Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak neprolomená? Vždyť to měl i Dragon Age: Inqusition, ne?
  • Netflix v ČR

Tak od včerejška Netflix rozšířil působnost po světě a to včetně ČR. Titulů je nepřekvapivě oproti USA dost málo, ale pořád to asi na pár hodin zabaví. Ale pokud chtějí natáhnout ostatní lidi, měli by především máknout na lokalizacích obsahu (alespoň titulky a celkově českej web) a jeho rozšíření (to rozhodně pro mě).

Co vy? Koukáte na český Netflix anebo americký přes ty VPN?
  • Jack1947
    To nebylo pravidlem vždy... ono taky hodně skupin se rozpadlo bylo pozatýkáno spojily se s jinými vstali mrtvoly z hrobů atp...jiné zase zašli. Zas tolik to nesleduji (vůbec) ale nějaké ty střípky mám v podvědomí.
  • PreidaQ
    Spíš bude nasnadě začít si zvykat, že nové AAA hry budou crackovány s delším odstupem a ne, že crack bude dostupný hned v den vydání.
  • Jack1947
    Konečně někdo kdo to má v hlavě dobře srovnané! *4*
  • Jack1947

Podle zakladatele čínské crackerské skupiny 3DM může do dvou let vymizet pirátství. Přispět k tomu má doposud neprolomená Denuvo ochrana, kterou používá např. Just Cause 3.

Hehehe, stará zpráva ale to spíš do dvou let bude konec světa než aby se pozastavilo pirátění...
  • Jack1947

AMD X4 960t 3,06ghz zamčené 2jádra

Nedávno jsem se dočetl že můj obstarožní 4jádrový "šmejd" s bottleneckem až to bolí *1* (jk)

Má od výrobce zamčená 2jádra ale co jsem četl takto nemusí nutně být pravda a mohou být vadná - tedy bych mohl získat k 4 ještě dvě a mít CPU které AMD prodává za vyšší peníz. X6 nevím jestli by to hrám nějak pomohlo... navíc jsem si zapl tu funkci na základní desce která řídí výkon CPU -GPU a odté doby mám ve vlastnostech i správci jen Unknown CPU - což mně docela vadí ted se mi v Core temp appletu na G15 lcd nezobrazují teploty. Nemám tam ani 1 jádro.

Opět je to spíše jen taková tlachání z nudy. Takto ani moc neberte vážně jen mně to překvapilo. Že mám CPU se zamčenými jádry lol.
  • Jack1947
    Tak tady na GAMES to ani mnozí nepotřebují s OR a VR , stačí jim prosté naklikání si *5*
  • chlapec je v jednom kuse zabanovaný a přes web proxy apod. se špatně přihlašuje...
  • Jack1947
    Před tři advaceti rokmi, nepotřebovali nějaký cosplay aby jim vznikla postava do téhle zombíkárny.
  • Jack1947
    Mám úctu k webu, a autorům tady ale bohužel sleduji i Bonusweb, kde je více tématických článků ale příjemnější mi jsou tady naši redaktoři. Nechci dělat zadarmo reklamu konkurenci.

Nicméně děkuji za radu, cením si jí ale netuším jak sem hodím text aniž bych ukázal Http adresu...
  • Dělala motion capture až u Remaku a ne u původního RE.
  • Vojta_Ilavsky
    Čobolský fantazie? Díky, nechci.
  • samozřejmě za dobu co jsi uvedl 2012-2014...
  • Veny
    Několikrát jsem upirátil hru, která neměla splňovat HW nároky a rozjel jsem jí. Zaplatit za takový "test" bych si však netroufl.
    Jasný, na steamu lze peníze vrátit, ale nejdřív tam ty peníze musíte nacpat... a ze steamu už je nikdo zpět nedostane.
  • nějak si serešššššš do hubyyyyyy mantore. Hlupáčku, sám postneš zisky celého Blizzu, srovnáš to s Take a pak napíšeš, že samotné Wowko překonalo v ziscích GTA V. Takže Wowko do Blizzu neplatí a mají na to samostatné počítaní nebo co? Už to zabal...
  • braveman
    Pardon, s 23 roky jsem se přepsal.
    Jedná se však o jednu a tu samou osobu - viz https://en.wikipedia.org/wiki/Julia_Voth
  • Také jsem po tom pátral a došel jsem ke stejnému závěru.. výborně Votsne!!! *2*
  • Mart9
    V oculu by šly udělat daleko větší fantazie *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit