-
Ty si zmrvenej lukass nechápu proč to tam cpali to Denuvo když to dříve nebo později prolomí...Nicméně ta hra jela a jede parádně i s tím Denuvem jen to chce plasticky více místa na spuštění. -
To je jednoduchy JC3 je zmrvena hra, sam jako fanda serie sem chtel kupovat ale po ohlasech a videiich na youtubu sem od koupe upustil. Proste je to po technicke strance brak co jede kazdymu jinak.
Treba nove Tomb Raider ma prodeje na PC perfektni a povedl se po technicke strance (hru mam koupenou) a tak se prodava paradne.
Piratstvi me stve, chapu kdyz je nekdo student a nema na hry, taky sem to delal, ale normalni je hry kupovat,.. Proste kdyz nebudou piratsky verze. hry se budou prodavat lip, myslim tim dobry hry, protoze kdo bude chtet hrat bude muset koupit. -
PS: Nevím jak Denuvo pomůže s pirátsvtím, ale jsem hodně zvědavej, na co budou svalovat ne-tak-vysovký-jak-se-předpokládalo čísla prodejů Just Cause 3.
-
Tak ji nahradí jiná...
-
Čím tě pirátství štve? Další z těch, co si myslí pirátská kopie = -1 prodaná kopie?
Nebýt pirátství, nekoupil bych si ani jednu z mých současných ~100 her, protože bych žádné hry nehrál. -
Cinska piratska skupina 3DM zrejme ukonci svou cinost.
Dobra zprava, piratstvi me pekne stve a Denuvo asi hodne pomuze v boji s piratstvim. -
Obcas hraju ale optimalizace v multaku je silena.
-
Arma 3
Byl by tu nekdo na obcasny hrani COOP nebo proste Mp ? :) kdyztak mail : FEAR88@seznam.cz -
Průzkumy spolehají na krátkodobou lidskou pamět ? lol... to pochybuji, vidět něco dopředu nebo vědět a pak hrát tu hru... to by byla síla to už bych ji hrál s hrozným sebezapřením. *11* *12* Pokud vůbec. *7*
-
*zatímco v jeho představách
-
To je pěkná hloupost. Tim, že mi někdo prozradí děj a veškeré zvraty, uděla můj herní zážitek ještě lepší? Takže dle tvého argumentu, bude hráč více překvapený z toho, že se dějový zvrat odehrál během slunečného dne, zatímco v mých představách během deštivé noci, než z toho, že by zmiňovaný zvrat neočekával? To jako vážně? *1*
Naopak už dopředu ovlivní můj postoj vůči některým postavám, zkazí mi to zážitek z dějových zvratů (alespoň těch, které by jsem neočekávál sám) a v případě hry, kde moje rozhodnutí mají vliv na příběh, by to velmi pravděpodobně ovlivnilo i moje rozhodováni.
Samozřejmě, že příběh je jen část zážitku, jeden dílek do skládanky a jsou hry, kde příběh je spíše jen berlička pro to, aby hráč vůběc věděl proč dělá, to co dělá. Ale jsou naopak hry, které na vyprávění příběhu nebo hráčových rozhodnutích vyloženě stojí.
Takže ano, v případě hry jako Serious Sam, by prozrazení děje na můj zážitek asi moc vliv nemělo, ale třeba u Mass Effect zcela jistě ano a velký.
Prostě takhle paušalizovat to prostě nejde. -
Jo už jsem na to přišel, odemknou se nějaké odznaky. Ale stejně ty odznaky nejsou vidět třeba když hraješ s někým multiplayer...
-
No říct mi, že na konci Mafie Sam zabije Paulieho a pokusí se i mě, přičemž ho nakonec zabiju já, taky mi to pěkně pokažíš a už od začátku se na něj budu dívat jako na nepřítele místo kolegu.
-
Jednačtyřicetiletý biker Dave Mirra, který propůjčil své jméno BMX hrám, spáchal sebevraždu.
No ty vole, to snad ne *8* -
tak musíme si taky uvést nějaké mantinely, že ano? LiS je sotva hra a hratelnost tam v podstatě není. Příklad uvedu na Metal Gearovi. Tam zásadní spolier, že hraješ za Medica tu hru dokonce udělá lepší, jelikož si všímáš detailů, který by sis nevšiml a hratelnost to nijak neovlivňuje.
-
Mozno islo o prieskum medzi starsou generaciou, ktora je voci spoilerovej precitlivenosti vacsinou imunna. A nielen preto, ze to slovo casto ani nepozna.
-
Omezeny v tom smyslu, ze si nepriznava zadnou kritiku.
-
Qwer: nevím, ale jako fanoušek DS by jsi neměl někomu říkat omezený fanboy téže hry.
-
co tak se podívat jakým stylem diskutuješ? Pokud nejsi schopen diskutovat, aniž bys někoho urážel, tak tvoje názory nemůže brát nikdo v potaz a psát o omezenosti, když se sám chováš, jak se chováš, je už vrchol...
-
Nevim úplně, kde si tu citovanou větu vzal, ale také s tím nesouhlasím. Samozřejmě je to blbost a LiS si dal jako dobrý příklad. Tam nejen že by mi to narušilo zážitek, ale pravděpodobně by to dokonce ovlivnilo i mé volby.