Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Normálka. Jsi na soukromém serveru a tam si mohou dělat co chtějí. Banovat jak chtějí apod.
  • Jj. Dokonce lze za 1 dolac koupit přístupy ke hrám. Steam boduje
  • Čekal jsem, že jednou dostanu ban až mi něco ujede směrem k Jackovi, ale že ho dostanu za slušně napsanou stížnost na fušérskou práci cenzora, tak to opravdu koukám. Aneb jak zatočit s kritikou *1*
  • Skupina 3DM si dává roční pauzu od vytváření cracků pro singleplayerové hry. Tato akce má rovněž odpovědět na otázku, zda cracky ovlivňují počet legálně prodaných kopií her.

To nevadí. *1*
    Na Redditu jsou veřejné Steam účty s danou hrou jako je JC3, Lara, Mad Max...tzv. Family Share účty.
    Stačí se přihlásit na Steam účet a aktivovat danou hru a přepnout Steam do offline modu. Konečně ten Steam k něčemu je... *1*
  • Sliderv2

Skupina 3DM si dává roční pauzu od vytváření cracků pro singleplayerové hry. Tato akce má rovněž odpovědět na otázku, zda cracky ovlivňují počet legálně prodaných kopií her.

Stejně se to prolomí.
  • Tak jsem to úplně nemyslel. Kdybych nehrál (samozřejmě "100% legální") hry v dětství a během dospívání, asi bych si k nim nevybudoval takový vztah a dnes bych je vůbec nehrál.

Od doby co vydělávám za hry platím...
  • Draken69CZ
    Nebudu se koukat vydržím to *13* (intro Dark Souls III)
  • iSpirit

Král se vrací

https://www.youtube.com/watch?v=fjCxZtRrc2Q
  • Je spousta volnych vpn navic kvuli NATu bys zabanoval stovky hracu. Nevim jak si predstavujes ochranu "primo ve hre" kdyz VAC ti nestaci. Jak jsem psal pred tim, predstavujes si to jako hurvinek valku.
  • Jack1947
    Tak ten sice zkusím ale moc mně nenadchniul. Klasický adventura.
  • Chim

Thea - The Awakening

Je tu někdo, kdo má v této hře odehráno nějaké větší množství hodin (+40)? Zatím mám jen torrent verzi, hodně se mi to líbí a přemýšlím o koupi, tak bych rád znal i názor někoho, kdo v tom má odehráno trochu víc než je pár hodin.
  • Chim
    Díky všem za odpovědi. (thumps-up)
  • Firewatch

Taktéž jsem v očekávání. Jinak hra vychází v 10 ráno..;)
  • hlavně

Firewatch
  • Kozy
    Zítra hlavně vychází Firewatch.
  • Male prirozeni, mozna ze kdybys mel poradnou kladu, chapal bys. Ty situace jsou naprosto stejne. Jestli je neco legalni nebo nelegalni je jen abstraktni konstrukt v neci hlave. Ve skutecnosti byla spachana naprosto stejne spatna/dobra vec. Smir se s tim.
  • Naprosto v pohodě, už jsem takhle vracel asi 20 her co mě nebavily.
  • VAC je na nic, to musí být přímo ve hře. I punkbaster šel obejít.

Ohledně té ceny. Proto ban na IP. Koupit může ale jen tak si nezahraje. Jedině přes vpn = náklady navíc, nebo změnu ip = práce navíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit