Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Ano, stejně jako Rimworld, i Darkest Dungeon má tuto drobnou vadu na kráse. Ale i tak jsou to velmi kvalitní tituly, které si zaslouží pozornost.
  • Erien
    Je tu někdo kdo má Nintendo 3DS? Chtěl bych vědět jestli stejně jako na starším DS lite, jde hrát na novém 3DS hry z Game Boy Advance.
  • ano, osekanou PC architekturu :-)
  • blbý je, že kdo přijde teď, už tyhle hry nahoře nedostane, jen toho Aliena, ale ostatní hry už budou jiný (teď se předplácí únorovej bundle)... nemám tyhle loterie rád, sice 12 dolarů není moc, ale pravděpodobnost, že tam bude něco, co nechci nebo už mám, je až moc vysoká...
  • co na to zdejší mindrák n, který tvrdil, že PS4 má PC architekturu? To je pro něho musí být tvrdá rána....
  • No, "nadšence" bych je moc nenazýval.
  • Jack1947
    Tam ta šílenost nebo Sunrise... nicméně exkluzivní bude jen Sony protože si za tu exkluzivitu patřičně platí *3*
  • Tilwaen
    Nemusíš sa hanbit. V SW knížce ze čtvrté epizody, kterou mám doma, se dočteš perly jako Artoo-Detoo a See-Threepio, ale to zřejmě nebude česká specialita. Pokladem jsou třeba české překlady Game of Thrones od Březákové, která se v půlce série rozhodne, že začne překládat i jména, která do té doby nepřekládala. Při počtu postav, které se v knize objeví a ty máš už v původní verzi občas problémy sledovat, kdo je kdo, je to naprosto nedocenitelné. Jaime, v seriálu nadabovaný jako [chajme], už je jen třešničkou na dortu.

Ale stejně za největší překladatelskou bombu považuji Reapery z Mass Effectu.
    "Ale ne, Smrťáci útočí!"
  • ringmancz
    nevím co je Sunshine, ale u Recore se to dalo čekat. exkluzivní na konzole budou dál a Microsoft na tom vydělá i tak
  • solomon.short
    tak jsem ti to vyplnil taky, at mas radost :)
  • Jack1947

ReCore nebude exkluzivitou pro Xbox One a během tohoto roku zamíří i na PC s Windows 10.

Počkat, takže zachvíly Sunshine zvrácenost bude na pc taky a co Quantum Break hm... to trochu ten mrkváč už přehání ne? *7* Exkluzivitám se tomu říká právě kvůli tomu že jsou exkluzivní...
  • Jack1947
    Za 2 roky slušná práce... u PS3 to trvalo snad i dýl.
  • PS4

Skupine nadsencu se povedlo prolomit ochranu PS4.

https://www.youtube.com/watch?v=2A7V3GLWF6U
  • Mrknul jsem na to po dlouhé době a překvapilo mě, že vybráno ještě nemá. Mají na Figu vůbec prostor pro "stretch goals"?
  • Sedmiletý klučina utratil během pěti dnů v iOS verzi Jurassic World: The Game 3911 £ (= 144000 Kč ).

doufám že ho alespoň daly do titulků jako producenta, nebo třeba jeho rodiče
  • Veskoslave jebe ti? Malý sokol FOREVER jak by řekl klasik :D Millenium Falcon jsem tu v Čr snad ještě neslyšel nikoho říct, každý ví, že to je Malý sokol.
  • ja sa hanbim za tvoje hambenie *16*
  • co sa tyka prekladov tak na slovensko nemate este :D...ja sa niekedy musim hambit co vsetko v tej TV je preloze a foneticky zapisane :D. Preto radsej pozeram filmy a citam clanky v CZ.
  • Svet vypada jak vypada hlavne kvuli demagogum a ohrivacum vlastni polivcicky jako jsi ty. Warez neni kradez. Jen pro politicke prostitutky, zavidece a netahla. *3*
  • http://www.fffilm.name/2015/12/star-wars-filmy-ceske-preklady.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit