-
Ani mi nepřijde. V čem přesně ti vadí? Je podle tebe nepřehledný?
-
Za dobrou cenu je na PS Store třeba Evil Within, Infamous: Second Son, Killzone: Shadow Fall či Driveclub. Nijak extra velká nabídka to není, ale JE z čeho vybírat. :o)
-
nabídka je v pohodě, ale ten shop je udělanej příšerně.
-
Už výše zmíněný Dead Space má vážně luxusní UI. Ještě se mi hodně líbilo u Mortal Kobatu X, kde bylo v bojích hodně minimalistické, ale přesto funkční. Jinak ještě Mirror's Edge a trochu Sunset Overdrive, ve kterých víš kde se můžeš chytit aniž by vyskočil jakýkoliv prvek UI. A Metroid Prime má strašně immersivní UI, vypadá jako vnitřek helmy, dokonce se tam občas ukazuje i odraz obličeje Samus.
Jinak mě ještě napadlo Journey a ICO, ale nevím jestli se to počítá, protože ty hry žádné UI snad ani nemají.
Jinak nejhnusnější UI vyhrává jednoznačně Heroes VII, kde vypadalo jako by bylo udělané v MS Paint, a Zaklínač 3, které se na konzolích sekalo a někdy trvalo i několik sekund než najel inventář. -
Aha, takže jenom hejt, díky.
-
LV: ja vim celkem dobre co chrome schromazduje, ale spoustu tech veci si bere i pri pouzivani googlu. Navic mam android, takze abych resil jaka z tehle ficur si bude pamatovat na jake por*o jsem se koukal, tak na to nemam cas. To spis mi vadi 90% aplikaci na telefonu, ze chteji pristup ke kontaktum.
-
Ne, já si to koupil v listopadu kvůli NHL, které si fakt užívám, ale logicky koukám i na ostatní hry, jestli je něco zajímavého k mání.
-
na PS4 jsou digitálně drazí i ve slevě (MGS V je teď dražší než krabicovka), ale dají se tam najít i dobrý kousky. na PS3 je to o dost lepší
-
Sám jsem nikdy PSX neměl a neplánuji. Ale ptám se znalců. Jak je to dneska s pirátstvím na PS4? Mají to nějak vošéfované, nebo to lze, ale musí se zasáhnout do HW jako to bývalo do PS1 (kdo by to neznal)?
-
Dead Space.
-
Teď během volna jsem rozehrál Endless Legend a došlo mi že her s dobrým UI a pěknym grafickym designem je strašně málo, docela mě mrzí, že se na to kašle.Tak se chci zeptat, který hry mají podle vás slušný UI?
Mě napadají hry od Amplitude Studio, Destiny (taky za to dostali ocenění), Killzone: Shadowfall, Deus EX:HR. Tam je vidět, že to dělali profíci.
Těch špatnejch je hodně, třeba Witcher 3, Dark Souls, Oblivion a snad nejhorší co jsem viděl- Wasteland 2.
Díky všem za reakce. -
To si dostal k Vánocum? Já chtel koupit PS4 hned pri launchi, rikal jsem si s*ru na to, koupím konzoli, velkou televizi a budu hrát z gauče a nemusím se hrbit u PC jak guma. Ale pak jsem se kouknul na nabidku her a proste nebylo co hrát. Nemluve o tom že nektere launch tituly porad ješte nevyšli (takove to mmo /strilečka od ubisoftu začína na D...)
-
Proč myslíš?
-
-
-
Výběru a cenám. Koupím Last of Us a Nathan Drakes Collection, ale to spíš v nějakém eshopu se to asi vyplatí víc mi připadá. Ale že by v PS Store bylo něco cenově dostupné a zároveň to nebyla nějaká blbost jako spoj 3 atd..., to tam prostě není. Čekal bych víc.
Ale naopak mě teď docela překvapila nabídka demo verzí, kterých je docela dost, to na nějakou dobu zabaví. -
kvůli výběru, cenám nebo přehlednosti?
-
Ja teda nevim ale tohle mi nijak hrozny neprijde?
http://lifehacker.com/5763452/what-data-does-chrome-send-to-google-about-me -
skvělá konzole tak leda pro člověka co byl posledních pět let v lese *1*
-
To je tak, když se konzolista ucho pokouší něco dělat s počítačem :D
-
Na PS4 se zatím teprve stále rozkoukávám, ale jak je to skvělá konzole, tak jsem šokován bídnou nabídkou her na PS Store. I kdybych chtěl, tak si tam v podstatě nedokážu vybrat.