Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud vím tak 3 díl má skvělej genarátor map....
  • "diky crackum zakázaný přístup na různé oficiální servery"
    aka
    "tenhle clovek je zly, na nem vydelat nechceme!"

Trololol. *5*
  • Chima si nevšímej, to je zaprděnej rádoby old school hardcore hráč, co se zaseknul někdy před 20 lety.
  • Fakt jo?! WOW!
  • homeles8
    aby jsme mohli hrát s kamarádem po internetu a moc neznali mapy (což je u těch starých dílů největší ''problém'' ) A chce to zase změnu, nedá se jeden díl hrát furt dokola. Šestku vynechám, ta se mi nelíbí. Jinak, co je přesně na 7 idiostkého?
  • Octodad - Dadliest Catch

Ta hra mi padla do oka hned od začátku, když jsem ji tu poprvé na games viděl jako její recenzi. Ale až teď jsem si ji zkusil i já.

A je to luxusní hra, i když jednohubka... délka hry je velice krátká. Dohrál jsem to za 2 dny, ale stálo to za to dát do toho čas.

Hra je založena na katastrofálním ovládání, kde ovládáte chodící oliheň, která nemá kosti a většinu života tráví na souši. Má spoustu nepřátel, hlavně jednoho. Možná proto že tato oliheň má bouřlivý sexuální vztah se svou ženou, ze kterého vzešli už dvě děti. A to není ani v dnešní době úplně NORMAL.

Vše dokresluje výborný humor, který je tu základním kamenem celé hry.
    Soundtrack je také povedený.
  • protože je rok 2016 a 2d je pravek?
  • Chim
    Ne. Proč hrát idiotskou sedmičku když existují kvalitnější předchůdci (1 až 3)?
  • grafika je uz od 5 takova detsky libiva, ale ja jsem toho nazoru, ze v tomhle typu her je 3d uplne zbytecny, a kdyz to kvuli tomu navic bezi jak ospalej snek na prumernym hw, tak je to uplne naobtiz
  • homeles8
    ok, díky moc. H6 jsem nehrál, 3,4,5 mě bavili všechny. Grafika se mi zrovna třeba docela líbí, ale tak já nejsem moc náročnej, no.
  • Limbic se snaží, dodali tutoriál, trochu upravili grafiku, běží mi to plynuleji, přidávají sem tam nějakou mapu nebo i jednotku navíc, některým stávajícím jednotkám přibyly animace, má to podporu Steam Workshopu, je to stabilnější v MP a z kampaní zmizely všechny bugy, co znemožňovaly dohrání etc., ale pořád tam nějaké bugy zůstávají - třeba já mám úplně rozprasený přesunování artefaktů (někdy se klonují, někdy mizí, někdy to při tom i spadne) nebo se roztahují portréty jednotek nebo nějaké schopnosti nefungují správně v kombinaci s jinýma a tak. V současnosti pokračují ve vychytávání těch zbylých bugů, balancování jednotek a v únoru vyjde první část té kampaně založené na H4, takže pokud byl někdo naštvaný na ten technický stav a chyby, tak to už je z většiny pryč, i obsah se zlepšuje, ale pokud má někdo problém s ne úplně oslnivým grafickým zpracováním (statická scéna u stolu, hnusné obrazovky např. u špehování), některých překopírovaných jednotkách a dalších prvcích z H6 nebo malým počtem aktivních schopností jednotek, tak ho to nevytrhne. Ale rozhodně rád vidím, že se pořád snaží, něco vydávají a snad se jim podaří opravit postupně všechno, narozdíl od právě H6, kde jsem si koupil kompletní kolekci asi před 2 lety jenom abych zjistil, že jsou tam pořád dost zásadní chyby a vzhledem ke krachu původních vývojářů se na to prostě vybodli....
  • homeles8

Heroes of Might a Magic 7

Máte tu hru někdo? V jakým je teď stavu?
  • Podle "modelky" z nějakého českého pořadu na tv prima....asi tak *15*

dopad 0
  • Tak proč to proboha kupuješ? Nadáváš na denuvo a nutnost online only a pak to koupíš a tak jsi paradoxně to denuvo podpořil *15*

Protože jsi hru s denuvo koupil a online only hru. Příště se zamysli co koupí hry podporuješ...

RAM to chce 6 - 8 GB. Jestli máš více tak to bere více jako witcher 3. Ten si také vezme kolik máš a pak z toho plynou výhody. Ale na 6 - 8 to stačí normálně. Lepší ram mít nemusíš max více ram na stejné frekvenci.

Ale podle toho co jsi zde psal máš v PC bordel jak prase...

Doporučuji: Zálohu toho co nejde stáhnou anebo by jsi to tahal blbě. savy apod. Formát disku (ten klasicky ne rychlý formát) a instalace čiského OS. Bez balíčku v OS. Pak se to aktualizuje nahodíš tam nutné věci a hotovo. Doinstaluješ hry a jedeš. Vše co se instaluje nezálohuj. To nainstaluj znova aby se to znova zapsalo do rehgstrů
  • Dokonce ale tam byl i náš BoB.2. Koukám místní web navštěvují samí hateři. *1*
  • A proč jsi si to koupil ty? Kdyby nebylo Denuvo, tak už by jsi to nejspíš ukradl. Navíc dobře ti tak už jsi psal o problémech s GTA, nejspíš máš z piratskejch verzi dodelanej PC a diky crackum zakázaný přístup na různé oficiální servery. Takovým jako ty klidné hraní rozhodně nepřeji.
  • Mart9
    Jsem si kvůli tomu ten díl pustil *15* A byl docela dobrej, doporučuju zhlédnout.
  • *15* Čekej čekej čekej ......ještě ne , Neboj ono to přijde .......(Nebo tě to přejde ?)
  • Jack1947

Just cause 3

Takže když mám při spuštění Ram nad 30%, nezahraju si na max a v pohofdlných obrázcích... jasný hrál jsem dneska celkem hoodně no ale to že tam je DENUVO které si zabere ohromnou část ramky je humus... ostatně jediný důvod proč ještě není crack a k čemu to je když vám vypadne spojení, hodně lidí radši hraje v offline režimu a já se jim nedivím. Takové GTAV. vypadá mnohem lépe a nevyžaduje volných více než 7,5gb ram. Tady s denuvem vás jen nutí do koupě predražené ramky...
    o DayZ ( které jede na rozbitíém a zabugovaném arma enginu ani nemluvě).

Jinak si to vysvětlit neumím... jak moooooooc mně mrzí pasivní ochrany... že už se nenosí nebo i žádné. Jasně koupím 16gb ale časem tenhle rok někdy a určitě ne kvůli jedné blbé hře lol.
    Prosím až někdo bude zase obhajovat denuvo, že nic nedělá at se zamyslí... a ááno je to hejt. Protože člověk je omezován. Denuvo se nedá ani cracknout jen emulovat!
  • Jack1947
    Sice to není Ui ale Elite:Dangerous jsem viděl u kámoše (koupil to v nějaké slevě) a bylo tam vtipné že se mu poprvé povedlo vyčerpat veškerý kyslík a lod explodovala *1* *15*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit