-
To mně nezajimá, veteráni se bijou do hrudi jedině po určité době (zdravím tě Fragmente *3* ) až se jim z plic kouří... jinak proti Hrej nic nemám jen mám radši Games, to jsem dříve netušil že tu budu každý den... -
Ty tady přesluhuješ ode dne, kdy ses rozhodl registrovat. Jediná logická varianta, že si ještě nebyl poslán do pekel musí být, že si provokatér najatý redakcí. Jinak není prostě možné, že tě tady nechají fungovat.
-
Veterán :D
-
Co máš prosim tě proti hrej?? A jakej je podle tebe rozdíl mezi 05/08, když současná squadra si tu teprve kroutí šestý rok..
-
To už jsem tu několikrát četl a dotyční se sem stále vraceli.
-
To je moc dobře, tyhle výkřiky do tmy lol... tak nám anonyme chybět nebudeš, pche nejsi ani žádnej pořádnej veterán.. kdybys tu byl aspon od roku 2005 ale 2008? uh... slabota. Jdi si na hrej, tam ostatně všichni tobě podobní patří. *3*
-
Víte co, za půl hoďky končím v práci a naše oddělení mělo dnes takovou "hru" ve které jde o změnu v životě a řeknu vám co jak to tu pozoruju, už mi došla trpělivost. Píšu to s čistou nikoliv frustrovanou hlavou z banu nebo něčeho takového, prostě už mě to tu se*e, chodím sem od roku 2008 a stala se tu z toho žumpa pár pitomců v čele s adminem. Mějte se tu hezky, přecházím jinam a Games mažu z předvolených kláves. A při představě, že tu nebudu muset číst který z čích multinicků jsem, je mi fakt dobře, adie.
-
ale chtějí... *4*
-
Je to zjevná manažerská chyba. Místo toho, aby se radovali, že čtenáři mají zájem tu rozvíjet diskuse (ať už na jakékoliv téma) a připravili pro to vhodné prostředí (HW diskusní koutek, forum apod..) tak mažou a mažou a diskuse ze všech sil potlačují. Přitom každý příspěvek navíc znamená další a další zobrazení reklam a tedy příjem pro server. Ano, 99% smazaných příspěvků porušilo pravidla a proto bylo smazáno, to nevytýkám. Ale neschopnost (trvající roky) zařídit adekvátní diskusní koutek pro zájemce a zvednout si tak čtenost a tržby, to opravdu nepochopím.
-
U zelených by mělo jít snad o všechny karty GTX 9xx a výš, ale jak to má AMD netuším.
-
Zenimax Online Studios pracuje na DirectX12 upgradu pro PC verzi Elder Scrolls Online.
a která VGA karty tuto zpětnou dodělávku DX12 vlastně budou plně podporovat ? -
Vysvětlil anonym. A diskuze o HW podporují hádky? A já si naivně myslel, že hádky tady podporuje hlavně diskuze.
-
pro ty jednodušší.
Lukyz vysvětlím ti to jako pro blbý. Ta HW diskuze se smazala proto, jelikož se tam vytvářel nesmyslný flame veden jedním nejmenovaným psychopatem, je to naprosto zbytečné, aby se tu podporovaly další nesmyslné hádky a diskuze o HW vedou z velké části k hádkám. Následné tvoje brečení je naprosto trapné, sebe ponižující apod. -
Ale to přece neplatí všeobecně, ale zdá se jen u jednotlivců. Sám Lukyz navíc není moc peskován za všechno co píše, za všechny jeho "bleskovky" a postřehy, které sem hází. Týká se to jen některých věcí a možná to ani není přímo jeho chyba jako taková, ale spíše dalších potenciálních a známých lidí, co a s čím na něj reagují! (tento konkrétní ban pak má spíše za to, že do cenzora přes jeho varování opakovaným smazáním, stále vrtal). Herní reálie a neofenzivně pochopené příspěvky jsou v diskuzích stále tolerovány a problém s cenzorem se týká jen některých lidí, proto v tom nejde hledat nějakou všech dotýkajících se diktaturu. Včera třeba byl taky zablokován příspěvek trolíka GGG u přednášky z KC kolem hudby a to překvapivě taky nepsal nic, co by mělo příliš vadit. Jen obyčejnou poznámkou (něco v tomhle smyslu "Jen ty děti Váro, jen ty děti...") podstatě zparodoval předchozí diskusi týkající se přednášky Vávru, kde se to zvrtlo do "problematiky dětí ve hrách" a přesto to šlo z éteru jako nevyhovující. Možná je to jen u některých lidí a jejich poznámek a příspěvků čistá prevence, aby se toho zase někdo blbě nechytil a diskuse se neproměnila v žumpu. Udržovat tyhle diskuse taky asi nebude úplně med, sebemenší blbost se tu proměňuje v diskusní masakr, kde si uživatele přejí provazy a připodobňují se ke kosočtvercům a vzájemně se těžko respektují. Pár z nich v jednu chvíli tady píše o něčem fundovaně, hned v další diskusi někoho naopak vidlácky uráží za jiný pohled. Ona ta prácička po těch letech jisté benevolence rozeznávat, kdo je kdo a co je vlastně jeho pro diskusi úmyslem asi taky nebude žádný lehárko. Ale souhlasím s tím, že je třeba na opravdu efektivní a spravedlivé správě určitě stále pracovat.
-
The Division na XONE využívá dynamické rozlišení...
... aby se hra udržela na 30 FPS, což se jí i tak ne vždy daří.
Rozbor od Digital Foundry najdete ve videu zde
EDIT: Ha! unBanned *1*