Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to je? *1* *1* To je parodie, nebo to myslí vážně? Takovýhle přestřelky jsem viděl naposledy snad u Ramba, ale tam ho aspoň párkrát trefili. *1*
  • ale oni davaj a budou davat ke qb w10 i nadale zadarmo, takze takovej bundle *5*

i kdyz mne se tohle nuceni do novych systemu taky vubec nelibi pochopitelne, take me nastesti qb nezajima
  • ucho
    no a takhle si to někdo koupí a zároveň přejde na W10. no není to krásné?
  • Co to plácáš?
  • Veskoslav
    Obhájí:-D Bože, LV ty už trpíš nějakým docela slušným komplexem. Stejně si to upirátíš, jak je u Tebe zvykem, takže nevím, co se rozčiluješ, že je to na Win 10. Začínáš být jako Jack.
  • Jelikoz ses mensina tak jim to je uplne jedno ;)
  • Dělají to (téměř) všichni, takže proč se vzrušovat?

A co to otočit? Pirátí taky všichni, tak proč Denuvo a spol.?
  • Vogon
    Myslím, že je to pouze v Japonsku.
  • nebo se na quantum break vykakaji
  • Protože to třeba lidi nemusí kvůli tomu kupovat, žejo. Já jako uživatel a kupující bych se jim mohl vykašlat kupovat hru, která chce desítky bez pořádného důvodu, na to jim kašlu. Buď to předemnou obhájí nebo mají smůlu, tak třeba proto.
  • Vyšla první demoverze PS4 hry Valkyria: Azure Revolution. Druhou verzi, která zahrne změny založené na zpětné vazby od hráčů, mají vývojáři v plánu vydat v létě.

Našli jste někdo demo te Valkyrie na PSN? Nemůžu ho tam najít...
  • Veskoslav
    MS zaplatil vývoj, MS diktuje podmínky. Navíc 10 už má 1/3 systémů a to není vůbec málo. Zbytek má prostě smůlu nebo přejde.
  • Morraw

Seznam změn, které přinese otevřená betaverze The Division.

"Non-player enemies in the Dark Zone have been significantly increased in number"

Důležitý update. DZ byla celkem prázdná až nudná a jen málokdy došlo k přestřelkám PvPvE. Přitom to je podle mě největší sranda, když se pere více frakcí.

Taky jsem zvědavý, jaká budou ta anticheat opatření.
  • Proc by to meli obhajovat :D kdyz to dali na win 10 only aby donutili lidi prejit na win10
  • Jack1947
    Je to zadara, tak oproč to nevyužít že... třeba se potom začnou Win10 po uplynutí Fre verze líp prodávat jak 8mičky které každému cpali a nikdo je nechtěl.
  • A sakra, to fakt bude chtít W10 ? To by byla první hra, která se na 7 potažmo 8 nespustí ... Pokud to je pravda, tak jsem hrozně zvědavý čím si to obhájí (grafika, fyzika...).
  • Jack1947
    At si vyhajčej s těmi Win10 okno *12*
  • Jack1947
    Ok tak jsem se trochu unáhlil hned jsem to zahodil s tím že do buginy nenajdu šrouby a našel jsem nejen šrouby ale i vylepšení... ten spawn lootu je totiž i po smrti...koupil jsem si nové zbraně a hned je to lepší i když zas nejsou náboje -> ta uložená pozice z minulé hry bodla nezačináte s holým zadkem to se cení.
  • Ti alebo FuryX
    facepalm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit