Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    Nepřizpůsobí, ale jsou na to módy.
    + tě na docela vysokou úroveň vyženou i hlavní questy
  • Jak je to vubec u Z3? Kdyz budu delat ciste jenom hlavni pribeh + par vedlejsaku po ceste budu mit pak hru tezsi kuli absenci vybaveni a mensimu levelu nebo se tomu hra prizpusobi?
  • Díky všem =)
  • Ale co ti brání to tak hrát? Ty informace v hlavní linii sis musel zasloužit, nikdo ti nic nedá zadarmo a na vedlejší q + gwent se klidně vykašli. Já třeba byl pohlcen hlavní dějovou linko a mnoho vedlejšáku jsem nedělal.
  • Ne.
  • ringmancz

Lukáš navázal družbu s maďarskými youtubery. Nenechte si ujít ani závěr videa :)

Čech s Maďarama pijou polskou vodku, a pak se lidi můžou dožadovat Lukáše do podcastu...
  • Jack1947

Jason Statham ... should slow down...

http://mobilnihry.idnes.cz/sniper-x-with-jason-statham-dpf-/mobilni-hry.aspx?c=A151110_165337_mobilni-hry_lys
  • Blue.Shark
    Hrál jsem dvě hodiny a měl jsem problém se od toho odtrhnout. Když už lze létat a cestovat mimo loď, najednou to všechno dostává úplně nový rozměr. Když to na mě takhle působí v současném stavu, nechci vidět plnou verzi. :)
  • Jack1947

OT

Bridge of spies parádní film... kdo má rád historické filmy ze studené války, určitě ho musíte vidět.
  • blixa
    I want to believe je jen k předplatnému Levelu. Ale na skladě jich ještě pár máme, takže sehnat se dá ;)
  • A zase něco pro zasmání z JC3 :-D

http://i.imgur.com/Cm8yL8F.webm
  • Vogon
    Co říkám? Jjá říkám, že už bys měl unést, že lidi mají rádi něco jiného než ty, přestat si měnit nicky a přestat tady oxidovat. Děkuj, doufám že už tě tu neuvidíme.
  • Vogon
    To budeš hrát pět minut a z toho příšerného bloomu ti vytečou oči.
  • Vogon
    Machinarium, Jotun, The Banner Saga, Paper Mario, Tetris, Botanicula, Legend of Zelda : Windwaker atd. Ty hry, které si vyjmenoval, budou mít už příští rok zastaralou grafiku. Taky vypadají naprosto nudně, jedou v příšerném fps a rozlišení.
  • ta hra ma opravdu hezke animace
  • trosku jinej skill nez u dobraka *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit