-
Poradte neco jako Diablo 3, nebo Titan quest : )
-
Jak jsem tu onehdá řešil ten motion sickness, tak mám ultimátní řešení, stačí si na střed displeje umístit bod (fixou třeba) a je po problému. Akorát nevim jak se tohle bude řešit s VR.
-
Stahujte češtinu pro Wasteland 2. (thx VaZqeZ_EU)
dik Vazquez, to bude prve, co dnes doma urobim *3* -
Dalším zpětně kompatibilním Xbox One titulem je Galaga.
Galaga? Si dělají srandu ne? *15* Na tolik AAA titulů lidi čekaj a oni udělají Galagu? -
Ted ještě F4 a máme vystaráno !(tedy někteří samozřejmně *3* ).
-
Wasteland 2 Čeština!!!
Čeština do hry Wasteland 2 je venku!
http://www.monstergame.cz/wasteland-2-cestina/ -
Wolf měl taky kolem 15 hodin a byla to parádní zábava, když k tomu přileze datadisk alá Old blood který to rozšíří o dalšíh 6-7 tak je to už celkem slušné.
-
lžeš http://howlongtobeat.com/game.php?id=2704
-
Unity of Command
kdyby nekdo chtel (steam key): 0507I-02QIE-MZIF7 -
já bych to taky rád věděl
-
Tak to si muzou nechat o dobrych prodejich jen zdat *15*
-
Záleží jakým stylem to hraješ :) D3 šel určitě dohrát i pod 10h.
-
Jn *15*
-
To se mi zdá jako velmi správná připomínka. Taky jsem z těch všech informací nabyl dojmu, že v softwarové kompatibilitě by mohl být asi největší problém. Nicméně viděl jsem na tom hrát dost nových her (Zaklínače 3, GTA 5) a Xiaomi je firma, co se docela intenzivně věnuje aktualizacím a podpoře vůbec. Navíc je to podle všech recenzí a dojmů fakt parádní kus hardwaru. No nekup to za pět stovek, i kdyby pak na to měl jenom padat prach*3*
-
Zatimco novej DOOM bude určitě čistokrevná PC hra bez kompromisů na grafice a hratelnosti
-
Nesrovnavam to s konzolouvou blbosti,srovnavam reklamni kecy autoru.
-
Nesrovnával bych nějakou konzolovou blbost tady s tím, těm 13 hodinám věřím, ale je to dost málo a taky čekám na slevu, za to bych litr nedal, jedině, že by to mělo nějaký božský mulťák, ale to pochybuju, od toho tu bude nový Unreal Tournament.
-
Jj ,tak dlouho melo trvat i Order. Pro me je 13 hodin zklamani a za plnou cenu hry malo, u Dooma budu cekat na slevu
-
co je o 8 hodin mene než doom 3