-
tak toho Sherlocka nedoporučuju zase já :)
Crimes and Punishments mi přišlo hodně slabé (hráno na PS3). úplně se z toho vytratila adventura, člověk jen skládal indicie a na jakési myšlenkové mapě sestavil to, co se stalo. a stejně bylo jedno, co z toho vylezlo. takže stačilo jen v daných lokacích proklikat vše, na co se dalo kliknout. žádný puzzle. oproti předchozímu dílu zklamání. -
Pleteš si hejtry se zapšklejma debi*ama co omílaj furt to samý jako kolovrátek..
-
Nej byla odpověd "Já nevím jak by hrál šimpanz ale mně netrvala tak rychle" nebo tak nějak...
Vždyt to byla sranda lol. Měli z Lukasse srandu... -
Je to amatér. Když se trolluje tak zásadně s jiným nickem na každém webu. Experti jedou navíc přes TOR.
Nebo je tak hloupej, že to myslí vážně *1* -
Odkaz *1*
-
Tady to máš na památku, potvrzení že si tě všimli i lidi z Activisionu.
http://imgur.com/QVCLyLM
Teď už jen stačí aby si LVho všimli lidi ze Sony nebo od Xboxu a můžete společně vstoupit do registrovaného partnerství jako dvě haterské celebrity. -
Celkem mi sedlo UI v Elite: Dangerous. Lze změnit na libovolnou barvu, zdání kokpitu plní dokonale (lze se po něm dokonce i rozhlížet) a zároveň je přehledné - vím ihned, kde se nachází locknutý protivník, kolik má štítů a jaký je status mé lodi. Je nerušivé a perfektně do světa hry pasuje.
-
Právě jsem koukal na Re-play, gratulace Lukass, že jsi to dotáhl až do tohoto pořadu. Být citován v televizi v sekci hateři, to je pocta. *1* *12*
-
U Outcastu mi přišlo rozhraní dokonalý. U původního.
-
teprv pred vanocema to prvne breakli a jeste jenom nejakou starsi verzi, takze pirateni zatim na ps4 neni predpokladam
-
jo tvl, to je jako user interface, ja myslel umela inteligence *1*
no tak to de mimo me, mi staci pouzitelny ui, jak vypada me moc nezajima -
strtegic command patton drives east, je teda pravda, ze musim ai zapnout zvyhodneni, ale pak kdyz hraju za spojence, tak me rozemele na prach *5*
za osu se to da i tak vyhrat, kdyz to clovek vezme stylem blitzer blitzkrieg, ale je to celkem vyzva -
A ještě hry od Bioware, sice nemívají UI nijak objevné, ale každá platforma mívá své vlastní.
-
vyšel patch 1.4.0 pro mod Horn of the Abbys (HotA) pro heroes of might and magic 3
pro fanoušky naprostá povinost -
ringman: Díky za doporučení. Z toho seznamu mě zajímá jen Sherlock, ale musel by být česky. Ostatní hry buď nechci, nebo je mám na PC (Thief, Sleeping dogs)
-
Republic Commando
-
Za zmínku by ještě stálo Crysis, kde to je udělaný v duchu nanosuitu a nijak to nenarušuje, navíc je transparentní a kustomizovatelný, ohromný plus.
Do těch nejhnusnějších bych započítal i Halo 5, pohled z helmy je tam fakt hrozne, spolu stim FOVem. Fujky fuj. -
s tím FPS se popravdě pleteš. taky jsem si říkal, že to je na konzolích zbytečné hrát, ale není to tak. za Killzone mluvit nebudu, to jsem zatím nehrál, ale například trilogie Resistance na PS3 byla parádní. takže ani ty FPS bych na konzolích nezavrhoval.
-
Rocket League za 300 je nabídka, co se neodmítá. do 300 je tam i Thief, Sleeping Dogs, standalone datáč k Infamous, Sherlock Holmes, Armello, Hand of Fate, Oddworld (jestli jsi je teda už nehrál dřív na PC). trochu dražší, ale za ty prachy to stojí, Shadow of Mordor, Tearaway Unfolded a Transformers
-
Díky za doporučení
EW - jsem sráč, takže toto hrát nehodlám
Killzone - FPS na konzole nepatří
Driveclub - závodní mám Dirt rally na PC, další závodní hry nehledám
Infamous - to vypadá nejnadějněji, ale že by mě to nadchlo, abych za to dal přes 400, to taky ne.