-
Ber to takhle že ta hra se hraje sama když v ní nejseš a ty potom neseš následky... noo *7* *3* -
Takovou hru jsem ješte nehrál, teď nevím jestli je to dobře nebo špatně (že to beží v reálném čase).
-
Teď je jen otázka jestli to zjistím dřív než u This war of mine za ktery jsem zaplatil 14€ *1* Jinak já od toho ani nic nečekám, protože možná narozdíl od ostatních nepodléhám hypu.
-
Tak tohle vysvětluje proč to tak vychvaluješ, protože jsi to evidentně teprve začal hrát. Hra je totiž dobrá možná tak na začátku, za chvíli zjistíš, že to je repetetivní nuda. Dohrál jsem to kam to šlo (200 osob ve vaultu tuším) a můj názor je stejný co ti tu psali ostatní. Není to takový zázrak jak se tvrdilo.
-
To neřeš, ucho je holt děsnej paranoid... *7*
-
State of decay syndro,m už i na mobilu, no neke co příjde dál Genisys? *8*
-
hra je odehrává v realným čase,funguje ať máš či nemáš zapnutou hru
-
Fallout Shelter
Ok, omlouvám se, ješte jeden příspěvek. Zdá se mi že hra funguje tak, že se hraje i když jste mimo? Jakože zapnu hru po několika hodinách a těhotným ženám se narodili děti a malé děti vyrostli? Taky myslím že vaulteruům co jsou na expedici, se počíta reálný čas i když je hra vypnutá, ale nejsem si jistý. Pak se hra asi musí hrát tím stylem že to zapnete, zkontrolujete co je novýho a zas vypnete. Protože se mi nechce čekat půl hodinu až mi vyrostou děti a ženy porodí. -
Me zajima v cem je ten chrome tak lepsi, sam pouzivam FF. Chrome jsem pred lety zkousel, ale prislo mi ze akorat zere trochu vic pameti a ma naprosto retardovane resene otvirani souboru, jinak ty prohlizece jsou vzasade stejne.
-
Nepoužívat konzole ty proutkaři *15*
asi jsi špatně postavil pyramidu aby odrazila špatné vlny *15* - námět pro CaryMaryFucka -
Tak to bylo z toho slabšího soudku no tak nenech se prosit vystřihni nějaké číslo máš na víc *15* než dostaneš ban a budeš se muset přihlásit na jiný nick *15* a needituj pořád příspěvky já pak nevím která verze platí *15* si to předně pořádně rozmysli než něco napíšeš *15* nebo ne piš první věci co ti přijdou na rozum *15* to jsou větší řachy *15*
-
komplet žebříček
http://www.eurogamer.net/articles/2016-01-01-eurogamers-top-50-games-of-2015
Tedy až na ten Battlefront *3* -
Já nic nevyvozuji tvoje multi-nickovost je známá, než to prasklo tak sis tu povídal sám se sebou *15* v ničem se utvrzovat nepotřebuji mě to vždycky rozesměje opravdu to neřeším. A k tématu opravdu evidentně nic nemáš tak proč vůbec reaguješ *15* njn hlavně že nemáš na nic čas a potřeboval by jsi aby den měl 50 hodin že nic nestíháš *15* pak se tu prsíš jak máš 500+ h v The Crew vždycky prskám smích když na někoho jako si ty narazím. Tak trapně zareaguj jak ničemu nerozumím že ani google neumím používat, přitáhni si alobal do čela a hurá přejdi na tvoje oblíbené číslo s konzolema nebo AMD *15*
Silvestrovský program pokračuje a já se moc bavím *15* -
Tak jasný někdo kdo trpí stihomamem a na vše musí používat anonymizéry to opravdu není *15* ostatní kdo nemusí mít u brouzdání po webu alobal na hlavě skvělá volba.
-
Ja jenom doporucoval zabavny hry na Android... jestli jsem tim udelal nejake faux pas tak se opravdu hluboce omlouvam.
Bohuzel mi prijde ze je na Android tak malo opravdu dobrych titulu ze hrat si na nejake zanry je trochu zbytecne. -
Tak jestli ti blbnou oba prohlížeče, tak je jasný, že problém bude mezi židlí a monitorem.
-
Divný vzhledem k tomu že je snad ve všem lepší než FF tak bude chyba někde u tebe.
-
ten mi nějak blbne, je děsně pomalej.
-
Pokud nejsi paranoidní tak přejdi na Chrome.
-
ne, dobrý, FF je nějakej rozbitej. už si dal říct.