Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak říkáš, úplně off-topic. Takže máš ho tam.
  • nevíte jestli je šance na tu PC verzi Tekkena 7? https://twitter.com/Harada_TEKKEN/status/420077272490446848
  • A to všechno proto, abys nám oznámil, že tvoje sestra žije dlouhodobě v zahraničí?
  • Ani dolar!
  • Dobrý. Dal jsem ti mínus za ty zbytečný kecy o mínusu. howgh
  • To vážně někdo používá takovou blbost v době kdy se dá všechno stáhnout?
  • Corvus

Crew web hacknutý Turkem! ŠOK!

Úplně off-topic, ale spousta lidí co hraje hry, kupuje komiksy. Dnes ráno jsem rozkliknul web Crew (komiksový vydavatel) a nestačil jsem se divit. Turecká skupina Cyber Close hacknula jejich webovky a vysmála se adminovi. To je poprvé, co něco podobného vidím na vlastní oči. Jestli se vydají po stopě, tak jsem v řiti, anžto moje ségra žije už deset let v Ankaře :D Ale ona to nebyla! ! ! *1*

Mínuska do mě, borci! Ukažte jací jste tvrďáci.
  • Ty jsi případ ... Já 960T alias jedinou Zosmu s X4 kupoval právě kvůli dvěma zamlčeným jádrům navíc a odemkl a provozuji ji tak od počátku .Vzledem k tomu , že jsem se ještě nezbavil ani 940 s DDR2 jaksi nějaký ten bottleneck bude spíš kombinací stavu psychického rozpoložení a ovlivnitelnosti reklamou . Ale neboj , jednou k tomu dojde a budeme ty šmejdy které prostě ne a ne utahat měnit po právu ;)...
  • Původně jsem chtěl dát těch 9 USD , ale s Uplay se spokojím s dolarovkou :/
  • Americká VPN už pár let
  • Co prskas, lolo proste si bol zase mimo.Naschval som tam dal cele Take2, ktoreho prijmy zdaleka netvori len GTA. A nemaju to v anual reportoch oddelene podla znaciek.Blizzard dost pravidelne reportuje pocet subscriberov a aj predajov svojich hier, z coho sa to da lahko vypocitat. 10 rocna hra v decline a nakopava zadnicu rekordnemu GTA 5. Ake to asi bolo v casoch najvacsej slavy ;-)
  • Lukyz

Humble Bundle - Tom Clancy's

Právě začal nový Humble Bundle.
    Bohužel, všechno na Uplay *6*
  • Vogon

Obrázky prostředí z originální verze FFIX dokazují, že hra vůbec nezestárla

Nahoře čtyři obrázky z originální hry, pod tím jeden z emulátoru, a pak je tam celá galerie obrázků ve vysokém rozlišení, které se do hry nedostaly kvůli slabému hw. Ke konci jsou art worky.
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=551612
  • Na PassThePopcorn.me

Co tam je, to není nikde.
  • Lukyz
    Protože Jack...
  • Ahá, to já zas nevím, že to má ještě nějaký verze *15* Hádám, že to časem stejně vyšumí jako všechny ostatní. Ne ani tak z důvodu neprolomení, ale nákladů, který zas tak zanedbatelný nebudou, veřím, že si to nechávají dobře zaplatit.
  • Jack1947
    Slabší a méně sofistikovanou verzi ano. Tahle je o třídu horší co se zabezpečení týče navíc má Only online DRM to je myslím hlavní kámen úrazu.
  • Vogon

Shrnutí roku 2015 ve videohrách od SuperBunnyHopa

https://www.youtube.com/watch?v=YeP-kUKxwP8&feature=youtu.be&a

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit