-
Neoficiálně: PS4 se prodává dvakrát lépe než Xbox One.
Ještě aby ne, když ty hry na Xone jedou v nižší rozlišení a vypadaj jak na old gen. To nemluvím o velikost Xboxu a zdroje, který je taky obří jako Xone. To PS4 je menší a má integrovaný zdroj, takže se lépe přenáší. Exkluzivity jsou zas podle chuti, takže to bych nepočítal. -
Prestan uz otravovat, rodice ti koupi Just Cause a ty si myslis ze objevils svet. Ses trapak.
-
I když jsem taky trochu skeptik, tak jsme rád, že zkouší něco nového a rozhodně originálnějšího než piráty, kteří se podle mě moc nepovedli. Vlastní IP i lore bez nějakých zažitých předloh, tak se snad trochu vyřádí *4*
-
ale no, aspoň nějakej progres... máš celou sérii Gothic, celou sérii Risen, nemůže to bejt furt to samý dokola :)
-
STEAM odhalil nové screeny a minimální požadavky pro akční RPG ELEX, který má pod palcem Piranha Bytes a Nordic Game (Gothic).
Konečně pecka od Piraní. Ale proč post apo scifi - fantasy? Tohle mixování žánrů je otřesné. Kdyby radši udělali normální evropské fantasy RPG. -
Nemám vědět o tom že mám CPU se zamklými jádry... *1* *2* *15*
Dobré... ale už dost. *4* -
Většina problému jsou blbosti viz základní hláška z IT crowd :)
-
nemas si zamykat jadra na procesoru, pak bys je treba splnoval *1*
-
Přitom to bylo jak jsem psal celé to je jen o volné ram = Denuvo předražená ochrana k ničemu.
-
Poslední dobou docela často opakují starší akce
-
Zajímavé příhody se ti teda dějí *1*
-
Aha, takto má chyba já jen chtěl X4 protože má X2jka už moc nestíhala no a tehdy byla celkem laciná. Mám si je tedy odemknout a riskovat že mi nepojedou? tím se vracím k mé první otázce.
-
I takto nerozjedu mám jen 960t :-/ *15* *15* *1* *1* *2*
-
Just cause 3
Hlavně nepište na Steam forum že vám nejede hra, když nesplnujete minimální požadavky *1* -
No to teda, zajimave jak donedavna ve vsech hrach bylo v minimalnich pozadavcich HW posledni generace a tu najednou ze staci i 5 let stary :D
-
snad ty, so svojou logikou nebudes robit na lepsom poste, ako otvaranie zavor v krytej garazi *7*
-
Nový v uvozovkách, tohle už jednou bylo.
-
Ubisoft odhalil minimální a doporučené požadavky Far Cry Primal. Minimem je Intel i3-550 / AMD Phenom II X4 955, 4 GB RAM, GeForce GTX 460 GB (1GB VRAM) / AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM), 20 GB HDD.
Keďže sa hra odohráva na slovensku, tak aj HW požiadavky sú na úrovni chudobného Slováka, aby to tu spustil každý žobrák *1* -
FAR CRY: PRIMAL
Minimální nároky:Operační systém (64 bit): Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Procesor: Intel Core i3-550, nebo AMD Phenom II X4 955
Operační paměť: 4 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM), nebo MD Radeon HD 5770 (1GB VRAM)
Místo na disku: 20 GB
Doporučená sestava:Operační systém (64 bit): Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Procesor: Intel Core i7-2600K, nebo AMD FX-8350
Operační paměť: 8 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 780, nebo AMD Radeon R9 280X
Místo na disku: 20 GB -
A v lepší kvalitě..