Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Já jsem se přihlásil, ale nejdřív mi to psalo něco o údržbě tak jestli nejsou zas pod útokem. Ještě čas a datum máš správné?
  • ucho
    to jsem si taky vygooglil, ale já mám cookies povolené.
    přímo PS Store mi dole píše: "Cookies are enabled on this site to give the best browsing experience. You can modify your cookie settings to disable them."
  • Draken69CZ
    Povolit cookies [*.]auth.api.sonyentertainmentnetwork.com

https://support.google.com/chrome/answer/3123708?vid=1-635772919311176093-915054717
  • ucho
    Nesetkal se někdo při přihlašování do PS Store (přes prohlížeč) s touto chybou?

{"error":"invalid_client","error_description":"Bad client credentials","error_code":4102,"parameters":[]}

nějak se tam už pár dnů nemůžu zalogovat.
  • tak rozjíždej *3*
  • ucho
    obyvatele rozdělíš na správné úkoly během minuty dvou, prostě když získáš toho člověka. vysílání průzkumníků je jen loterie, kdy čtení logu postrádá smysl. máme na hru zjevně opačný názor, protože přes ty pozitivní ohlasy mi hra přišla prostě jako jedna velká nuda. to raději budu dokola rozjíždět plants vs zombies 2 než trávit čas u tohoto...

popravdě jsem po těch pozitivních ohlasech čekal nějakou bombu. dostal jsem nudu.
  • nic delat, akorát dávat vaulterum vybavení, sledovat statistiky a pridelovat podle nich obyvatele na správne ukoly, starat se o obranu vaultu, vysílat ven pruzkumníky a číst si jejich log, vyrabet predmety, prodávat predmety, školit obyvatele atd. na mobilní hríčku ktera je zadarmo a byla myšlena jako upoutavka pred vydanim regulerního falloutu docela slušné. i kdyby to vydrželo jen pár hodin je to víc zábavy než Call of duty kde jen jdeš dopredu a držíš levé myšítko a stoji te to 50€.

je to jen drobná hríčka pro srandu, nic víc nic mín. hodnotit to nejak prísne a vážne mi prijde uplne trapné
  • ucho
    proč bych měl pomlčet o svém názoru na tu hru? jestli to někoho baví, ať si to užije. přede mnou zjevně ta hra tu spoustu herních možností úspěšně skrývala, protože mně přišlo, že se tam nedá prakticky nic dělat. po herní stránce mě to nebavilo.
  • base manazement? ted vyjde darkest dungeon, to je manazersky rpg *5*
  • Já mám rád hry kde mužu spravovat základnu, (např. jako v This war of mine) proto se mi to líbí. Neříkám že je to bez chyb ale líbí se mi ten nápad proto jsem taky napsal že by mohli udělat vylepšenou verzi pro pc. Asi sáhnu po hře Sheltered, která je propracovaná o dost víc.
    Jinak o tom které hry jsou o ničem bych asi pomlčel. Zdá se mi že to má snad víc herních možností než regulerní fallout 4.
  • ja mluvím o hre s base manažmentem a ty mi doporučíš nejakej dungeon crawler a pin ball? *1*
  • Tilwaen
    Nebavilo, ale co naplat; když už mi to stálo v cestě, zkusila jsem všechny možnosti, které hra nabízela. Vesměs to nebylo až tak hrozné - až na "NUTCRACKER!", ten byl brutální.
  • ucho
    všichni o tom tak básnili, že jsem to taky zkusil. hrál jsem to snad dvě hodiny a teda mám pocit, že je to naprosto o ničem hra.
  • *15* EG.net považuji za kvalitní web a s digital foundry odvádí slušnou práci, ale co nechápu je, že nemají nějakou kontrolu pro své ostatní své muta- weby, jelikož český EG dělá ostudu.
  • dvanáctka v international revizi taky dobrá.. *3*
  • Bude překlad vydávaný za vlasní obsah i na české mutantnici eg?
  • Fallout shelter je uplne primitivni a dementni farmville. Navic tomu zasadne chybi nejakej "endgame". Jestli chces hrat neco na Androidu tak doporucuju Future Shock pinball a Wayward souls.
  • Fallout Shelter

Zahrál jsem si to a je to dobrý, mohli by to udelat i na pc nějakou vylepšenou verzi. Taky jsem si stáhnul Bio inc. Doporučuju. Je to podobné jako Plague inc ale zdá se mi to lepší a je tam víc možností.
  • Rok 2015 očima redaktorů českých HW magazínů

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/38785-rok-2015-ocima-redaktoru-ceskych-hw-magazinu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit