Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 30fps odpad rozhodně není skvěle fungující, přesto že se ti to snaží marketing prodejce tvrdit
  • Jack1947
    *1* Kvůli tomu fakt W10 only ? to jsou zoufalci teda!
  • Cti, evidente nechapes muj prispevek.
    Snazis se byt radoby cool chytrak pritom vubec nechapes co sem napsal.
  • Jack1947
    Buddee? *7*
  • kennyB
    V tom případě bude PS4 verze nejlépe vypadající...
  • iSpirit
    ono to na Xboxu není krásná, dodělaná a fungující hra, která vypadá jako Tomb Raider? Já Xbox nemám, tak proto se ptám, evidentně máš více zkušeností s Xboxem. Jak se tomu na Xboxu říká, když to nevypadá jako Tomb Raider?
  • Cokoliv tady postneš tak to má něco společného s japončíkama
  • Lukass
    Vysel dalsi patch pro Tomb Raidra 186mb a zlepsuje optimalizaci narust zhruba 6-8 FPS.
    At si klidne hra vyjde driv na konzolich a pak na PC vypada jako Tomb Raider, dodelana, krasna a bezchybne fungujici hra.
  • Vogon

HideoTube- top 10 filmů roku 2015

Kojima má svůj youtube kanál. První jeho video je o jeho nejoblíbenějších filmech roku 2015. Zapněte si titulky.
    https://www.youtube.com/watch?v=f4-4zkQRdfk
  • Tilwaen
    Když to zprůměruješ se zbraněmi nepřátel, tak je to tak akorát. Třeba jak ta scéna, kdy z pár metrů čumí skrz okénko přímo do hlavně, ale hlavní záporák se ne a ne trefit *1*
  • Ok, mám jiný názor. Scéna typu krytí za autem a z 5 metrů je stacionární protivník s kulometem netrefí přes boční skla, to není nic pro mě.
  • ringmancz
    jo, DX12
  • kennyB
    Proč je ti trapně??? Není to trailer na celovečerák, ani na seríál, ale na hru. Myslím, že je to zahraný slušně a herci z dnešní tvorby se od nich můžou klidně přiučit.
  • nejsou na W10 nějaký directx, který neni na W7 a 8.1?
  • Presne ve druhy svetovy meli stary zbrane ktery strileli min presne a dneska maj novy a ty strilej presnejc na vetsi dalku takze se nemuze stat ze by nekdo bojoval na blizko.

:DDDDDDDDDDDDD
  • No troll jsi možná tak ty. Technicky je to video pěkné. Chápu i, že tvým cílem bylo poukázat na atmosféru a ne video samotné. Ale faktem zůstává, že ten klišovitý děj a výkony "herců" jsou šílené. A na konci té bojové scény, snad každý dopředu ví co se stane, z takových scén mi je trapně. Pokud si to neumíš přiznat, tak je mi tě líto.
  • Takhle kontaktni boje byli mozna tak ve 2. svetove. Dneska neni problem trefit kleciciho panaka na 200m. Vem si, ze nejaka 9mm pistole ma ucinnou vzdalenost asi 30m.
  • Ma to jen dx12 render.
  • Morraw

XCOM 2 mural

Jak byl vytvořen hlavní artwork XCOM 2 ve Varšavském metru

https://www.youtube.com/watch?v=UWFU3hw3pVQ
  • VaZqeZ_EU
    Škola: Tučňákova školka pro žáky se sníženou kapacitou mozku
    Zaměření: Postupy Hejtu 4. kapitola - Trollování v praxi
    Třída: 6A

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit