-
Zadne prekvapko delaj to vsichni stejne jak u reklam na cokoli jineho treba mekac
-
Quantum Break PC
Hra vyjde spolu s Xbox verziou 5.4.2016. Požiadavky: http://www.quantumbreak.com/windows10 -
to nedávno rozdávali zadarmo na steamu. asi potřebují lidi, aby jim přišli na kickstarter
-
How a fake video game screenshot is made
http://www.techspot.com/news/63779-how-fake-video-game-screenshot-made.html
Aneb jak nenaletět. -
Consortium: The Mastrer Edition zdarma na GOGu
Na gog.com je (po dobu 48 hodin) zdarma Consortium: The Mastrer Edition. -
Kde je auto heal?
Ale konečně next gen grafika. Snad to rozjedu *3* -
Nejvíc se mi líbí tohle video https://www.youtube.com/watch?v=X40CTplhI9s
-
Taková situace může v boji opravdu nastat. Mají zbraně spíše na střední vzdálenost, takže na 2m to není tak lehké RYCHLE pod palbou zamířit.
Ale to vše je třeba brát v tomto případě s rezervou. Jen jsem poukázal, že to vystihuje atmosféru, což se jim podle mého povedlo. -
Maj v tom videu nejaky strasne OP zbrane... dik zabiji nepratele na jeden zasah.
-
Teda jak po sobe strili z 2m tak to vypada spis komicky.
-
Tom Clancy's The Division [Agent Origins]
Tahle část (7:29min) nádherně vystihuje atmosféru hry: https://youtu.be/KHB3JhQf9bc?t=1452 *14* -
Davam tomu max rok a bude to: Jen za 5 euro mate moznost si koupit mnualni razeni *11*
-
cococococo cožeeee? To jako opravdu závodní hra nemá možnost nastavit si manuální řazení? Jako zcela vážně? :D
-
Z SCE London Studio odchází ředitel Dave Ranyard - chce si vyzkoušet další příležitosti virtuální reality a nezávislého vývoje.
Přeji mu, aby se mu dařilo co nejhůř. Jako všem ostatním arogantním dobytkům, co mají na svědomí vnucený, nesmazatelný Singstar v mé PS3. -
Manualni razeni v zavodni hre?! Pokrok nezastavis!
-
Need for Speed
Ghost games zřejmě do hry přidají možnost manuálního řazení.
BTW datum vydání PC verze je stále uváděno jen jaro 2016 -
Co to meleš za kraviny *8*
Legendárky se dají až 5x opravit a vydrží desítky zásahů na jednu opravu. Do té doby najdeš vždy několik dalších/lepších zbraní.
Šrouby se dají koupit a spolu s benzínem se dají najít v autech. Bugina se vylepšuje, takže je časem i více odolná, stejně tak jako lepší součástky, které se dají normálně koupit u chlapa (byl tam úkol).
Nepozoroval jsem žádné snadné ničení buginy od zombie.
Zbraněma mácháš ty a ne on, když si to neumíš načasovat, tak se nediv.
Zbraně nulový dmg opravdu ? Vpohodě se dá dát headshot na jednu ránu. Náboje se dají normálně koupit. Vzhledem k tomu, že to není střílečka, tak pistole, pušky atd. jsou tu až jako druhořadé, ale rozhodně nemají menší dmg. Hraju NG+ na Hard.
Ty si fakt lamka a podáváš tu lživé informace. -
Bohužel se nepoučily z těch otravných věcí, co mně štvali minule
Zápory : Zbraně i když najdete legendary kosu tak nic opět nevydrží po pár zásazích je můžete vyhodit
Bugina se musí opravovat, díly ani nic takového nebo šrouby se nacházejí docela těžko... nenašel jsem zatím řádný můžete jí nechat zničit a poslat si ze safehousu novou ale i tak ugh... navíc to doplnování benzínu a mizerná manévrovatelnost... Fyzika se rovná k nule a ani sebemenší plůtek neprorazíte... ani kdyby jste se... pokakali.
Zombíci opět kvantita navíc vám zničí snadno buginu když nepoužíváte ruční brzdu
Hrajete stále za nemotorného idiota, co se dlouze rozmýšlí jestli se rozmáchne ted nebo předtím se nenechá pro jistotu chytit zombíkem...
Zbraně opět nulový dmg, 3rány do hlavy a bandita stojí a pálí dál... chápu protože rpg. feeling *7*
Zbraně jsou naprd kvůli tomu že nemáte dostatek nábojů nicméně se mi líbí ty dokončovací chvaty sice nechápu jak zombíkovy lze zlámat vaz ale vypadá to celkem pěkně. Hezké sou animace čtvrcení Příběh zase oničem - tradiční hrdina proti své vůli i když spíš je hrdina rád. Kyle ementáál. -
Deus Ex Universe: Children's Crusade
Dnes vyšel první sešit z plánované pětidílné komiksové série, která má odvyprávět události mezi Human Revolution a chystaným Mankind Divided. -
Myslíš ty pickupy "evropské" značky Toyota?