-
zvláštní požadavek... :) možná se chce vedoucí zasmát, co tam některý lidi napíšou :D
-
Mnohokrát děkuji za připomínky a vyplnění. Vezmu je v potaz a projdu dotazník hlavně kvůli těm hrubkám, ohledně krajů jsem to tak měl původně, ale bylo mi doporučeno udělat to touto formou vedoucím práce
-
Obrazem: PC zabudované ve Hvězdném destruktoru.
Hvězdný destruktor? Novinkáři nemusí umět česky? -
- zaprvé, měl to po tobě někdo přečíst, je tam plno překlepů a občas i hrubky
- zadruhé, snad to máš nějak provázaný, např. když se někdo věnuje hraní 20+ let, ve většině případů ho ratingy nezajímají (leda by kupoval pro děcka, ale to už by se zase řešily např. jejich herní preference)
- zatřetí, v jedný otázce se ptáš, jestli lidi nakupujou radši v oficiálních obchodech nebo v jinejch, není tu možnost, že jen digitálně... a tahle možnost je až v následující otázce týkající se přístupu prodavačů, což nedává smysl
- začtvrtý, bylo tak těžký udělat i na ty kraje klikací pole místo nutnosti to psát? :)
vyplněno teda, good luck -
Heh, anebo jednoduše koupit druhý nabíjecí baterky.
-
Společnost PDP plánuje vydat zařízení, které dokáže zcela nabít Xbox One ovladač do 60 vteřin.
To by bylo vtipné, kdyby to stálo více než druhý ovladač... -
Mockrát děkuji za vyplnění.
Upřímně jsem chtěl jít ještě víc do podrobna, ale ten dotazník by potom byl až příliš dlouhý. -
Gorilla
imho dost dobrej dotaznik, vyplnil jsem
otazka na pristup prodejcu her je dost na miste, obcas cumim jak puk, co od nich slychavam -
Windows 10 používá již třetina uživatelů STEAMu.
Já to beru teda jako dobrou věc, měl jsem starosti kvůli kompatibilitě, ale na žádny problém jsem od přechodu na win 10 nenarazil.
Mohu ještě poprosit o vyplňení dotazníku týkajícího se preferencí na trhu PC her: https://52071.vyplnto.cz/
Jsem si vědom, že dotazník není dokonalý, ale musel jsem ho vypustit v této formě. Také doufám, že tímto neporušuji pravidla diskuzí, alespoň dle pročtení pravidel bych neměl. -
Tlačítko je pro sraby. Když už VR, tak se vším všudy!
-
Než objevíš užitečné zkratky jako Win+X, tak jsou osmičky po přechodu ze sedmiček celkem peklo - zvlášť, když v systému potřebuješ něco najít. Třeba něco tak esenciálního jako jsou Ovládací panely. Je totiž celkem fail, když i oficiální nápověda na stránkách Microsoftu radí, že se k nim konvenčně neproklikáš, ale máš je hledat přes vyhledávací řádek ze startovní obrazovky "Metra".
Počáteční útrapy stranou, teď už bych z 8.1 zpět na sedmičky nešla. Rychlé, elegantní, odladěné... jak si na ně člověk zvykne, tak jsou skvělé. -
Odpad 2:0.
-
Potom jestli si myslí že si budu jejich hry kupovat tak se mýlí... Bude nás víc kdo tohle nebude podporovat. *10* Uvidíš časem.
-
Chudacku koupil sis konecne jednu hru a oni jsou na tebe takhle zli? Mozna je to prave kvuli lidem jako ses ty, kteri chteji vsechno jen ukrast, a pak vznikaji takove veci :) Dobre ti tak!
-
Teď přes svátky jsem dohrál všechny čtyři díly a to mám W10.
-
Tak aspoň nainstaluj 8.1. Potom, co jsem na ně upgradnul bych se zpátky rozhodně nevracel.
-
Co do práce možná, jako hráč však považuji Win7 za maximum momentálně. 8 vypadají s těma svýma "vymoženostma" celkově vyblitě a abych si na 10 nemohl údajně pořádně zahrát ani commandos, tak to ať si políbí prd*l. Ale to je taky jen můj pohled.
-
PC Gamer
Docela sranda že na PC Gameru vyhraje hru roku MGSV.... Ale Zaslouženě, Bloodborne na PC nevyšel *3* -
Já jedu furt W7 a jsem naprosto spokojen na W10 ani nemyslím.
-
Windows 10 používá již třetina uživatelů STEAMu.
No za mna dobra volba prejst ci z win7 alebo 8.1 na win10. Pracuje sa s nim o nieco lepsie ako s win8 a ide aj lepsie a hladsie. Ale to moj nazor.