedá kufr...
ultimátní řešení je hrát na menším displeji, aby člověku aspoň půlku zornýho pole zabíralo něco statickýho, takže by si mozek nemyslel, že se pohybuje (a přitom sedí), ale že kouká na něco pohybujícího se... to ovšem s VR použít nejde už z podstaty věci, protože tam je právě účelem nakukat mozku, že nic kolem není -
Shadows: Heretic Kingdoms je super...