Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • možný by sis mohl prvně zjistit nějaké to info, kolik těch miliard na konzolích to GTA vydělalo, pak tu nebudeš za vola LV...
  • a navíc tak nepokrytě...
  • Nech ho, vždyť je to troll LV. Hrozně ho chudáka s*re, že GTA5 se jen za první 3 dny prodalo za 1 miliardu $ a tak se s ní žádná PC hra nemůže srovnat.
  • Vogon

Už je mi to jasné.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1937410_932510960160361_4200283573463349191_n.jpg?oh=5418d1bf6747af79886cfeefecea40c2&oe=5705A6B7
  • PreidaQ
    Zmohl jsem se víc než na konzoli za pár tisíc a nevěděl jsem, že prodeje na pc jsou logicky o parník větší. Moc se Vám omlouvám, stydím se za sebe.
  • Proč reaguješ na trola? 3,5mld dolarů nevydělaly ani všechny hry na PS4 dohromady, natož GTA 5, každý normální člověk, který se v životě zmohl na víc, než na konzoli za pár tisíc, kterou pak považuje za svoji modlu, ví, že prodeje na PC jsou o parník větší, logicky.
  • Tilwaen
    *8*

Tak na tohle jsem víčka nesbírala.
  • Vogon
    Cuphead, Scalebound, Dark Souls 3 + západní release nových Yakuz
  • Chim
    Jak jí mám jen nyní říci,
    že i já jsem prase nevěřící.
  • Dalsi krabickar co vi prd a hraje si na chytraka. Sou v tom pouze prodeje Steamu, e shopy nic, krabicky nic. No ale ztrapnil ses pekne chudaku. Ja mam na Steamu 30 her a ani jednu sem nekupoval v jejich obchode :-)
  • Tilwaen
    Budu nad tím vážně uvažovat. Kus tiberiové isometrie má koneckonců stálé místo v mém srdci. Už pěkných pár let jsem ale žádnou čistě isometrickou hru nehrála. Jak moc velká je to potíž? Vím, že to je špatně, jako kázat vodu a pít víno, jako kdyby vegan tajně v noci chodil na bůček. A aspoň pět minut nikomu neřekl, že je vegan. Zkrátka morální dilema. How can mirrors be real if our eyes aren't real?
  • Darkest Dungeon

Darkest Dungeon dostane češtinu https://twitter.com/DarkestDungeon/status/684418344607338501
  • Děkuji.
  • Erien
    Díky za info. *4*
  • Neoficiálně: STEAM v minulém roce vydělal vývojářům her celkem 3,5 miliardy dolarů (DLC a free-to-play tituly nejsou zahrnuty).

Slušné, skoro jako GTA V na konzolích...
  • Neoficiálně: STEAM v minulém roce vydělal vývojářům her celkem 3,5 miliardy dolarů (DLC a free-to-play tituly nejsou zahrnuty).

Konečně tam půjdou mody jako na PS3. *14*
  • Chim
    Ještě nemáme sepsáno desatero, stanovy, isometrický otčenáš, ani nic takového. Jsme přeci jen mladá církev a na tyto věci u nás nemáme tolik času. Naši bratři a sestry plně pracují na šíření osvěty mezi laickou veřejností a věř, že je to práce velmi těžká.
    Nicméně máš pravdu, má duše hraním neisometrických her často trpí. Jsem tedy hříšník a bohužel i já dávám často přednost kvalitnímu obsahu nad kvalitní iso-formou.

A co ty, sestro? Nechceš se k nám přidat a rozšířit naše řady?
  • Tilwaen
    Ty jsi vlastně prachsprostý kacíř, Chime. Prý drobná vada na kráse. Kdyby tě tak slyšeli tví souvěrci z proizometrické církve. Doufám, že se aspoň vždy řádně pokřižuješ před tím, než nějakou neizometrickou hru spustíš.
  • Ne, oficiálně nejde, ale teďka nově jde downgradnout jakékoliv 3DS s jakýmkoliv FW (akorát tomu je potřeba dát čas, než to odladí - N3DS se prý brickuji), takže pak by tam šlo nahodit CFW a s nimi i emulátory pro všechny možné konzole myslím až do PS1.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit