Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně rok teprve začal. Uvidíme na konci roku. Třeba si vzpomenem co jsme psali. *4*
  • No věř si čemu chceš, povíme si časem :) Kinect stál pár korun a taky to nikdo nekupuje pro hopsačky a že jich tam bylo :)
  • Za prvé budu spíše věřit odhadu servru www.superdataresearch.com než TTT to je jasné že. :-D. Za další si to dokážu představit. A to jsem napsal. A nesmíš hned dávat za argument že náročné hry na 970 nebudou stačit a tak si to nikdo nekoupí. Lidé si to můžou koupit na jednuché hopsačky (jedna je snad zdarma v ceně) a náročné hry budou později. Takže i ti hráči si koupí lepší grafárnu později. Ale spustí VRT i na 970. Ikdyby na jednoduché hry, zkušební aplikace, srandy atd. Prostě to bude průkopnické.A lidi jsou blázni do takovýchto novinek.
  • Na světě je cca 150 mil herních PC, z toho vycházej.. a právěže 970 stačit určitě nebude, možná tak na nějaké jednoduché ptákoviny, ale na "pořádné" náročnější hry ani omylem, možná tak na nějaké low detaily což bude určitě ještě větší "krása" než normálně ..
  • Já myslím že to není přepálené číslo. Na světě je snad 1,5 miliard PC (jasně že od nejslabších, velké procento kancelářských, atd., ale jen prostě číslo) A z celého světa... Japonci, Jihokorejci, Amíci, miliony Evropanů (abych je vyzdvihl asi největší herní maniaky a lokace kde to jde s dobou)... A to jsem nejmenoval zdaleka vše... 39 milionů naprosto krásně... Navíc snad psali že jedna 970ka by mě stačit. Takže žádné SLI nebo 980 Ti (nepíšu že to s tím nebude lepší).
  • Jak je na to hrdý :D smutné
  • Analýza: 38,9 milionu majitelů virtuální reality letos vygeneruje prodeje v hodnotě 1,9 miliard dolarů, v roce 2017 8,9 miliard dolarů a v roce 2018 12,3 miliard dolarů.

38,9 milionu majitelů je hodně přepálené číslo na to, že kromě drahého VR musíte mít i nabušené PC.
  • Jack1947
    Ne...
  • PS. Zapomněl jsem na PoE, ta hra nenabízí vůbec nic nového. To je snad nejzbytečnější hra roku s Mad Maxem, Order aspoň nabízí neokoukané prostředí...
  • urážka čeho prosím tebe? Klasické béčko v krasných kulisách s jednoduchými herními mechanismy. Jednohubka která neoslní ani neurazí. Letos vyšlo daleko více horších AAA her než Order, např. Battlefront, Just Cause, Project Cars( ikdyž to není typické AAA ale zklamaní to je), Need For Speed.

Undartale je podobné jako Go Homo nebo jak se ta hipsteřina jmenovala.

Nejhorší GOTY co jsem kdy viděl. Tragédie jak chtělí být někteří lidi důležití.
  • Hodnocení Amiibo jako kolíků do zadku, tohle je konečně herní novinařina!!!!

http://www.destructoid.com/amiibo-as-butt-plugs-ranked-331236.phtml?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
  • Ahoj nevíte někdo jestli jde hrat hru s kamosem kdyz ja mam xbox 360 a on ma xbox one
  • Vogon
    Že ty neumíš anglicky? Tomb Raider byl na tom listu v kategorii nejprůměrnější hra na třetím místě. A tony hawk tam není, protože o něm neudělal video(což řekne v prvních pár sekundách videa). Undertale se umísťuje na vysokých příčkách snad na každém listu nejlepších her minulého roku. Samozřejmě, ty listy nepočítají s českými maloměšťáky. A ano Order si pozici nejhorší hry naprosto zaslouží, už jen proto že je to naprostá urážka.
  • Snad NEJHORŠÍ GOTY, co jsem kdy viděl. Tomb Raider je naprostý výplach. Hrál jsem to. Order nejhorší hra roku? Horší než Tony Hawk? Undertate první? Nenech se vysmát...
  • Vogon
    Ty slovíčka ti nějak ulítly, že tys chtěl napsat nejlepší viď?
  • Jack1947
    *1* *15*

Bez obav 30fps to jistí *5*
  • Nejako nerozumies pisanemu textu, WOW co je hra stara 10 rokov na jednu platformu, prekonava v prijmoch GTA najsilnejsiu konzolovu znacku na 4 nekompatibilnych konzolovych platformach len pomocou datadiskov a subscribe ;-)
  • ringmancz
    ono to pak pokračuje "These are all comments regularly heard in piracy circles and to date, they’ve largely been proven accurate. But..."
  • Jack1947

Minimální hardwarové požadavky Rise of the Tomb Raider - CPU: Intel Core i3-2100, GPU: Nvidia GTX 650 GB / AMD HD7720 2GB, RAM: 6 GB, HDD: 25 GB. (+ nové screeny)

Co na to LV? *3*
  • strašný výběr. Snad nejhorší GOTY co jsem viděl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit