-
https://www.fig.co/campaigns/psychonauts-2
Co myslíte vybere to Schafer nebo ne? -
Pro mě je těžké vybrat nejočekávanější hru 2016. Důvod je takový, že se těším téměř na všechno. Ať už je to DOOM, Far Cry: Primal, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4... Všechny letošní AAA hry vypadají velmi dobře. Pokud mám ale zvolit svého favorita, tak za mě asi Uncharted 4 a hned po něm Zaklínač 3: Krev a víno.
-
novej Deus Ex, Kingdom Come, Zero Time Dilemma, Far Cry: Primal
-
Last Guardian, Nier, Dark Souls III, Hellblade, Final Fantasy XV, Gravity Rush 2. První místo Last Guardian !!!
-
Bannerlord a Californium
-
Já asi nedokážu vybrat přímo #1, ale Deus Ex bych rozhodně řadil mezi TOP, pak datadisk Víno a krev k Zaklínači, Dishonored 2.
Dál vyčkávám na Resident Evil Zero a Homeworld: Deserts of Kharak, takže i tenhle rok bude ve šrajtofli celkem průvan *1* -
Rimworld pokud vyjde už letos a taky Darkest dungeon.
-
*15*
-
Sedmiletý klučina utratil během pěti dnů v iOS verzi Jurassic World: The Game 3911 £ (= 144000 Kč ).
jenom ? rodice dekuji a kupuji ipad2. *6* -
Otázka ohledně rychlosti internetu mě přinejmenším rozesmála, opravdu mě zajímá, co z toho chceš vyvodit za závěry. *15*
-
Jaká je vaše nejočekávanější hra roku 2016?
Jaká je vaše nejočekávanější hra roku 2016?
(pro mě osobně nový Deus Ex)
Úprava: Děkuji :-) http://mujsoubor.cz/magazin/nejocekavanejsi-hry-roku-2016 -
Probůh jak jsi přišel na ty čísla? *8*
-
jelikoz xone gamepad ma 2 AAcka a jeden z nich ma zhruba 2000mAh tak aby se dal nabit za 60 sec tak to bude potrebovat 3.2V a 120A ! coz je kravina
tzn. tam bude tipuju 10x 3.2V lipol s menicem nasazena do slotu pro 2 AA a k tomu 400W nabijecka s chlazenim
cena jednoho gamepadu ? to pridej :P -
Já vím, že nemluvíš, já myslel lidi, co hejtujou Win kvůli nekompatibilitě.
-
Společnost PDP plánuje vydat zařízení, které dokáže zcela nabít Xbox One ovladač do 60 vteřin.
A za 60 vteřin se vybije. *1* -
Tak asi to tak horký nebude. Nemluvím z vlastní zkušenosti, jen vím, že když nahodím hned první BEL na Steamu, tak tam ze srpna zprávička o tom, jak to na Win 10 jde na h*vno, respektive vůbec. Já jakožto sedmičkový uživatel jsem... klepu.... v pohodě. No a co se tak dočítám občas z fóra Steamu tak je to kolem těch her na 10 i docela držkovaná kolem dalších jednotlivých her.
Ale žádný problém. Mě osobně 10 nelákají obecně, považuji je za výblitek a pro mě zbytečnost. Pokud má však někdo dobré zkušenosti i co do her, tak jen ať funguje. -
Ty mas mozna pro sebe nejakou vymluvu proc to delas, ale myslim, ze i kdyby hry byly bez ochrany a staly by treba pitome 1 euro, ze by se kradlo taky, mozna o neco mene, ale rozhodne ne nejak vyznamne. Neverim tomu, ze duvody jsou vysoka cena nebo DRM. Lide kradou, protoze to proste jde a postih je prakticky nulovy. Jednou za uherak nejaky odstrasujici priklad, bububu a nic vic
-
Jo no, problém není ve Win 10, ale je mezi klávesnicí a židlí, protože mně všechny hry na Windows 10 fungují, jak nové, tak staré včetně GTA 3, Max Payne 1 - 2 či první Mafie. Dokonce na tom funguje i původní Tomb Raider. *2*
-
Doslovně je to sice správně, ale nikdy bych nevěřil, že to fakt někdo použije *8*
EDIT: Nevím proč, ale najednou jsem si vzpomněl na tohle *1*