Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Jak si to na konci roztřískal *1*
  • Veskoslav

Připraveni na největší LAN párty?

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am9v6N6_460s_v1.jpg
  • Draken69CZ
    25:35 jak dopadla klávesnice? *15*
  • Lukass

Rise Of The Tomb Raider

Tak po 27 hodinach se blizim ke konci, fakt vsem doporucuju. Hra ma perfektni tempo a akcni pasaze stridaji ty prozkoumavaci, to je nejvetsi sila Tomb Raidra. Je to skvela jizda a uz ted mam chut si dat znova.
    Hrobky sou paradni, strileci pasaze maji naboj jake uz sem ve hrach dlouho nevidel a diky tomu ze jich ve hre neni moc tak nenudi. Lara se hybe jako jeste nikdo nikdy ve hrach, prechody z cutscen ani kolikrat nepoznate. Za 27 hodin sem mel 1 bug, a hybe se to paradne az na jedno misto Geothermal Valley tam je hra sakra narocna.
    Doufam ze tahle hra vydela hromadu protoze presne takovy hry musi vydelavat.
    9/10
  • WhySoSad
    Rád bych vás upozornil na jednu hříčku, kde máte za úkol přeskákat po korbách šílených řidičů kamionů, kteří dovedou všechno jen ne jet rovně, až do cíle v různě složitých úrovních. Dlouho jsem se u hry takhle nepobavil a zároveň nenavztekal *1*

Pro info přikládám video:
    https://www.youtube.com/watch?v=A_HydiJaggQ
  • Jack1947

Dying light -Following

Přesně jak sem čekal porcování zombíků tou buginou je nádhera + tolik novejch zbraní sekáček- kosaa bejsbolka *14* *14* *5* hýbe se to krásně bod zato +++nebo 2. *5*

Daljsem to rovnou na HC jen škoda že to je spíše otázka kvantity než že by byli zombíci chytřejší... *7*
  • @Jack Teď si mi to nandal, asi budu muset vyhledat pomoc odborníka, ale nejdřív si zajdu koupit kapesníky.
  • Jack1947
    Njo no, ale oni tam přece vypadají jak vojáci a jo Islámisti choděj tak oblečený a já myslel že IS má spíš Pickupy evropské výroby... a ted netrollím... bohužel *7*
  • Turban?? *1* *1* Přiznám se, že na sekundu jsem zapochyboval, jestli nejsi ten nejlepší troll, jakýho jsem kdy poznal. *1* ISIS má přes 2000 Humvee, který jim nechali iráčtí vojáci při útěku. Iráčanům je neprozřetelně darovaly USA.
  • Jack1947
    ÁÁ kuRE kdy se konečně naučíš si vybrat mezi anonymem/tvým ACC to je jako kdybych si hrál na tebe vystupoval bych zde v několika nicích. *7* Nebo víš co proč si nezaložíš těch 5 nových profilů jak si předtím se kasal, trochu tě schladím ale když dostaneš ban na jednom na ostních si neškrtneš. Jn sám jsem to zkusil.
  • aha, sorry, video jsem nezkoumal do hloubky a věřil Jackovu výkladu, za což si potupně uděluji řád středečního pitomce
  • Kdy už se naučíš komentovat jen to, o čem třeba i něco víš?
  • Jack1947
    Já si to fakt myslel hele vždyt ti ISáci nevypadaj ani tak, nemají turban ani šátek ne? ... dokonce jezdí v Humvee ... poslední hra kde jste stříleli zlé amíky bylo Spec ops: The line a to už je drahno let.
  • Jacku, ty seš fakt komediant *1*
  • Jack1947
    To je jedno ale vypadalo to tak, nicméně... nějakejzatoulanej amík by tam bejt mohl - ted jsem zmatený to je nějakej chyták že se to jmenuje IS defense ? To je zklamání jsem byl natolik uchvácen tím názvem že jsem si nevšiml... ale to je jedno beztak je to krvavá pocta Terrorist takedown

Pevně doufám, že tam něějakého amíka budeme mít možnost oddstřelit, jinak byvh nepohdrl ani vojákem NATO každý zkažený americký maso dobrý *14* *5* *12*
  • MickeyMutant
    Je to sice jenom anonym, Jacku, ale má pravdu.
  • MickeyMutant
    Jak jste přišli na to, že by se snad tady měli střílet spojenci nebo Amíci? Střílíte mučedníky ISIS, co do toho jdou prsama proti vašemu evropskému kulometu. Takovej politicky uvědomělej Duck Hunt je to.
  • Jack1947
    Jo jasně a střílíš IS vojáky v Hummeru že.. hmm co tam máš daál zatím slabý... hodně slabý...
  • Jacku zklamu tě, ale v téhle hře nehraješ za ISIS, ale naopak za vojáka NATO a bráníš Evropu. Takže nic pro tebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit