Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cim jsem si tedy zaslouzil oznaceni "omezene hovado", nez tim ze jsem pichnul do vosiho hnizda jmenem Dark Souls?
  • iSpirit
    To mě jako chceš ohromit nebo co? Mě absolutně nezajímá, co hraješ. Jenom říkám, že se chováš jako omezené hovado, takže o omezenosti by ses neměl zmiňovat, pokud si nechceš střelit do vlastní nohy...
  • V Dark Souls mam nahranych neco pres 70 hodin, mam koupene Dark Souls 2 a ted hraji na PS3 Demon Souls. Dalo by se rict, ze jsem fanousek protoze kdyz jsem hral Dark Souls projel jsem celou wiki abych se dozvedel o lore co nejvic, ale kdyz si prectu hloupost typu "Není proč, průzkumy ukázaly, že znalost spoilerů má nulovou váhu na zážitek" nemuzu nereagovat.
  • iSpirit
    Qwer že zrovna ty si dovolíš něco psát o omezenosti. Neskonalá drzost *4*
  • Tobě se proste jen nelibí, že jsem se opřel o Dark Souls. Jsi jen omezeny fanboy.
  • iSpirit
    Že diskutují o hře, sepisují knihy o příběhu hry, že vytváří videa o lore... Ano, strašné špíny. Raději by se na to měli vysrat a jít diskutovat na games.cz a psát o Dark Souls jako o kotrmelcích, to aspoň nejsou špíny...
  • A co to ma společného s tim, ze když ti někdo vyzradí dějové zvraty tak budeš mit menší zážitek nez ten co nich nevěděl? Dokážeš udržet jednu myšlenku?
  • Kdyz sestavis celej balicek tak za to u jednotlivejch her odemykas v profilu nejaky perky a levelujes. Je to v podstate zbytecny. Ale muzes je prodavat...
  • vlastik.plaminek
    Zrovna velikost cokckmunity dork soulů bych nevytahoval. Ty hry jsou pecka, ale lidi co se kolem toho nakupili? Strašná špína.
  • K čemu slouží ty sběratelské karty na Steamu?
  • Kritika ?

Proč byla smazána kritika DS, přirovnavájící ho ke kotoul simulátoru ? Děcka vztekejte se, ale je to tak. Celý gameplay je vlastně, kotoul, úder, kotoul, úder. kotoul, kotoul, úder. Neříkám, že to někoho nemůže bavit, ale dělat z toho nějakou převratnou věc, obzvlášť, když je to po 4 de facto to samý jak vždycky je hloupý. Ale fanboys bude fanboys. *7*
  • Vogon
    Jako existují filmy, které jsou zaměřené na střih a filmy které jsou zaměřené na kameru že? Můžeš mít film s příběhem dobrým jak chceš, ale pokud je špatně natočený a jsou v něm špatné herecké výkony, tak je to špatný film, zrovna jako hra, která má špatnou hratelnost. Uvědomuje si ten "tvuj male mozecek"(tvoje češtin dobry), že hratelnost a vyprávění příběhu jsou části většího celku, a pokud jedna z částí celku nefunguje, tak se celý celek rozpadne?
    A Dark Souls není zaměřené na hratelnost, to už si v tom tvém "male mozecek" můžeš vymyslet to, že Dark Souls je jenom o obtížnosti. Mimochodem, tvůj "male mozecek" fakt musí zářit, co je to za logiku srovnávat adventuru s RPG? Co budeš dělat příště? Říkat, že fifa je špatná hra, protože tam nejde farmařit jako v farming simulatoru?
  • iSpirit
    Takže se to vrací do Lordranu nebo se Andre někam přesunul?
  • Protoze kniha neni interaktivni medium. Pletes jabka a hrusky. Dark Soul je hra zamerenA na hratelnost, kdezto Life is Strange je zamerena na vypraveni pribehu. Dokaze to ten tvuj male mozecek pochopit?
  • Vogon
    Ne nemá. Mimochodem argument jak prase. Nic jako "příběhová hra" neexistuje, to si rovnou vymysli nějaké vymyšlené pojmy jako "příběhový film" nebo "příběhová kniha", aby sis obhájil špatné knihy a filmy. Dark Souls má asi největší komunitu lidí ze současných her, kteří diskutují jenom o příběhu(viz. youtube kanály a subreddit, které žijí už několik let jenom na diskutování příběhu Dark Souls), takže asi tak. Jinak "rubačky"(mezi které se jen tak mimochodem Dark Souls neřadí) mají často daleko lepší než "příběhové hry", ke kterým se řadí, co řadí, mnoho lidí je považuje za to nejlepší z "příběhových her", i ty nejhůře napsané hry, jako třeba hry od davida cage.
  • Jasne u rubacky Dark Souls to nevadí, ale u pribehove hry jiste ano.
  • Vogon
    U rozhlasového drama by možná odvyprávění příběhu mělo vliv, ale u dobré hry by to mělo vliv minimální. Pochybuji, že by ti dokázal nějaký internetový vypravěč poskytnout interaktivní a grafický zážitek jako videohra. A když to vezmem ještě z jiné stránky, tak by odvyprávění příběhu videohry mělo i kladný vliv na zážitek, protože by sis pravděpodobně představoval že věci se hrají a vypadají jinak než ve hře a při hraní bys byl překvapený.
    Video , které jsem postoval má taky malou váhu protože je tam snížená obtížnost, je ve špatné kvalitě, druhá forma bosse(V demu BB:Old Hunters byla vypnutá.) je stažená na minimum života a nedává ti to zážitek ze hraní(logicky). Jediná věc co ti to video vyzradí je vzhled tutoriálového bosse, sotva slyšitelný OST, kousek tutorialu, pár sekund world hubu, vzhled panny, japonské titulky a japonské názvy statů.
  • Vogon
    A ještě tenhle krasavec - VELKÝ PŘÍBĚHOVÝ SPOILER - https://pbs.twimg.com/media/CaknMi7WcAAG2ix.jpg *14*
  • "Není proč, průzkumy ukázaly, že znalost spoilerů má nulovou váhu na zážitek"

Silne o tom pochybuju. Když mi někdo odvypráví třeba cely příběh Life is Strange a tak si nemýslím že bych z toho potom něco měl.
  • ..dobrý soundtrack!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit