-
ÁÁaa pan je moralista tak sejde na tom jestli se poučí z chyb, z Hatred kdy fps padali k bodě mrazu ve větší akci, tady to z traileru vypadá ještě hůře, nechápeš tu kontroverzi? je to ostuda že jediní Poláci jsou schopni pojmout takovéhle téma.Kéž by bylo více takových. -
stejně jako u Hatred, tak i tady - koho to bude bavit? pochopil bych, že má někdo potřebu takovou hru vyrobit a tak někde ve flashi dá do kupy nějakou parodii, ale takovýho úsilí nacpat do něčeho, kde se "jen" střílej spojenci? a kdo je vlastně jejich cílová skupina? komunisti?
-
To se říkalo i u Hatred a nakonec (nebylo daleko od pravdy) tady jde spíše o tu kontroverzi- kde jinde si zmasakrujete ty tupé amíky no kde? *7* Už 2 kvartál navíc pocta Terrorist takedown vždyt to vypadá jak novej díl *5* *14* *14* *12*
-
presne, sundaj plenu s odznakem is, nasadi civilni plenu a nerozeznaj je od domorodcu ani domaci natoz cizaci
-
Vypadá to sice jako dobrá řežba, ale mám takový pocit, že jsem z toho videa viděl všechno, co mi ta hra může nabídnout.
-
Nechce se me cist spoiler ale zajmalo by me jakej je pribeh s cim je porovnatelnej na jake je to urovni a stylu?
-
takže klasickej walking simulátor... kdo je má rád (jako já), bude spokojenej z příběhu, kdo ne, vyhne se tomu obloukem a půjde nadávat do diskuzí
-
To vůbec. Defacto se můžeš pohybovat po vyznačených cestách a sem tam najít nějakou skrytou odbočku. Orientace s mapou a kompasem není složitá. Spíš se snažíš rozplétat příběh, než řešíš adventurní prvky.
-
Souhlasím. Úplně na konci jsem měl pocit, že něco není dořešené. Jestli to byla moje chyba z neuplného pochopení nebo hra je opravdu taková ještě musím zjistit. To člověka fakt nakopne zahrát si to znova :)
-
Hodně nepravděpodobné, IS je partizánská skupina, která se při prvním větším nebezpečí rozprchne.
-
Však aspoň vidíš, že s takovou zbraní bys asi moc neuspěl. Sejmul bys možná jednoho a než by ses stačil vzpamatovat už bys vysel za koule.
-
Na konkurenčním webu B******b vyšla recenze a autor ohledně konce píše: "Během druhého průchodu a hlavně poté, co jsem se nad koncem pořádně zamyslel a pročetl určité nalezené indicie, teprve pak mi síla závěru došla naplno." Takže to asi chce dobrou anglinu, a dobře se zamyslet, aby výsledný pocit ze hry byl pochopený jak tvůrci zamýšleli, a tudíž asi s dobrou pointou... To píšu jen obecně, ne že bych ti něco vytýkal Morrawe ;-)
-
vypad mi otaznik...
ja myslel, ze to bude takovej adventurni sandbox? -
"Průchod hrou je lineární a myslím, že vaše volby v konverzacích nemají vliv na příbeh a jeho výsledek."
takze klasicka nehra nabizejici leda filmovost -
Firewatch
Tak mi to nedalo a musel jsem dokončit jedním dechem (cca 4,5h ). Hned úvod mě přikoval k monitoru a rychle jsem se zžil s příběhem hlavní postavy. Jestli se dovete vžít do role strážce parku nebo se rádi jen tak touláte neznámou krajinou, tak by vás mohla hra bavit.
Hra má přijemný vizuální styl doprovázený stejně příjemnou hudbou. Co se týče příběhu,tak ze začátku se rozjíždí vše pozvolna a postupně příběh graduje. Bohužel konec je takový menší cliffhanger a vzhledem k jakési gradaci v průbehu je to i menší zklamání.
K hratelnosti. Pokud čekáte klasickou adventuru, tak vás zklamu. Průchod hrou je lineární a myslím, že vaše volby v konverzacích nemají vliv na příbeh a jeho výsledek.
Pokud se vám líbí vizuální styl hry a její zasazení, tak neváhejte. Je to příjemná jednohubka. -
Tak jsem rozehrál Unravel, mám za sebou hodinku, řekl bych, že celkově budou tak 4-5. Je to stejně pěkné a roztomilé jako na videích, ovládání je docela intuitivní a rychle jsem si zvyknul. Hádanky zatím nejsou nijak těžké, tak akorát, aby to nebrzdilo pohodlný průchod hrou.
-
Díky XED5W-HZQ9P-32RL8 to the moon
-
Call of Juarez: Gunslinger 9MM9H-EYF33-2HNK6
-
Firewatch
Dal jsem tomu zatím Hodinu, jsem v polvině druhého dne. VYpadá to geniálně a v principúu to je silně příběhová explorativní hra řekl bych. Jít můžeš kam chceš, ale hra tě vždy dotáhne na určité místo. Je tam tuna rozhovorů. Úvod hry je textový nástřel historie Henryho. (Manželka, pes, nemoc, svatba...) kde se dá udělat pár voleb. Tuším ,že to pak lehce upravuje rozhovory. *7* -
To vypadá bombově, terrorist takedown ale z druhé strany *5* *14* sem s tím!