-
Děláte, jako kdybyste se nikdy neklepali zimou, když jste se v létě spálili! :-D -
Bethesda, myšlení zakázáno *15*
Ten popis asi vytvořila krysa která šla v noci hledat něco k jídlu a u zbytku jídla na stole našla otevřené PC s kódem. No a tak to tam naťukala a hotovo. *3* -
Nic není dokonalé, ani vesmírné simulátory *3*
-
stahni si mod do homam 3 horn of the abbys přidá Cove město (piráty) a vylepšuje hru v mnoha směrech.... mužeš pařit dalších 10 let
-
-
Není, sám jsem to před pár dny kupoval, protože mě zajímalo, jaké to bude. Podle té první epizody soudím na průměrnou hru, kterou možná v budoucnu ve velké slevě koupím komplet. I když je to místy docela vtipné, tak jsem se chvílemi spíš nudil.
-
*1*
-
neni, podoji si ovecky na dalsich epizodach (smecko s epizodama jim dava moznosti davat ty uvodni skoro zadarmo, takovy placeny dema, neco jako mgs ground zero)
-
ok,seru na tebe, jdi do hajzlu
-
ta 90% sleva na steamu na první epizodu King's Quest není chyba? chápu, že tím chtějí nalákat co nejvíc lidí, ale není potom ta původní cena přestřelená?
-
Tak si přečti třeba uživatelské recenze na steamu nebo ti je tu mám nakopírovat?
-
recenze už nečtu a gameplay se mi líbil. A na ostatních fórech často lidi psali, že hra je hodně zabugovaná, ale jinak je to dobrá hra.
Jinak mě to zajímalo jak to rozvedeš, abych si to případně vůbec nekupoval. Ale když to napíšeš jenom takhle, tak v tom může bejt jen nostalgie/komplex/whatever, nebo to co tobě přijde idiotský se mi může líbit, nebo bejt jedno. -
Tím crackem si zakážeš přístup sám ty jantare.
-
Přečti si recenze, podívej se na gamesplay... Pokud ani pak neznáš odpověď na svou otázku, je u tebe něco špatně.
-
Rozveď prosím proč je 7 idiotská hra :-) Díky
-
Dvojka taky.
-
100% Virtuální realita
Pro simulátor sovy nebo racka výborný. Jediná akce by byla přidat tlačítko na hovínka...
http://i.imgur.com/Th9VDCV.gifv
*1* -
ale stejně je ta hra ohraná, no. Tady budou zase jiný hrdinové, jiný jednotky, prostě jinej díl, jiná hra.
-
Jacku, k explozi potřebuješ kyslík... *1*