Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Divím sa kedy tá hra dostane nový engine. Aspoň bossov mohli urobiť originálnejších.
  • Evidentně úvodní pasáž hry před ostrým startem. Boss poměrně jednoduchý. Připomněl mi bosse z Heide's Tower of Flame. Palec rozhodně nahoru za bonfire lit a vrážení meče do bonfiru *14*

O tomhle dílu nepohybuji, zatím to co ukázali, má fajnovou atmošku. Snad to bude konkurence pro Bloodborne a naváže to na první DkS.
  • ucho
    kurnik sází ty díly jeden za druhým. a já teprve rozjel Demon's Souls :)
  • Chim
    Dark souls prošel opravdu velkým vývojem *1*
    https://youtu.be/aV53d_3Mno4?t=4m15s
  • Vogon

Čtyř minutové video z Dark Souls 3 - První lokace a boss, world hub a waifu

Samozřejmě, SPOILERY, ale pokud se spoilerů nebojíte(Není proč, průzkumy ukázaly, že znalost spoilerů má nulovou váhu na zážitek), tak se podívejte rychle než to sundají.
    https://www.youtube.com/watch?v=WBNTZuU8lzU&feature=youtu.be
    Myslím že, když první boss vypadá lépe než cokoliv z dvojky, tak se je vskutku na co těšit.

Jinak jména statů - SPOILER - jsou stejné jako v Dark Souls 2, ale není tam naštěstí aglity, a je tam navíc luck(známé z Demon's Souls) a focus(mana)
  • ucho
    zkouším to teď nainstalovat, všude se píše jen Helldivers, ale v adresáři s hrami na PS4 to u Helldivers píše ještě to Super Earth Edition.

edit: ale vzhledem k tomu, že se v těch DLC nevyznám, tak netuším, co to znamená a co mám a co nemám za DLC.
  • Paráda *4*
  • Jednačtyřicetiletý biker Dave Mirra, který propůjčil své jméno BMX hrám, spáchal sebevraždu.

No když se koukám na to, za co sbírají achievementy kamarádi vidím v popisku Helldivers : Super Earth Edition - což je základní HellDivers a Reinforcements Mega Bundle :(((

(Well the PS Store blog.us.playstation.com finally went live & confirmed that the Democracy Strikes Back Edition is a Slap in the Face Edition to everyone who already Purchased Helldivers & has Playstation Plus.)
  • kennyB
    Nikdo přece nemůže nosit jedny trenýrky bez toho, aby měl nějaké na výměnu...
  • Vogon
    Hlavně se těším na předělané luky. Teď jedu v Dark Souls poprvé build zaměřený na luk(a použitelné předměty jako bomby a házecí nože) a vcelku to funguje. Většina nepřátel v Burgu na 1 ránu, když dáš headshot.
  • Kozy
    Pokuď vim, tak je v PS+ jenom základní verze Helldivers. Já si k tomu dokoupil ještě ten Reinforcements Mega Bundle.
  • Chim
    Zcela vážně o asi půl minuty. Nemám herní pc ale spíš na práci. Ssd disk nemám.
  • Tilwaen
    Díky oběma, možná jim dám šanci *4*
  • DOOM nebude obsahovat žádné mikrotransakce.

Kde to jsme, abychom se radovali, že nová hra, nebude mít mikrotransakce.. Navíc se tomu nedá věřit (kdo zná kauzu Overkill a PAYDAY2, ví co mam na mysli) Ještě aby je takovej DOOM měl.
    Tahle mikropoplatková lejna by měla zůstat na mobilech, my už na našich platformách máme tuny sízn pasů a déelcéček, většinou bez odpovídajícího obsahu za cenu nové hry (jako takovej Stár Wors Betlfront ÍEJ tomu fakt dal korunu).
    Nepochopim, jak někdo zaplatí další poplateček za barevný trenýrky a/nebo hůř za supr trupr mečík, díky kterýmu je hra jednodušší. Obzvlášť, když nová hra stojí 1000-1800 (PC-konzole). Tohle mi hlava nebere a fakt bych byl rád, aby si to uvědomili další, ptže se toho jinak nezbavíme a bude hůř. *7*
  • cmd42
    Ale veď ovládač to podporuje... Len to musí byť ten od valve :-) Dokonca keď ste mali xcom 2 predobjednaný tak bola 40% zľava na ovládač. Alebo tak nejak.
  • Vyšel Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition

http://store.steampowered.com/app/346940/
  • PS4 : Helldivers :Super Earth Edition

Chtěl bych se zeptat , zda nevíte jak aktivovat Helldivers :Super Earth Edition , které jsou právě v PS+ , když jsem si již předtím zakoupil Helldivers bez DLC a za DLC které jsou teď v základu chce Sony dál zaplatit :(

Doufám že existuje nějaká cesta jak DLC aktivovat i pro původní majitele hry , protože pokud ne , pak by to znamenalo , že mě Sony trestá za to že jsem si dovolil hru nakoupit dřív než ji dali v rámci PS+ programu zdarma *16*
  • ? : D o kolik ? Ja si system udrzuju +- cistej a mam ho na SSD a neprijde mi, ze by to snad mohlo byt jeste rychlejsi :) navic kvuli 1,2 sek pri startu si davat W10 ? Vtipny :D
  • Lukass

Rise of the Tomb Raider

Tak po 15 hodinach napisu mensi rozbor. Hratelnost je vyladena oproti 2013 na maximum, Lara uz neni takova chudinka a furt neknoura jako v 2013, v tomhle hra hodne dospela. Hadanky sou jednoduchy ale je jich dost a potesi, jeskyni, kobek a ruznech krypt je ve hre tuna a sou fantasticky zpracovany v nich je hra nejsilnejsi a fakt zazitek.
    Dalsi co musim vypichnou te pocit ze strelby, proste uzasny, stejne jako lezeni po skalach a sledovani pohybu Lary,
    Grafika je bozi, fakt sem nekolikrat veril ze se divam na film a ne ze hraju hru, ale na par mistech je hra silene narocna a FPS padaji dolu asi na 2 mistech ve hre me FPS spadli pod 30. (dle ohlasu na netu nejsu sam komu FPS padaji) FPS se drzi mezi 50-35 vetsinou , v kobkach drzi 50 v narocnech venkovnich scenach je to kolem tech 35-40 . Nejvic zerou polozky Level of Detail, Pure Hair, a Shadow, tady sem ziskal nejvic vykonu. Optimalizace by chtela jeste doladit a to hlavne ve venkovnich scenach kdy sou mista kde se hra fakt trha, neni jich moc za 15 hodin asi tak 2 az 3 ale zazitek to trochu kazi.
    Hra se povedla Lara je krasna a urcite zato stoji.
    Jeste sem zapomel dodat ze hudba je skvela a vyborne se ke hre hodi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit