Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Za mě thumb up:

http://www.svethardware.cz/3000-hracu-csgo-se-nachytalo-na-nastrazene-cheatovaci-hacky/41810
  • Nelegálně ne, náhodou jsem zrovna byl o víkendu na Ukrajině, když jsem prováděl transakci... Problém Microsoftu, že to umožňuje. Každopádně příjemný pocit, hrát za pár korun legálně tak skvělou hru a vědět, že piráti ji hrát nemohou.
  • Jo taky už jsem párkrát využil a je to snadný
  • A pak si Lukasss muze stěžovat na to, že někdo piráti hry. Myslím, že tvých 6 euro za novou hru, kterou sis de facto taky nelegálně pořídil asi vývojáře nevytrhne.
  • jj, funguje to rychle a bez problémů, vracel jsem už vícero hovadin
  • Trošku mimo

To z 99% není pravda. Lidi co na to mají a co o hru mají zájem si ji koupí hned, potom jsou lidi co váhají jestli jim hra pojede, tak ji prvně vyzkouší a pak si ji koupí. A pak je vééééélkáááá skupina hráčů která by si tu hru prostě nekoupila protože na to nemají. A pokud to nebude jak za starých dobrých časů, kdy byla dema a mohl si člověk vyzkoušet jestli mu hra pojede a či to nebude úplná cypovina, tak pirátské kopie určitě nejsou zbytečnost a většině to her a to neubližuje.
  • Jo, ale nezapomeň připsat, že nového Tomb Raidera jsi koupil za 2 stovky z ukrajinského Windows Store (stejně jako já :-) )
  • Nerovná se to a není to fakt, smiř se s tím. Nechápu jak vůbec může svéprávný člověk něco takového napsat. Na Steamu koupíš a vrátíš = legální, stáhneš z warezu a smažeš = nelegální. Opravdu se tyto dvě situace naprosto rovnají?
  • Hurtworld

Tohle na mne vybaflo jak jsem otevrel steam. Co by na to? vypadá to na první pohled hezky.

http://store.steampowered.com/app/393420/
  • Z mý zkušenosti to funguje bez problémů. Daroval jsem ARK přes Steam bráchovi, tomu jel dost bídně a i přes to, že o pár minut přešvihnul dvouhodinový limit, tak mi refund uznali. Peníze jsem měl do týdne zpátky na účtě.
  • Vem si prášky a vrať se do postele, na vašem oddělení by fakt měli omezit internet.
  • Vidis, ja uz peknych par let hry nepiratim a 99% novinek nehraju a stejne mi otravuji zivot lidi s nazorama tohoto typu. Pokud hru zahraju na steamu, zjistim ze to je spatny a hned vratim tak se to naprosto rovna situaci kdy hru stahnu z warezu, zjistim ze to je spatny a smazu. A je to fakt, ktery plati i kdyby milion pokrytcu nesouhlasilo. *3*
  • Zajimalo by me na co by si stezovali hospodsti odbornici a zakazovaci, kdyby neexistovalo sw piratstvi, neexistovaly cigarety, neexistovali politici a dalsi veci a vsichni meli vseho tolik kolik si zaslouzi.
  • iSpirit
    a kdo že je ta osvěta? Můžeš tu někoho jmenovat? Možná vás prostě sere pravda, že ta hra je prostě geniální a to se nebavím o Bloodborne, které mě učarovalo ještě více. Jsou to prostě hry s milion detaily. Neznám hry, kde by bylo ukryto takové množství tajemství, odkazů. detailů. Já tu spíše vidím hejtry, kteří žijí v naprosté neznalosti *3*
  • ucho
    myslíš, že autory nějak vytrhne, když si zapaříš pirátskou verzi a pak si jejich hru koupíš časem ve výprodeji za pár šušní, abys ulevil svému svědomí? jasně že stažená hra nerovná se ztráta z potenciálně prodané hry, ale v současnosti jsou pirátské kopie her naprostá zbytečnost a něco, co prostě některým hrám uškodit může.
  • Star citizen free flight

Star Citizen znovu predĺžil možnosť vyskúšat všetky zložky hry bez nutnosti vlastniť balíček s hrou, momentálne do 14.2.2016
  • Chim
    Má s tím někdo praktickou zkušenost? Funguje to bez problému? Já zatím stále postupuju "tradiční" cestou.
  • vlastik.plaminek
    To jsou fanoušci. Ti jsou většinou zalezlí na svých fórech, kutí si svoje a nesnaží se šířit "osvětu". Já tu mluvil o dork soulech. To je zhruba stejný póvl jak toxici z MOBA her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit