-
30fps odpad rozhodně není skvěle fungující, přesto že se ti to snaží marketing prodejce tvrdit
-
*1* Kvůli tomu fakt W10 only ? to jsou zoufalci teda!
-
Cti, evidente nechapes muj prispevek.
Snazis se byt radoby cool chytrak pritom vubec nechapes co sem napsal. -
Buddee? *7*
-
V tom případě bude PS4 verze nejlépe vypadající...
-
ono to na Xboxu není krásná, dodělaná a fungující hra, která vypadá jako Tomb Raider? Já Xbox nemám, tak proto se ptám, evidentně máš více zkušeností s Xboxem. Jak se tomu na Xboxu říká, když to nevypadá jako Tomb Raider?
-
Cokoliv tady postneš tak to má něco společného s japončíkama
-
Vysel dalsi patch pro Tomb Raidra 186mb a zlepsuje optimalizaci narust zhruba 6-8 FPS.
At si klidne hra vyjde driv na konzolich a pak na PC vypada jako Tomb Raider, dodelana, krasna a bezchybne fungujici hra. -
HideoTube- top 10 filmů roku 2015
Kojima má svůj youtube kanál. První jeho video je o jeho nejoblíbenějších filmech roku 2015. Zapněte si titulky.
https://www.youtube.com/watch?v=f4-4zkQRdfk -
Když to zprůměruješ se zbraněmi nepřátel, tak je to tak akorát. Třeba jak ta scéna, kdy z pár metrů čumí skrz okénko přímo do hlavně, ale hlavní záporák se ne a ne trefit *1*
-
Ok, mám jiný názor. Scéna typu krytí za autem a z 5 metrů je stacionární protivník s kulometem netrefí přes boční skla, to není nic pro mě.
-
jo, DX12
-
Proč je ti trapně??? Není to trailer na celovečerák, ani na seríál, ale na hru. Myslím, že je to zahraný slušně a herci z dnešní tvorby se od nich můžou klidně přiučit.
-
nejsou na W10 nějaký directx, který neni na W7 a 8.1?
-
Presne ve druhy svetovy meli stary zbrane ktery strileli min presne a dneska maj novy a ty strilej presnejc na vetsi dalku takze se nemuze stat ze by nekdo bojoval na blizko.
:DDDDDDDDDDDDD -
No troll jsi možná tak ty. Technicky je to video pěkné. Chápu i, že tvým cílem bylo poukázat na atmosféru a ne video samotné. Ale faktem zůstává, že ten klišovitý děj a výkony "herců" jsou šílené. A na konci té bojové scény, snad každý dopředu ví co se stane, z takových scén mi je trapně. Pokud si to neumíš přiznat, tak je mi tě líto.
-
Takhle kontaktni boje byli mozna tak ve 2. svetove. Dneska neni problem trefit kleciciho panaka na 200m. Vem si, ze nejaka 9mm pistole ma ucinnou vzdalenost asi 30m.
-
Ma to jen dx12 render.
-
XCOM 2 mural
Jak byl vytvořen hlavní artwork XCOM 2 ve Varšavském metru
https://www.youtube.com/watch?v=UWFU3hw3pVQ -
Škola: Tučňákova školka pro žáky se sníženou kapacitou mozku
Zaměření: Postupy Hejtu 4. kapitola - Trollování v praxi
Třída: 6A